מה אתם אומרים על הAXIM 5? של DELL נראה מכשיר מצליח מתחרה לסדרה 5 של IPAQ
H Hellbeast666 New member 12/7/03 #1 מה אתם אומרים על הAXIM 5? של DELL נראה מכשיר מצליח מתחרה לסדרה 5 של IPAQ
H Hellbeast666 New member 12/7/03 #3 V שמעתי שגם יש לIPAQ זיהוי ביומטרי בעצם עכשיו שעשיתי השוואה מעמיקה באמת הוא לא מתחרה אבל אני יודע שיצא איזה פאלם שטוענין שהוא יותר חזק מהאייפאק
V שמעתי שגם יש לIPAQ זיהוי ביומטרי בעצם עכשיו שעשיתי השוואה מעמיקה באמת הוא לא מתחרה אבל אני יודע שיצא איזה פאלם שטוענין שהוא יותר חזק מהאייפאק
C castroman New member 12/7/03 #5 מממ ->>>> הIPAQ 5550 הוא המחשב כף יד הכי חזק בעולם... הפאלם היחיד שעוד יכול להתחרות בו הוא הNZ90 של סוני ולא תמצא אותו מחוץ לגבולות יפן... ממ ועל איזה פאלם אתה מדבר ?
מממ ->>>> הIPAQ 5550 הוא המחשב כף יד הכי חזק בעולם... הפאלם היחיד שעוד יכול להתחרות בו הוא הNZ90 של סוני ולא תמצא אותו מחוץ לגבולות יפן... ממ ועל איזה פאלם אתה מדבר ?
H Hellbeast666 New member 12/7/03 #6 אני שמעתי שהוא רק יצא לא מזמן נדמה לי שקראתי את זה במדור מחשבים בידיעות אם אני לא טועה הוא שלsprint ורשום שם שהוא הפאלם הראשון שיותר חזר מפוקט פיסי דוגמא IPAQ
אני שמעתי שהוא רק יצא לא מזמן נדמה לי שקראתי את זה במדור מחשבים בידיעות אם אני לא טועה הוא שלsprint ורשום שם שהוא הפאלם הראשון שיותר חזר מפוקט פיסי דוגמא IPAQ
C castroman New member 12/7/03 #7 ->>> ממ אולי C ?! תבדוק בבקשה זה חשוב... ואיפה בדיוק קראת שהוא יותר חזק ?!