מה אתם אומרים על זה ???
פרסמתי את ההודעה הזאתי פה פעם
אבל באמת אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על זה...
אז אחרי חיפושים מייגעים, החלטתי לסגור,
(האמת שאני גר פה כבר 4 חודשים.. וזה אחלא דירה פיצית כזאתי..)
תנאי התשלום לא נוחים בעליל, ולא רק זה הוא גם רוצה את התשלום במזומן ... ואז הוא כאילו מחזיר לי את הצ'ק שנתתי לו ...
אבל.. גם הדירה הזאתי עם התנאים המטורפים האלה, היה עליה תחרות ענקית...
כעיקרון , הדירה עולה 2,500 עם ארנונה וועד בית משולמים, והיא נמצאת בביאליק צמוד להלכה, הגודל שלה הוא רשם, 25 מטרים, אבל לפי מדידה שלי (ממש קל למדוד..היא 16.25) ...
אז היא פיצית.
אבל, היא במיקום מדהים (נו.. בשבילי זה לא רע), כאילו ממש אחרי הגשר לרמת גן מפנקס, ושנייה מהאוטובוס שלי לעבודה.
היא בבניין שנראה טוב... והיא חדשה .. משופצת הבעל בית שם שם המון כסף.
הדירה מגיעה עם מקרר קטן.
התנאי תשלום רק בעיה טיפה איתם, הוא רוצה שאני ייתן לו כל חודש 1500 במזומן .. ואת השארית (1000 שקלים לחודש ..שנשאר) שאני ישלם חצי שנה מראש.. כל חצי שנה, גם כן במזומן
והוא גם ביקש צקים לביטחון ושאני משלם לו את המזומן הוא מחזיר לי את הצ'קים ..
אז הצלחתי איך שהוא להגיד לו שבמקום בחודש הראשון אני ישלם לו עוד 6,000 שקלים מזומן , זה גדול עלי מאוד. שאני ישלם לו 3,000 ואז חודש הבא עוד 3,000 (ואז עוד 4 חודשים, 1,500)
מה אתם אומרים על זה ???
פרסמתי את ההודעה הזאתי פה פעם
אבל באמת אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על זה...
אז אחרי חיפושים מייגעים, החלטתי לסגור,
(האמת שאני גר פה כבר 4 חודשים.. וזה אחלא דירה פיצית כזאתי..)
תנאי התשלום לא נוחים בעליל, ולא רק זה הוא גם רוצה את התשלום במזומן ... ואז הוא כאילו מחזיר לי את הצ'ק שנתתי לו ...
אבל.. גם הדירה הזאתי עם התנאים המטורפים האלה, היה עליה תחרות ענקית...
כעיקרון , הדירה עולה 2,500 עם ארנונה וועד בית משולמים, והיא נמצאת בביאליק צמוד להלכה, הגודל שלה הוא רשם, 25 מטרים, אבל לפי מדידה שלי (ממש קל למדוד..היא 16.25) ...
אז היא פיצית.
אבל, היא במיקום מדהים (נו.. בשבילי זה לא רע), כאילו ממש אחרי הגשר לרמת גן מפנקס, ושנייה מהאוטובוס שלי לעבודה.
היא בבניין שנראה טוב... והיא חדשה .. משופצת הבעל בית שם שם המון כסף.
הדירה מגיעה עם מקרר קטן.
התנאי תשלום רק בעיה טיפה איתם, הוא רוצה שאני ייתן לו כל חודש 1500 במזומן .. ואת השארית (1000 שקלים לחודש ..שנשאר) שאני ישלם חצי שנה מראש.. כל חצי שנה, גם כן במזומן
והוא גם ביקש צקים לביטחון ושאני משלם לו את המזומן הוא מחזיר לי את הצ'קים ..
אז הצלחתי איך שהוא להגיד לו שבמקום בחודש הראשון אני ישלם לו עוד 6,000 שקלים מזומן , זה גדול עלי מאוד. שאני ישלם לו 3,000 ואז חודש הבא עוד 3,000 (ואז עוד 4 חודשים, 1,500)
מה אתם אומרים על זה ???