מה אתם אומרים על מפגש?

smile2life

New member
מה אתם אומרים על מפגש?

בבית הלוחם תל-אביב. אני חושב שהגיע הזמן שנתחיל להכיר אחד את השני. רק תגידו כן ואני אתחיל להריץ את הנושא למה תל אביב? כי תל אביב במרכז

תמיד יכול

להיות טוב וגם יועיל רק לפחות לי צריך להודיע כמה ימים טובים מראש על מנת להכין את הראש

rozgil

New member
נשמע טוב

רק ש-20- שנה אני נכה צה"ל ובחיים שלי לא הייתי ב"בית הלוחם"(דרך אגב-אני יכול לקבל מונית מחדרה לבית הלוחם בת"א??....-אם כן איך עושים זאת??)

c a t c h 22

New member
מונית מחדרה../images/Emo96.gif

כסודור קבוע אפשרי אך תהליך ארוך צריך לפנות לעבד שקום לקבל אישור נסיעה למועדון (פעילות חברתית שקומית במרחק מעל 20 ק"מ ) לאחר מיכן לפנות לעובדת רווחה על מנת לממש. חד פעמי אינני יודע

rozgil

New member
מונית לנתניה???

אני כאמור גר בחדרה ......!!!! האם אני זכאי למונית לנתניה???.........-שם גרים הורי,אבי הוא איש חולה מאוד,ואימי אישה בודדה((אחיותי גרים בחו"ל...ואני היחידי בארץ)-------- הורי גרושים מזה 30 שנה!!!!!! האם אני רשאי לקבל מונית כדי לבקר את אבי??ואת,אימי???ואת חברי???(אני חייתי בנתניה 30 שנה)ואם כן באיזו תדירות???

smile2life

New member
גיל CATCH ענה לך בערך

הכל תלוי בטוב ליבה של עובדת השיקום ובפעילות החברתית אותה אתה מקיים. לגבי בית הלוחם CATCH ענה שבפעילות שיקומית-חברתית קבועה מעל 20 ק"מ אתה זכאי למוניות. לגבי המשפחה, לדעתי והבנתי, זה כבר תלוי בעובדת השיקום שלך וטוב ליבה.

rozgil

New member
לעובדת השיקום שלי....

קוראים אוסנת בר.......-והיא כל כך "משופשפת"במיקצוע שהיא כמעט לא נותנת לי כלום......היא אומרת שהיא נותנת מוניות רק לצורכי אישפוז וטיפול רפואי(האם זה החוק???) או מה שאמר CATCH ???....משהוא לגבי 20 ק"מ??????? יש לציין שבנתניה (שם המרפאה שלי) יושבת אחת בשם רחלי(מזכירת הרופא)...שחוץ מכדורים ורופא שיניים ,לא נותנת לי כלום!!!!!

שדכן

New member
עובדת

אני מכיר את אוסנתבר ואני סוגד לאשה עלוי כול עובדות השקוםיתנו רבע מאוסנת בר אני יתן לך רק דוגמה אי מתקשרת אלי בשעות הלילה המאוחרות שאגף השיקום סגור ועכשיו למונית אני מכיר אנשים שמקבלים מ ו מוניתגם למועדון בקדימה גם פחות 20 קילומטר תפנה ליקירה צפתי באגף בתנאי שלא מגיע לך רכב רפואי

שדכן

New member
מוניות

אני יודע שיש מועדון בגן שמואל לא רחוק ממך תנסה להתקבל לשם

rozgil

New member
גן שמואל???

מה יש בידיוק בגן שמואל???........-תוכל להרחיב ולפרט!!!

rozgil

New member
מה זה.......???

מה זה שיקומית-חברתית??? האם לבקר חברים/משפחה בנתניה זה .....-חברתית????(או:שיקומית-חברתית???) האם מגיעה לי את המוניות........????.....האם זה קשור למס´ האחוזים???? האם זה קשור לסוג הפציעה????(נפשית????)

c a t c h 22

New member
ביקור מישפחה לא כלול../images/Emo96.gif

אולי יש סעיף אחר ממליץ בפעם שניה או שלישית פנה למישרד ארגון בנתניה קבל תשובות

rozgil

New member
האם -תגמול ניצרך.......

אני מקבל תגמול ניצרך......-דבר שאומר"אינני בר שיקום" האם זה לא סותר את "שיקומית-חברתית"???....-והדגש על-....שיקומית-......

smile2life

New member
יש כאן שתי רמות שונות

תגמול הנצרך בא להוכיח כי אתה לא בר שיקום מבחינת תעסוקה, אך בית הלוחם הוא שיקום חברתי. זאת אומרת ניתנת לך האפשרות לחזור ולהיות בחברת חברים פעם-פעמיים או שלוש בשבוע. בית הלוחם הינו מועדון חברתי-שיקומי וכמוהו יש את סדנת "גל" בתל השומר (להלומי קרב), מרכז "רקנאטי" בת"א ומרכז מרגוזה ביפו (לפגועי ראש) - אלו הם מרכזים שיקמיים בהם הנכה רוכש כלים חברתיים, כאשר הוא נפגש עם נכים אחרים. צור קשר דחוף עם עובדת השקום שלך וסגור על מוניות לבית הלוחם. לגבי המשפחה - אני משאיר את זה למנוסים ממני מכיוון שאיני מכיר את המקרה שלך אישית ומכיוון שאיני מכיר עד כדי כך את התקנות העוסקות בנושא.

rozgil

New member
מונית לבית הלוחם.....!!!

הי לא מאשרת לי מונית....!!! (נכון להיום בבוקר!!!!)

c a t c h 22

New member
לא לא לא!!!!../images/Emo96.gif

יש נכים רבים במועדונים שהפ נצרכים גם בבית לוחם אך הרעיון לבדוק את המועדון בגן שמואל זה רעיון טוב

smile2life

New member
מדהים

איך משרד הבטחון הצליח כל השנים להסתיר מנכים את הזכויות שלהם ולתת אותן לכאלה שלא צריכים ולא זכאים.

קובי בר

New member
פעם אמר לי מישהו....../images/Emo6.gif

"אנו אמונים לשמור על כספיי הציבור" בסוף האיש יושב בכלא.

smile2life

New member
אני בטוח שאם יחפרו עוד קצת

ימצאו עוד "נשמות טובות" באגף השקום שמנגבים מהצד....

למעלה