מה אתם אומרים על זה?

P i x i e s

New member
"החינוך בישראל מעניין את ראש הממשלה

כמו השלג בפטגוניה"- יו"ר ארגון המורים
ועכשיו ברצינות, דווקא לא יזיק לי עוד יום חופש, אבל באמת השעות הולכות ומתבזבזות. יש לי חמש בגרויות השנה ולא היו בהן השלמות או תגבורים, שאת זה עכשיו נצטרך לעשות לבד, מתמטיקה אני מאמינה שהמורה תקמבן משהו כי היא מלכה, ואולי קולנוע, אבל אין ספק שהיינו מצליחים ללמוד ולחזור הרבה יותר בלי השביתות. אחרי השבוע הזה זה כבר יהיה ממש מוגזם, עד עכשיו סתם שמחתי שיש שביתה.
נחיה ונראה.

אiפiריה

New member
חחחחחח הרגת אותי עם הכותרת.

אני מסכימה איתך. רק שלי יש 3 בגרויות השנה. [שזה גם משהו] וגם יש לי תחושה שחוץ מהבגרות בלשון לא יטרחו לעשות לנו תגבורים.

מכושפת15

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אבל עוד יום חופש זה בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו.. ודי כבר להתלוננן! נותנים לכם זמן לנוח! תנצלו אותו כל עוד אתם יכולים..

זונע

New member
יאללה בלאגן

קיבלתי מתנת יום הולדת ודיי לבכות ילדים, זה שתפסידו עוד שעה לא יגרום לזה שתיכשלו בבגרות..כאילו שעוד שעה של זיוני שכל תגרום לכם להוציא 100...

אiפiריה

New member
האמת?

גם יומיים שלמים לא יעזרו לי להוציא 100. אבל פור פאקינג סייק יש לי מתכונת במחשבים יום ראשון, והשעור לפניה הוא מחר!@#$%^& |סתם פרנואידית| >_< *מביאה לעצמי כאפת שטות*

Double U

New member
אמממ

בקצב הזה, אני כבר בספק אם נעשה השנה את הבגרויות

אופיר91

New member
2 שאלות:

1) השביתה בתיכונים היא רק ביום רביעי ? 2) פעילויות מחוץ לביה"ס (סיורים, טיולים...) מתקיימות או מתבטלות ?

אiפiריה

New member
לבינתיים, רק ביום רביעי

הם שובתים בנוגע לפעילויות מחוץ לביה"ס או אסיפות הורים. בקיצור, לדברים מחוץ לשעות הלימודים.

לא נראה להם שהם טחנו את זה כבר מכל

כיוון?! הבנו, אתם יודעים לעשות שביתות.... זה לא עוזר להם ממש, לא ככה? כבר כמה שנים שהם עושים שביתות, ואני לא רואה שזה עוזר להם במשהו... גם עם הקטע של הבגרויות... יש לי חמש בגרויות השנה, שנה הבאה זאת השנה הכי קשה, ואם הבגרויות לא יהיו השנה אלא שנה הבאה אני אשתגע....ואני בטוחה שאני לא היחידה שזה יקרה לה
הם כבר קצת מגזימים... בסדר, יש לכם בעיות עם הממשלה אז תפתרו אותן. אבל לא על הגב של התלמידים!!! זה כנראה מאוד מאוד נוח ליו"ר הארגון המטומטם הזה.

shiratel

New member
אוקיי...

עוד יום-יומיים לנוח מבחינתי זה בסדר... נגיד השבוע הזה לא נלמד, זה סבבה - עוד יום לסיים את השעורי בית. אבל אם זה ימשיך לשבוע הבא זה באמת יהיה הגבול... כי תכל'ס זה כבר יתחיל לפגוע בנו. יש לי השנה פאקינג 5 בגרויות, שתיים מהן במתמטיקה אז בטח שכל שעה חשובה! וכל שעה זה חומר שאתה מפסיד מהבגרות (הרי לא סיימתם ללמוד את כל החומר לבגרות בכל המקצועות נכון?)... אולי לא יהיה מאה אבל אף אחד לא רוצה להכשל נכון? בקיצור בינתיים זה בסדר, רק שלא יעברו את הגבול!

מתחיל להמאס...

מתחיל להימאס כל הקטע של להיות "בני הערובה",כביכול של המורים. בסופו של דבר זה יגמר,הם יכנסו לאטרף של לימודים,אנחנו נכנס ללחץ של בחינות ולימודים והכל טוב ויפה. מקווה שזה יגמר. יום טוב

../images/Emo203.gif והם עוד מאיימים שזה ימשך..

חוץ ממחר.. חמישי יש לי מבחן בתולדות המחול..בכיף שישבתו
אבל תכלס,חרם על המגנים של יא'.

שגיא 1991

New member
זה נבלה וזה טרפה

ארגון המורים הוא ארגון מטומטם ודבילי, אם הארגון הזה שולח לבתי ספר שלנו בדיקות האם המורים "מפרים שביתה" במקום להשקיע את אותו הסכום בתלמידים-אז גם הארגון הוא לפי דעתי אידיוטי לא פחות משרת החינוך. אין עוד מדינה בעולם ככה.

למעלה