מה אתם אומרים על זה ???

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
מה אתם אומרים על זה ???

פרסמתי את ההודעה הזאתי פה פעם
אבל באמת אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על זה...
אז אחרי חיפושים מייגעים, החלטתי לסגור,
(האמת שאני גר פה כבר 4 חודשים.. וזה אחלא דירה פיצית כזאתי..)
תנאי התשלום לא נוחים בעליל, ולא רק זה הוא גם רוצה את התשלום במזומן ... ואז הוא כאילו מחזיר לי את הצ'ק שנתתי לו ...
אבל.. גם הדירה הזאתי עם התנאים המטורפים האלה, היה עליה תחרות ענקית...
כעיקרון , הדירה עולה 2,500 עם ארנונה וועד בית משולמים, והיא נמצאת בביאליק צמוד להלכה, הגודל שלה הוא רשם, 25 מטרים, אבל לפי מדידה שלי (ממש קל למדוד..היא 16.25) ...
אז היא פיצית.
אבל, היא במיקום מדהים (נו.. בשבילי זה לא רע), כאילו ממש אחרי הגשר לרמת גן מפנקס, ושנייה מהאוטובוס שלי לעבודה.
היא בבניין שנראה טוב... והיא חדשה .. משופצת הבעל בית שם שם המון כסף.
הדירה מגיעה עם מקרר קטן.
התנאי תשלום רק בעיה טיפה איתם, הוא רוצה שאני ייתן לו כל חודש 1500 במזומן .. ואת השארית (1000 שקלים לחודש ..שנשאר) שאני ישלם חצי שנה מראש.. כל חצי שנה, גם כן במזומן
והוא גם ביקש צקים לביטחון ושאני משלם לו את המזומן הוא מחזיר לי את הצ'קים ..
אז הצלחתי איך שהוא להגיד לו שבמקום בחודש הראשון אני ישלם לו עוד 6,000 שקלים מזומן , זה גדול עלי מאוד. שאני ישלם לו 3,000 ואז חודש הבא עוד 3,000 (ואז עוד 4 חודשים, 1,500)

מה אתם אומרים על זה ???

sivosh

New member

avvv

New member
אני לא כזה מנוסה בדברים האלה

אבל זה לא נשמע טוב.

יכול להיות שהוא סתם מנסה להעלים מסים או לחסוך עמלות, אבל אני לא אוהב לשלם הרבה כסף במזומן זה נראה מזמין מדי עוקץ.

אני אומרת

לברוח. ויש לי גם שאלה: למה נכנסת לדירה ששייכת לאדם כזה? זה נשמע חשוד בצורה מדאיגה כשאדם נוהג ככה.

al19

New member
מה למה נכנסתי ?

כי אם לא הייתי נכנס 5 דקות אחרי מישהו אחר היה נכנס.. אפילו הוא אמר לא למישהו שהתעננין בדירה שבא מיד איתי..

ivgy1980

New member
הצעה

קבל ממנו אישור כתוב (אפילו על הדף האחורי של החוזה) על כל שקל ששילמת, עם תאריך וחתימה.
במילים אחרות - אל תתן כסף מבלי לתעד זאת בכתוב.

AlabamaW0rley

New member
לא נשמע לי קרימינלי

יש לו באלגן כספי וזה די נפוץ. אני לא חושבת שהוא מנסה לרמות אותך.
השאלה היא - מה כתוב בחוזה? אם לפי החוזה אתה אמור לתת לו 12 צ'קים אבל בפועל אתה בא לקראתו עם כל סיפור המזומנים הזה, אז הוא לא יכול לגרש אותך מהדירה אם לא תתן לו את ה6K מראש.

al19

New member
ברור שכתוב בחוזה 12 צ'קים..

אבל ... לא יודע...
אתה יודע מה ? הוא אפילו לא היה מוכן להביא לי את החוזה הוא אמר לי שהוא זה כל החוזה שאני צריך
והאמת הוא בן אדם טוב..
אבל פשוט באמת ... באמת שאם לא הייתי מסכים לכל מה שהוא אומר
הוא היה מוצא בן אדם אחד בשנייה שכן היה מסכים...
ככה זה עובד

AlabamaW0rley

New member
לא לא, שוב דבר לא "ברור"

קודם כל, גם אצלי יש סידור שאני מביאה במזומן את הכסף לבעלי הבית (לא מפריע לי, אני מוציאה מהבנק ובאותו יום הם קופצים אלי לעבודה לאסוף. באה לקראתם כי הם באמת בסדר). אבל הסידור הזה מעוגן בחוזה: אני נותנת צ'קים שהם לא מפקידים, וכשאני נותנת את המזומנים הם מחזירים לי את הצ'ק. כל זה סוכם מראש ובהסכמת שני הצדדים.

דבר שני - אין כזה דבר שהחוזה אצל בעל הבית. אמור להיות עותק אחד אצלך ועותק אחד אצלו. עכשיו אתה במצב קצת בעייתי, במקרה כזה הייתי באמת ממליצה להגיע איתו להסדר כמו בין בני אדם.

אני מכירה את הלחץ שהנה אתה מפספס את ה-דירה. אבל להבא תזכור שאם כבר במעמד החתימה בעל הבית מציג לך כאלה תנאים ולא מוכן ללכת לקראתך, רוב הסיכויים שאחר כך יהיה גרוע יותר. עדיף דירה קצת יותר יקרה וקצת יותר רחוקה מדרך נמיר, אבל שיהיה לך עסק עם מישהו הוגן. כי כשהכל הולך חלק אז סבבה, אבל כשיש בעיות אתה יכול ליפול חזק.

summerinthecity

New member
בלוד יש להם קריזות

לשלם שכירות חודשיים מראש - וזה נפוץ בכל העיר
מצד שני אני משלמת 2200 עבור 3 חדרים והדירה קרובה מאוד לתחנת רכבת ויש כאן אוטובוסים חופשי לאת"א, לבר אילן ולעבודה ונגישות לצירי תנועה מרכזיים ואני בעלת רכב.
הכל בסדר

למעלה