מה אתם אומרים עלי??

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי עדי, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב, אז קחי בחשבון כתב היד מראה אישיות מאוזנת ללא חלומות באויר ללא יצרים חזקים מדי או מוזרים טיפוס חברתי עם רצוןטוב וישירות התנדבות, ואופטימיות קווי השורות המרחקים בין המילים ובין השורות, קווי הבסיס מאשרים את זה יתכן ואת לעיתים נןתנת לעצמך להיות מושפעת מאחרים הגישה למין בראיה וחיובית אם כי קצת מסתייגת יתכן וזה תלוי במציאת הפרטנר המתאים ואולי בקושי קטן להביע רגשות החתימה מראה שאת ישירה כלפי עצמך ובדרך שאת מצידה את עתמך בפני האחרים ולשאלתך: כל אחד צריך למצוא את דרכו בחיים בעצמו וזה מאמץ שנמשך כל החיים (מנסיון של אחד בן 52
) נראה שיש לך בסיס מצוין לעשות זאת בעצמך
שמעון (תקראי גם את המשפט למטה)

הי עדי

שלום רב עדי, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, אנא קחי את דעתי בערבון מוגבל. שנתחיל בדברים הטובים ? את טיפוס מאוד סימפטי ואנשים אוהבים ונהנים להיות במחיצתך, את צנועה אבל במידה, ושומרת על קשר טוב עם אחרים - מביעה את דעתך ושומרת עליה כשצריך. את טיפוס עם יכולת אנליטית לא רעה, ותוכלי לעשות חיל בלימודים בתחומים הומניים. אולי גם ריאליים (על הסף- כמו כלכלה, חשבונאות, עריכת דין). ולדברים הדברים היותר מורכבים - לדעתי את עדיין מרגישה, ולפעמים גם מתנהגת כמו ילדה. לא ממש התבגרת וסגרת את עניין הילדות שלך. ואני מתכוון לילדות ולא לנעורים. את לא רוצה לקפוץ עדין אל 'החיים', גם אם המסלול הביא אותך פיזית להווה, את עדיין לא רוצה להתנתק מהעבר ואת מתרפקת עליו. ייתכן, ואני מסייג פה את דעתי, שאת מרגישה עקב כך מרוחקת מעט מההורים משום שאת זוכרת אותם ואת מערכת היחסים שלכם בעיכוב של כמה שנים. היכן זה בא לידי ביטוי ? לדעתי, בעיקר בסוגית הזוגיות. את לא סגורה על דמותו של הגבר שאת מאמינה שמתאים לך. הל' שלך מאוד תנודתית ומראה על קונפליקט עם אידיאל האבהות, את מחפשת את הגבר שאת מאמינה שיתאים לך והסקס הוא לא הדבר שהכי מעניין אותך. הזוגיות היא העניין שאת רוצה לקדם. אני חושב שזאת תחנה חשובה יותר בשבילך לפני שאת בוחרת מסלול 'גדול' לחיים במובן הקרייריסטי. שורה תחתונה: לדעתי כדאי לך לא להתמקד בעניין הלימודים כרגע, את תוכלי לעשות חיל בהרבה מאוד תחומים ברגע שתבחרי במסלול שלך, כדאי לך להפנות משאבים רגשיים לחיפוש אחר 'החבר' ולפתרון היחסים שלך עם הורייך. כדאי לך להקדיש מחשבה על הגבר שמעניין אותך בחיים.

למעלה