מה אתם אומרים על מספר 74?

• פותח הנושא raraa
  • פורסם בתאריך

raraa

New member
האם מס 74 מבשר רעות?

קניתי דירה יד שנייה. מס הבית 74. השכנים מספרים שרוחות רעות רודפות את הבית (הדיירים הקודמים התגרשו). אני אמורה להכנס עם בעלי ומשפחתי לגור שם בעוד חדשיים. האם ניתן לעשות משהו לטובה? תודה

עוד רגע יבוא גל סופר....../images/Emo47.gif

וישמח לענות לך על המספר 74. דעתי האישית... "השכנים מספרים ש....." ואם השכנים היו מספרים שבעלי הבית הקודמים זכו בלוטו והיום הם נוסעים סביב העולם, מה היית מרגישה או חושבת? האם גם אז היית מבקשת לעשות משהו או פשוט מקווה לזכות גם את? ברוכה הבאה פה, מבטיחה לך שב
הזה, עושים רק טוב
יומטוב לנו

IBP1

New member
לפי דעתי אין קשר בין מספר הבית

לרוחות . מספר הבית הוא לא זה שהביאן לתוך הבית הזה ספציפית . יש לבדוק ראשית למה הן הגיעו ,מי הן מה קרה להן על מנת להבין מדוע הן השתלטו על הבית. אני חושב שאם יש שם רוחות הידיעה שיש ואו שאין לא תועיל לך . תצטרכי לערוך שם טקס על מנת לשחרר את הרוחות . השאלה שצריכה להישאל ,האם את מעוניינת בבית ואו לא ? כי אם את לא מעוניינת ,ממליץ שלא להתחיל בזאת. אם את מעוניינת ,אשמח לסייע לך בזאת ,תמורת תשלום סמלי (כל החומרים על חשבונך ).

raraa

New member
מה אתם אומרים על מספר 74?

קניתי דירה. מספר הבית 74. השכנים אומרים שהבית מביא מזל רע. לכל דייריו הקודמים לא הלך בחיים.... אני אמורה להכנס לגור בו בעוד חדשיים. יש לכם עצה טובה בשבילי?

IBP1

New member
זהו פרט טפל ולא שייך.

קרוב לודאי שיש סיבה למה הם שם . בניגוד לשדים המחוייבים להימצא רק במקומות נטושים . רוחות לא מחוייבות . הן נמצאות שם מהסיבה הפשוטה ביותר . לפי כל הקריטריונים ,הם הבעלים החוקי והרישמי של המקום. נכון שרכשת את הבית . אך לא ממי שבאמת הבעלים . לרוב אילו נשמות של דיירים קודמים של הבית שמתו בתוכו. הסיפור הוא לא פשוט שכן כל ניסיון כוחני לסלקם הוא בגדר של גזל. יש צורך לברר ,מי הדיירים שמתו ומה הסיפור שלהם . לפעמים אילו נשמות שנרצחו ,מתו ואו התאבדו בדירה .לפעמים אילו בעלי הדירה שמתו אך דירתם נגזלה מהם ונמכרה . אני הייתי מציע לך למצוא לעצמך מישהו שיוכל לתקשר עימם ולסייע להרגיעם . כמה דברים שאת צריכה לזכור : 1) בררי מי מת בבית ?,למי היה שייך הבית באמת? 2) אם תיאתרי מי מת יהא עלייך לאתר את מקום קבורתם ,ללכת לשם ולהדליק להם נר נשמה . 3) אם אין להם קבר ,זה מסבך מעט את העיניינים. 4) ניסיון לסלקם בכוח הוא בגדר לא מומלץ בהחלט . 5) לאחר יציאתם בהסכמה ,יהא עלייך לטהר את הדירה מהיסוד. 6) כאשר תשיגי מישהו שהוא יסכים לעשות את העבודה הנ"ל .תבררי מה הוא עומד לעשות בנידון . ספרי לנו כאן מהו עומד לבצע אנו נסביר לך אם זה בסדר ואו לא. 7) הדרך היחידה לפעול היא לא לפעול כנגדם. אלא לפעול לעזרתם. תזדקקי לרב ואו מאג וכן למתקשר ואו פאראפסיכולוג . בהצלחה תזדקקי לזה .

LCA

New member
זה נשמע מפחיד

ולקוח מאיזשהו סרט אימה. האם כל זה באמת נחוץ? לא מספיק טיהור ו/או תקשור כדי להבין מה קרה בבית?

IBP1

New member
lca שאלה פשוטה.

אם היית בעליו של בית ולי חסר קצת מרשרשים והייתי מוצא מישהו ברחוב ומוכר לו את ביתך.... זה לא היה נראה קצת לא חוקי . לא היית כועסת ? מנסה להיכנס בכוח לביתך ? פונה לרשויות החוק? .... כעת לאחר שבצדק חזרת לרכושך שנגזל ממך ,אני מביא בריון הבקיא באומנויות לחימה שיגרש אותך שוב. כעת תחשבי שאת הרוח ואני הדייר החדש שרכש את ביתך ,(אני אקצין במעט את הדימוי בכוונה ) נוטל עלי להשתמש בשם המפורש על מנת להכריח אותך לא לדרוש את רכושך שנגזל .... האם זה לא שימוש בתורה על מנת לעשות רע ? מה יהא שכרי על כך שסייעתי לצד אחד לגזול את הצד השני . איזה אדם זה הופך אותי ,לפי דעתך ? האקט של הטיהור לא יגרש את הרוח ... כי אי אפשר להרע לשום יצור בעזרת התורה אם לא נגזר משמיים. רב שיעשה טיהור לרוח השוכנת בביתה שלה ,אינו רב ,אינו אדם ישר וכל מעשיהו זה הוא על מנת להרויח את הכסף שדרש בעיניי הוא לא יותר טוב מגנב ורוצח. כאן נמצא ההבדל בין מה שמכונה "מאגיה לבנה" או "מאגיה שחורה" (צבעים במאגיה חחח אני הורס את עצמי מצחוק). מעט מחשבה לפני שפועלים לא תמיד אנו צודקים בבחירת הפעולה שאנו מתכוננים לפעול.

גל סופר

New member
ההפך הוא הנכון!

בית 74 מושפע מתדר אנרגטי 2, זה המועיל לזוגיות. הדיירים הקודמים היתגרשו מסיבה אחרת- אולי, אל תתני לסיפורי אגדה להטריד אותך, בטח שלא להיכנס לחייך בצורה פסיכולוגית משהו... לילה טוב

IBP1

New member
גל : הסבר לי משהו ?

מה הקשר בין המספר 74 לרוחות רפאים ? גם למספר 74 אין שייכות לנושא גרושי הזוג . מי יודע אם בכלל יש בכלל שם איזה רוח ,אולי אלה שדים ולא רוחות . אני רואה את המספר 74 כדבר הכי לא עיקרי בסיפור. העניין הוא שהאישה חוששת להיכנס לביתה מגורל זהה גם לה. אני בטקסיי מוצא לנכון לשתף את האדם בפעולת אלה .הדבר נותן לאדם הרגשה כי הוא מסוגל כנגדם ולא חסר ישע מולם.

גל סופר

New member
אין קשר

לפחות אני לא מוצא אחד כזה
אבל אם היא מייחסת חשיבות למספר, עלינו לתת פירוש למספר- בכדי שהיא תבין שהוא לא כמו שהיא חושבת שהוא. טקס טיהור יכול לעשות עבודה טובה בנושא, לא? שבת שלום

IBP1

New member
גל ,הוצאת רוח מביתה.....

בכוח הוא בעיניי בגדר גזל . כל טקס שתעשה הוא כגזל . שכן רוחות אלה ,הם נשמות של בעלי הבית שקרוב לודאי ביתם נגזל מהם. לפעמים אין להם קבר משלהם. יש לרצותם ,על מנת לשחרר אותם .

מספר עמוק וגנוז 74

בתשבחותיו ועלילותיו 74 זה כמו שבעים ושתיים שמות של אלוהים רק שהוסיפו אליהן עוד שניים סודיים מאוד, האחד של ברסלב והשני של אמיר פרץ. 74 זה נראה לי מה ששילמתי על שלוש שווארמה (כי אני שמן ) וזה אומר השילוש הקדוש תורה תלמוד ופיגור שכלי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמיני לי

קורים דברים רעים לאנשים עם כל סוגי המספרים (כמעט) כל אדם קוצר את מה שהוא זרע בלי קשר(או עם) "מי שזרע שנאה - יקצור חרטה" (חז"ל)

הבית מקולל

המספר הזה ממש חרא. אולי במקום להקשיב לפתיים, תבדקי את סטטיסטיקת הגירושים במדינה לפני שאת ממהרת להסיק מסקנות מטומטמות. או שפשוט תבטלי את המעבר לדירה.

IBP1

New member
אתה לא קורא את דבריה.

היא כבר רכשה את הדירה !!!

למעלה