יאללה בוא ניפתח את זה לדיון:
"5. יחד עם זאת, מקום שמדובר בחזרה מעדות של קורבן עבירת מין"
__אבל לא הייתה עבירת מין - זאת עדות שקר.
"או של קורבן עבירת אלימות," -> היא מנסה ליטעון ללחץ נפשי כלפי המיתלונן, אבל אין כאן כל ניסיון לאיומים כלפי המיתלוננת: זאת *יוזמה שלה* - המיתלוננת שנותנת עדות שקר
בכוונת זדון **היא זאת שיוזמת לחץ נפשי** כלפי>הגבר(!) והוא זה שחייו נהרסים בכוונה ע"י המשטרע (באמצעות שרשרת הליכים אוטומטיים שלא ניכנס אליהם כרגע)
"יש לנקוט גישה זהירה ולהימנע בדרך כלל מהעמדת הקורבן לדין בגין מתן עדותו הסותרת."
__מתן עדות שקר בכוונת זדון הופך אותה לקורבן? יעני "זה מצחיק לשקר אם בא לי?".
שופט שקונה היתבכיינות לישמה אך ורק בשל ההיתבכיינות: לא מגיע לו להיות שופט
"6. בעת קבלת החלטה בדבר נקיטת הליכים נגד עד שהיה קורבן לעבירת מין או אלימות,"
__שוב: הקורבן פה הוא הגבר שניתנה נגדו עדות שקר בכוונת זדון. העבירה היחידה היא של המיתלוננת כלפי הגבר.
"יש לקחת בחשבון את מצבו הנפשי של העד בעת המשפט, וזאת במיוחד כאשר מדובר בקורבן שהוא קטין," -נערה, בת פחות מ18, שתבצע דבר כזה רק כי זה מה שאמרו בטלוויזיה / עיתון נשים; מגיע לה אישפוז פסיכיאטרי על פסיכופתיות.
"האמור להעיד נגד הורה או קרוב משפחה אחר." -בן זוג, גם אם נשואים המון שנים: זה בהכרח משפחה?
"יש להביא בחשבון, כי במקרים רבים חושש הקורבן מן הנאשם או חש כלפיו רגשי אשם,"
__איך בדיוק "מצחיק אותי להרוס לו את החיים כי בא לי"; יכול להיתפרש כ'ריגשי אשם'?! איך מי שמסוגלת להבין רגשות באמצעות "פוליטיקלי קורקט" בלבד; יכולה "להרגיש"?
"ולעתים אין הוא ניחן בכוח הנפשי הנדרש כדי להעיד נגדו בבית המשפט עדות מפלילה."
__ומה עם העדות במשטרע? מדוע הוא חייב לחזור עליה? מה בדיוק הישתנה בינתיים, אם הגבר מושם אוטומטית במעצר?
"7... מובן כי עדיין יש מקום לנהל חקירה שתחשוף האם הודח הקורבן לחזור בו מעדותו במשטרה,"
__הגבר איים עליה שתחדל מעדות השקר? איך? מתי?
"ואם כן - מי האחראי לכך."
__הפמניסטיות; שילדה בת חמש עדיין מנהלת להן את החיים.