מה אתם אומרים על Audioslave??

rolling9stony

New member
מה אתם אומרים על Audioslave??

בטח דברתם על זה כשהאלבום יצא, אבל בכל מקרה מה אתם חושבים על האלבום, על ההרכב וכו'??? עונה על הציפיות שלכם מקריס קורנל?? ממש מוזר לראות אותו עם השער שיש לו עכשיו...

אני אישית ממש אוהבת אותו תודות

לאביב, הם מן רוק יותר מגראנג' ברוב השירים, מה שכן השיר שלהם באמטיוי נורא מצחיק אותי, הם פשוט צועקים... אבל בדיסק יש להם שירים ממש טובים הכי הכי יפה זה- LIKE A STONE:)

DinoJr

New member
עונה על הציפיות

אלבום רוק טוב מאד, אפקטים ותעלולי גיטרה מבית מדרשו של טום מורלו, קליט, קליל וכיף לשמוע. אודיוסלייב זה סופרגרופ. כל אחד בהרכב תותח בפני עצמו, כל אחד עם סגנון משלו, והם צריכים איפושהו להסתדר אחד עם הכיוון שאליו מושך השני. במילים אחרות, אני ציפיתי לאלבום טוב, אבל לא יצירת מופת. לא ציפיתי שהם יצליחו להתגבש ולהתרגל לעבוד ביחד בצורה מושלמת כבר בהתחלה. אם זה ילך וההרכב ישרוד, אני בהחלט מצפה לאלבום שני הרבה יותר טוב.

CaerBannog

New member
כל אחד מושך לכיוון שלו?

יש כאן בדיוק שתי גורמים, היות וכל הנגנים עושים ביחד מוזיקה כבר יותר מעשר שנים...

../images/Emo127.gif מה שהדינוזאור אמר.

אני רק אוסיף שהיה לי נורא כיף לשמוע את קורנל עושה הארד רוק שוב. Euphoria Morning היה אחלה, אבל אני שמחה שהוא לא המשיך עם הכיוון האקוסטי והעדין.

aviv_b

New member
הדיסק מצויין

הציפיות ממנו, לטעמי לפחות לא היו גבוהות. מדובר פה על שני סגנונות די שונים. ואפשר לראות שיש ניסיון אמיתי לעשות אחדות. כל צד נותן קצת מהצד שלו. ויש בדיסק כמעט את שני הצדדים במטבע אחת. אני באמת ממליץ עליו. וכמו שאמר דינו, אני משוכנע שאם ההרכב ישרוד הדיסק הבא יהיה עוד יותר טוב. על זה רק נשאר להגיד אמן.

אה, תודה!

עוד קליפ אנטי-קליפי משעמם משהו. אבל אני בעד, כי הם התחנפו ל-MTV מספיק עם הזיקוקים בקליפ הקודם. איזה תינוק/ת חמוד/ה יש לטים סי.

למעלה