מה אתם אומרים על זה?!

NaaTaaLy

New member
מה אתם אומרים על זה?!

אני בת 18 וחצי, מתנדבת מד"א כבר שנתיים, עושה המוון מישמרות+ תורמת לאירגון גם מחוץ לשעות ההתנדבות. ביולי אני עומדת להתגייס ולהיות חובשת בצב"א. אז הסיפור הוא כזה, פניתי לא. המתנדבים האזורי שלנו לקבלת מדים (הוא אמור לחלק אותם) והוא מסרב לתת לי. והסיבה היא כזו: בגלל שאני מתגייסת מוקדם- זמן קצר לאחר הלימודים, ובגלל זה אני לא אתנדב מספיק אז חבל על המדים. אני טענתי שאני אמשיל להתנדב בסופי שבוע (איך, לא... אי אפשר בלי) והוא מסרב... אני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב. איך נוצר מצב כזה . לדעתי זה ממש לא בסדר, שאני (בקרוב) חובשת צבאית ומתנדבת וותיקה אמשיך להתנדב עם חולצת נוער (ואם לא תהיה ברירה אני אמשיך). מה זו המדיניות הזו?!?!?

Action force

New member
זו המדיניות!

אני אישית חושב שמגיע לכל מתנדב שמשקיע מזמנו האישי ומציג רצינות, נוער או בוגר, מדים. אבל תקנון מד"א לא חושב כמוני וכמוך. תאלצי להמתין לאחר השחרור או פשוט להשיג מדים. בהצלחה גיוס נעים

orend123

New member
נטלי

א. אל תבכי :( כולנו באותה סירה ב.בואי נתערב שעוד כמה ימים נראה את היו"ר הנכבדת של הוועד שלנו, הולכת עם זוג מדים חדש, ש"במקרה היה ספיר" ? אגב, תצרי קשר אני רוצה לדבר איתך על כמה דברים.

BiAAcH

New member
חבל, אבל אין מה לעשות...

השנה התקנון השתנה, לפי מה שהבנתי בגיל 18 מתנדבים היו מקבלים מדים ורובם היו מתגייסים ולא חוזרים למד"א. עכשיו גיל קבלת המדים הוא 19, כי הם רוצים הוכחה שגם כשאת בצבא את באה למד"א ואז מגיע לך לקבל מדים. אז תתעודדי, יש לך עוד חצי שנה....

למעלה