מה אתם אומרים על זה ?!?!?!?

yaniv_h

New member
מה אתם אומרים על זה ?!?!?!?

אני עדיין מחפש גייפ טוב , אכן קשה למצוא גייפ טוב במקרה מצאתי גייפ מיציבושי פגרו מודל 2000 , יד ראשונה , גג ברזנט 95 קילומטרים. אבל הבעיה היא שהרכב כבר עבר תאונה... הוא סיפר לי שאכן עבר תאונה קטנה ככה הוא אמר לי , שהגייפ התהפך על הצד והתיקנו הכל ! הוא אומר אפילו שאם אלך לבדיקה , הם לא יגלו...וכו בלה בלה... אז הצעתו הוא 96 אלף ! מה אתם חושבים ? כדאי לקנות ? או שלא שווה בכלל בגלל התאונה ? בבקשה דעות שלכם....

pacoo

New member
אם הרכב נראה טוב השלדה נקיה והכי..

והכי חשוב המנוע שמור וטוב...... לך על זה !! אבל אם אתה רואה דברים חיצוניים ש"מבאסים" אותך .... רד מיזה !!!! גם אלו שירצו לקנות ממך אחרכך ישגעו אותך עד שתתקן....... בהצלחה. שמעון מצורפת הבונבון שלי

במבי14

New member
תגיד הפג´רו עומד במיגרש רכב בחדרה??

ואם הרכב עבר תאונה אז בטוח שהוא ראה קוסטיקאית!! אז גם סידרו את כול הדפיקות הקטנות!!?!! ודך אגב פג´רו צורה ישנה מודל 2000 עם ברזנט ניקרה "פג´רו קנבס" ולשטח הוא רכב חיי יש לו דיפרנציאל קידמי! והוא גבוה יותר בכמה ס"מ נ.ב זה החלום המתוק שלי....! (פג´רו קנבס) עופר האחד והיחיד!

-רוני-

New member
מספר שאלות

ראשית לא יכול להיות שיש על הרכב 95 קילומטר, שנית סולר או בנזין? שלישית אתה חייב ללכת לבדוק את הרכב מפני שהרכב היה על הצד סביר להניח שיש גם פגיעות בשסי לסיכום: אני היתי ניזהר מהרכב הזה

yaniv_h

New member
מספר תשובות...

1 - מה זאת אומרת שלא יכול להיות על 95 קילומטרים ? זה הרבה או מעט ? לדעתי זה המון... 2 - רכב הוא דיזל (סולר) . 3 - ואם אקח לבדיקה ולא גילו שום דבר , אז ? כדאי ?!?!!?

במבי14

New member
תשובה ל~1

95 קילומטר זה בערך מתל~אביב לחיפה אז אולי 95אלף קילומטר@!!@ עופר האחד והיחיד!

-רוני-

New member
95 אלף לרכב בין שנתיים

ולא רכב מסחרי זה המון, תנסה להוריד במחיר במחירון יש טבלה עם שנת יצור ויחס לק"מ שהרכב עבר בדרך כלל הבדיקות מגלות את כל הפגמים ברכב יש לינק למחירון

למעלה