מה אתם אומרים על זה?

vietos

New member
מה אתם אומרים על זה?

גם אם לא תעזרו לי לפתור את הבעייה, בכל זאת תוכלו לעזור לי, בתגובות שלכם. אני גר בערך בין עכו לצפת, ואני נוסע פעמיים בשבוע לקונג פו אצל אלדן פרידמן, בחיפה. עד עכשיו הגעתי בכוחות עצמי לרכבת בעכו, ומשם נסעתי לחיפה. השיעורים היו שניים בשבוע (פעמיים קונג-פו) אבל אני חושב שמתישהו אני אצטרך להתחיל ללכת גם לשיעור ה"קרבי". מאז הפיגוע במירון, שהיה בקו שאיתו הייתי נוסע לעכו, אני לא נוסע יותר באוטובוס הזה, וכשתתחיל שנת הלימודים לא יהיה לי איך להגיע יותר לשיעורים, ובטח שלא לשיעור השלישי (הקרבי). מה אתם אומרים על זה?

zakomea

New member
באסה...

אתה צריך או לחפש מורה יותר קרוב או לחפש קו אטובוס אחר...

vietos

New member
זה לא עניין של הקו, זה רק ההרגשה

הכללית של מצב שבו הפיגועים הגיעו עד אלייך, וזה מגביל אותך. באמת באסה, ,

Catty

New member
ואני...

יום יום נוסעת באוטבוס, יום יום... זה קצת מפחיד, אבל אין לי הרבה בררה...

zakomea

New member
בטח...

שיש בררה עושים רישיון
חחח

שטרנבי

New member
ואז...

הסיכוי למות גדל (בהנחה ומשתמשים ברשיון ולא רק עושים אחד)

vietos

New member
מאוד מנחמים, כולכם

כשכתבתי שאולי תעזרו לי, לא חשבתי שתדכאו אותי עוד יותר ----------- ויפה שעה אחת קודם :_)

o603

New member
אם ההר לא בא אל

מוחמד, אז אולי מוחמד יבוא אל ההר. עצתי לך, דבר עם המדריך שלך, אבל לפני כן - בדוק אם יש עוד חברה בסביבה הקרובה לך שגם הם מתעניינים בלימוד אומנות לחימה. ועם המידע הזה - לך דבר עם המדריך. אולי הוא יהיה מוכן לפתוח שיעור נוסף קרוב יותר ואולי יהיה לו פתרון אחר - תלמיד שניתן לתפוס איתו טרמפ, מדריך אחר שהוא ממליץ עליו קרוב יותר, לימוד מרחוק ??? (יש כאלו שמלמדים דרך האינטרנט - ארל מונטגיו לדוגמא ) ועוד פתרונות בידידות O603

vietos

New member
תודה על התגובה! V V V

01. הוא בדיוק סגר שיעור שהיה יותר קרוב אלי 02. הוא המדריך הכי קרוב אלי, את זה בדקתי עוד לפני שהתחלתי 03. את העניין של הטרמפ אני מקווה לבדוק בשיעור הבא, אחרי שכל אלה מהקבוצה שנסגרה עברו לשם. 04. אם יש שם עוד כאלה שאין להם איך להגיע, אולי נזמין הסעה ביחד. (למרות שאני לא מאמין שיש מישהו שהוא יותר רחוק ממני) תודה! אסף

vietos

New member
מישהו ממכם עשה לי מזל טוב, כי

מצאתי איך להגיע לקונג פו!!!! יש לי מורה בבית ספר שגרה בחיפה, וחמישה אנשים בקבוצת כדורגל שגרים בחיפה (או כאלה שגרים במשגב אבל נוסעים לחיפה, לא ממש הבנתי), ובקיצור יהיה לי איך להגיע (מקווה שזה יסתדר. תודה על העידוד!!!

למעלה