מה אתם אומרים על זה? http://www.youtube.com/watch?v=lAXGs7GelXM לא כואב לג'אנט? לשיחים?
I IdanRo7021 New member 9/3/14 #1 מה אתם אומרים על זה? http://www.youtube.com/watch?v=lAXGs7GelXM לא כואב לג'אנט? לשיחים?
ח חתול בלבול New member 9/3/14 #2 בוא נגיד דבר כזה: אם יש לך ג'אנט שחור ואתה קונה מכשיר כזה, אז כבר אין לך ג'אנט שחור בעצם... מעבר לזה אני לא רואה שום נזק פוטנציאלי, רק שזה לא חוסך יותר מידי למי שמיומן בהחלפת צמיג.
בוא נגיד דבר כזה: אם יש לך ג'אנט שחור ואתה קונה מכשיר כזה, אז כבר אין לך ג'אנט שחור בעצם... מעבר לזה אני לא רואה שום נזק פוטנציאלי, רק שזה לא חוסך יותר מידי למי שמיומן בהחלפת צמיג.
I IdanRo7021 New member 9/3/14 #4 אין לי ג'אנט שחור והבעיה שכנראה לא שמת לב היא הקיבוע של הג'אנט למתקן - מתבצע עם שני שפיצים שנכנסים בתוך השיחים. אני לא קונה אני בונה, זמן זה בטוח חוסך גם למי שסופר מיומן, צביטות זה בטוח מונע וזה נח לעבוד אם עושים אותו בגובה נח.
אין לי ג'אנט שחור והבעיה שכנראה לא שמת לב היא הקיבוע של הג'אנט למתקן - מתבצע עם שני שפיצים שנכנסים בתוך השיחים. אני לא קונה אני בונה, זמן זה בטוח חוסך גם למי שסופר מיומן, צביטות זה בטוח מונע וזה נח לעבוד אם עושים אותו בגובה נח.
K KTM 620 New member 9/3/14 #5 זה לא מתקבע רק על השפיצים זה עובר גם דרך הגלג"ש שככל הנראה נתמך גם בו. לדעתי האישית רעיון גרוע ביותר. כמות הכוח שצריך להפעיל מטורפת ,אפשר לראות לפי תנודות הרכב. מעבר לכך מעניין לראות הלבשת צמיג חדש ולא משומש בשיטה הזאת. מה גם שצריך להיות מאוד מיומן כדי לייצר לבד מוט כזה עם תבליטים מתאימים להלבשת הצמיג. עדיף כבר מתקן של מוסים....
זה לא מתקבע רק על השפיצים זה עובר גם דרך הגלג"ש שככל הנראה נתמך גם בו. לדעתי האישית רעיון גרוע ביותר. כמות הכוח שצריך להפעיל מטורפת ,אפשר לראות לפי תנודות הרכב. מעבר לכך מעניין לראות הלבשת צמיג חדש ולא משומש בשיטה הזאת. מה גם שצריך להיות מאוד מיומן כדי לייצר לבד מוט כזה עם תבליטים מתאימים להלבשת הצמיג. עדיף כבר מתקן של מוסים....
I IdanRo7021 New member 9/3/14 #6 מתקן מוסים בניתי אבל הוא לא מועיל כל כך בהלבשת צמיג חדש. נראה לי ישאר רק סטנד שמביא את זה לגובה נח...
מתקן מוסים בניתי אבל הוא לא מועיל כל כך בהלבשת צמיג חדש. נראה לי ישאר רק סטנד שמביא את זה לגובה נח...
ג גז ונעלם New member 12/3/14 #8 דוגמה מעולה איך מסבכים משהו פשוט שתי כפות קטנות וזה לוקח פחות זמן, פלות מאמץ ופחות נזקים מכל הפטנטים המאולצים האלה שדורשים ממך לבנות חצי סדנה בשביל להחליף צמיג/
דוגמה מעולה איך מסבכים משהו פשוט שתי כפות קטנות וזה לוקח פחות זמן, פלות מאמץ ופחות נזקים מכל הפטנטים המאולצים האלה שדורשים ממך לבנות חצי סדנה בשביל להחליף צמיג/