מה אתם אומרים על

Papito

New member
תאמין לי

לפני שאני ניגש לגיטרה בחנות אני חוקר אותה טוב טוב והיה כתוב MADE IN KOREA ומי אני שיתווכח עם הממצאים

Boogieman

New member
HAMMER היא חברה חבל על הזמן

עוד לא ראיתי גיטרה שלהם שלא היתה מעולה. כן,יש להם גם גיטרות שמיוצרות בקוריאה אבל השם שלהן הוא SLAMMER והן עולות בין 1000 ו1500 שקל ובהחלט שוות את המחיר. לא שמעתי על גיטרות יקרות שלהם שמיוצרות בקוריאה. סוף סוף רואים אנשים שיצאו מהקיבעון של פנדר-גיבסון-איבנז והבינו שיש הרבה גיטרות טובות בעולם.

Petrucci-jr

New member
אבל אנשים אומרים לי ש...

שהאמר בתמונה ששמנו בתחילת השרשור היא קוריאנית?וזה מבאס כי אני אישית לא סומך על קוראה...

גילדורי

New member
דווקא לפי מה שהבנתי SLAMMER

לא שווה בגרוש, אבל אף פעם לא ניגנתי על אחת כזאת, אז אישית שני לא יודע.

KamikazA

New member
קצת סדר בבלאגן

לי יש בס של האמר, וקצת חקרתי את החברה להאמר יש שלוש מותגים: HAMERusa, HAMER, slammer HAMERusa מיוצרות בארה"ב והן גיטרות העילית של החברה, כל הגיטרות עבודת יד, והן נחשבות לאחת החברות הטובות בעולם HAMER מיוצרות בקוריאה, אבל האיכות לא נופלת בהרבה מהאמריקאיות, הגיטרות בנויות מחומרים טובים, ובעבודות יד גם כן, פשוט כח העבודה זול. מניסיוני עם האמר קוריאניות הן גיטרות מצויינות slammer הן גיטרות שמיוצרות בקוראיה והם כמו ה"סקוואיר" של האמר. האיכות בהן לא משהו, אבל למתחילים הן מספיקות

Petrucci-jr

New member
אז הגיטרה

הזאת היא האמר קוריאנית? מנסיוני איבנז ופנדר קוריאני זה איום ונורא

DrunkGoat

New member
זה כבר לא נכון...

פעם זה היה נכון, היום, אתה לא יכול להגיד דברים כאלה על הקוראניות. זה כבר לא כמו פעם שהאיכות של הגיטרות הקוראניות נופלת בהרבה משל האמריקאיות, האמריקאיות של היום זה כבר לא מה שהיה פעם, והגיטרות הקוראניות מיוצרות בדיוק אותו דבר. (הקוראנים לא פראיירים, הם עושים פס יצור בדיוק כמו בארה"ב, רק שכוח העבודה הרבה יותר זול)

גילדורי

New member
אז מה שאתה אומר, זה שעדיף לקנות

גיטרות קוראניות? כי באמריקאיות אתה סתם משלם על זה שכתוב עליהם MAID IN USA?

DrunkGoat

New member
כן. בערך.

כמובן שזה לא נכון לגבי כל גיטרה, ואני לא מדבר בכלל על גיטרות ותיקות. רק דברים חדשים.

Petrucci-jr

New member
בלי שום קשר

אני רוצה לדעת אם הגיטרה ששמתי בתמונה האמר קליפורניאן היא קוראיה?

Papito

New member
התמונה ששמת

היא קוראנית כי הגיטרות האמריקאיות של האמר הן כולם קוסטום מייד ולא הגיוני שקוסטום מייד תעלה 3100

למעלה