מה אתם אומרים על זאת?
E EyalBM New member 22/10/01 #3 משהו צורם... לדעתי (המאד לא מקצועית...) הפוקוס והנושא לא נראים באותו המקום, וזה צורם לעין.
A atazur New member 22/10/01 #4 זו בדיוק הייתה כוונת הצילום להוציא את האדם מן הפוקוס (עם כל האמרות הפילוסופיות המשתמעות מכך)
E EyalBM New member 22/10/01 #5 לא חשדתי בך אפילו לרגע... שהצגת שלא בכוונה תמונה שבה הפוקוס כל כך רחוק. ברור לי שזו היית כוונתך. עם זאת לי זה יוצר תחושה של חוסר נוחות. אולי הבעיה אצלי? (וזו לא הראשונה...) מי יודע? איל
לא חשדתי בך אפילו לרגע... שהצגת שלא בכוונה תמונה שבה הפוקוס כל כך רחוק. ברור לי שזו היית כוונתך. עם זאת לי זה יוצר תחושה של חוסר נוחות. אולי הבעיה אצלי? (וזו לא הראשונה...) מי יודע? איל
M mr-j New member 22/10/01 #6 התמונה השניה מוצלחת יותר לטעמי, החיתוך הפאנורמי והנוף מושכים את העיין - אהבתי
S SkyEye New member 22/10/01 #7 גם הראשונה ../images/Emo45.gif ברור שהענבים הם הנושא ולא הדוד שבוצר אותם... קומפוזיציה מצויינת לדעתי, כולל הפוקוס. את האדמומיות המודגשת לא כך כך אהבתי, אבל זה גם עניין של טעם.
גם הראשונה ../images/Emo45.gif ברור שהענבים הם הנושא ולא הדוד שבוצר אותם... קומפוזיציה מצויינת לדעתי, כולל הפוקוס. את האדמומיות המודגשת לא כך כך אהבתי, אבל זה גם עניין של טעם.
A atazur New member 22/10/01 #9 סליחה, אבל על איזו אדמומיות מדובר ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif