מה אתם אוהבים?

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
מה אתם אוהבים?

חוץ מהמלכה שנמצאת הרחק הרחק מכולם איזה עוד מוזיקה אתם אוהבים?בעדיפות שניה אצלי נמצאת ווטני יוסטון שאין מה לעשות היא פשוט טובה!!!ולפעמים אני אוהב לשמוע גם (אל תזרקו עליי עגבניות)מריה קארי .....דברה קוקס(למי שמכיר)זמרת פשוט מצויינת יש לה דואט מדהים אם ווווווטני יוסטון שיצא באוסף הכפול שווטני הוצאיה לפני שנה וחצי.........אלו הם המעודפים עליי

MadonnaFan

New member
*סוקלת את ג´ל בעגבניות רקובות*

דרך רגב, איך שמ האמיתי ג´ל? עכשיו... תגיד אין בושה? מריה קארי?! הזמרת הזאת יום אחד עוד תהרוג אותי... באמת, יש לה קול יפה, אבל לעתים רחוקות מאוד שומעים אותו! זה או שהיא שרה באוקטבה גבוהה מדי או נמוכה מדי, תמיד. היא לא מנצלת כמו שצריך את הכישרון המולד שלה, שללא ספק היה יכול להיות מקור הנאה לכולנו. השירים שלה חוזרים על עצמם ולא מקוריים, ובדרך-כלל הם עוברים לי ליד האוזן ופשוט לא נכנסים פנימה. היא מזעזעת. הדרך הטובה ביותר להרוג אדם היא לקשור אותו לכיסא ולהשמיע לו דיסקים של מריה קארי... :) בקשר לשאלתך- אני גם אוהבת את וויטני יוסטון, אבל גם לה יש בעיה מסוימת של מקוריות. הקול שלה מדהים, ואני במיוחד אוהבת את I Will Allways Love You, למרות שאני לא סובלת קיטש השיר הזה מדהים, הוא מעולה פשוט, והקול שלה... *מבט חולמני* הקול שלה... גם את My Love Is Your Love אני מחבבת ביותר, וגם את I Wanna Dance With Somebody (ככה קוראים לזה? ווית´ סמבדי הו לאבז מי
...), אבל אני ממש לא אוהבת את הדואט הקיטשי הדביק והמגעיל עם אנריקה איחליכס. אני לא מכירה את דברה וואטבר... חבל שאי-אפשר לשים פה MP3 *נמלטת מההנהלה הנזעמת* אני אוהבת הרבה מאוד אחרים חוץ ממדי מלכתנו, אבל לא מעריצה אף אחד חוץ ממנה. אני מאוד אוהבת את לוריין היל, >>>הפוג´יז, את שינייד אוקונור, את דידו (לדעתי כישרון גדול מאוד שיישאר איתנו שנים רבות), את U2, את הביטלס (אני ממש מעודכנת אה?), את הבי-ג´יז (פשש, אני ממש נעולה על הלהיטים האחרונים...), אממ... תמיד קשה לי לחשוב כשאני כותבת, ושניה אחריי שאני שולחת אני נזכרת בהכל... את אליסיה קיז (ככה אומרים את השם הזה?!!!), אממ... רובי וויליאמס גם, בלינק 182 חביבים עליי ביותר, REM שולטים, איירוסמית´ הביאו אותה בכמה שירים טובים אבל ממחזרים את עצמם קשות= איירוסמית´ גו הום! אה... טוב, ברגע שאני אזכר (קרי: שניה אחריי שאשלח את ההודעה) אני אכתוב עוד... @מעין@ נ.ב יש לי כבשים מקפצות על המסך! אלוהים, למה אפשר להידרדר...

חוץ ממדונה

אני אוהב את מייקל גקסון המלך כמובן, מריהא קארי, יו2, רד הוט צילי פפרס, לימפ ביזקיט... אחלה מוזיקה..

GEL

New member
מעין.........

את רואה אני לא היחיד שאוהב לשמוע מריה קארי(מפנה אותך להודעה שמעלייי) מה שאני יודע זה שהמלכה לא אוהבת אותה........אז מה זה לא אומר שאני לא צריך לשמוע אותה........ובקשר לשמי אני מעדיף להישאר (לפחות כרגע) אנונימי........

אגסית

New member
GEL........ומעין...........

לדתעי מריה קארי דורשת כפה!!!!!! ז"א יש לה פה ושם לעיתים נדירות שיר אחד שהוא הכי מקורי מבין כל אלה שלא! היא באמת צריכה לנצל את הקול שלה יותר חבל! וויטני באמת יש לה קול מדהים ומעין תדעי לך שהשיר שאת אוהבת אני חולה עליו וזה השיר שאהבתי מאז שהייתי קטנה!!!! נ.ב מעניין ממי קיבלת את אותם כבשים שמתאבדות לך על המסך......... ידעתי שתאהבי אותם!

KM-AIR

New member
מריה קארי....

מאיפה אתם יודעים שמדונה לא אוהבת אותה? דווקא מדונה אמרה שהיא מצדיעה לכל הנשים שהצליחו "לעשות זאת" ב"עולם של גברים" כמו שהיא טוענת (לפחות בגלל טענה זו היא לבשה חולצות של בריטני ספירס וקיילי מינוג) נראה לי שמריה היא אחת מהן... אגב- למרות שהאלבום החדש שלה לא ממש מצליח- היא הצליחה להשוות במכירות הגלובאליות (של כל האלבומים יחד) למדונה (סה"כ 140 מליון אלבומים) שזה הישג יפה. אני אישית לא ממש מחבב את החומר החדש שלה (הסינגל האחרון שלה שאהבתי וגם רכשתי היה HONEY), אבל בתור עובדה אני יכול לומר לכם חברי פורום יקרים- שהקול שלה כבר לא "7 אוקטבות" כמו שהיה פעם...היא כבר לא מצליחה להגיע לגבהים שעשתה ב- EMOTIONS למשל, וזה בגלל הסיגריות...

MadonnaFan

New member
כמה דברים:

1. מה?! עברה את שיאי הממכירות?! הילה המומחית לענייני מכירות לככאאןן! 2. מה שכתבתי, "כדי להרוג ממישהו צריך רק לקשור אותו לכיסא ולהשמיע לו דיסק של מריה קארי", זה ציטוט של לא פחות ולא יותר ממדי שלנו... 3. פופולריות זה לא מדד לאיכות. בריטני ספירס פופולרית, זה אומר שהיא טובה?! ממש לא! דווקא, פופולריות (במיוחד בארצנו) היא מדד לאיכות נמוכה... דוגמאות: ג´ניפר לופז- הצליחה בשירי זבל כמו Love Don´t Cost A Thing ו-If You Had My Love, ודווקא בPlay שהוא שיר טוב לדעתי היא נכשלה. בקסטריט בויז- הצליחו בשירי זבל=כל השירים שלהם, ורק שיר אחד טוב לדעתי שהם הוציאו- The Call, נכשל. וכו´... 4. הקול שלה היה בעבר 8 אוקטבות. אני מניחה שאתה צודק וכיום הוא כבר לא כזה... @מעין@ אאה! שיעורי בית!

Marty McFly

New member
מייקל ג´קסון שולט!!!!!!

אין, הוא פשוט שולט, ואין אף אחד שיוכל להגיד שזה לא נכון!! אפילו לא מעיין השולטת!

MadonnaFan

New member
ואני דווקא כן אומרת שהוא לא שולט!

נו באמת.. אנשים... תתעוררו... אז אולי הצווחות שלו היו אופנתיות פעם, בל הוא לא מלך הפופ והוא לא יהיה... אני בינתיים מחכה למישהו שיהיה ראוי לתואר הזה. @מעין@ אווופס! ש"ב!

אגסית

New member
אני עם מעין!!!!!!!!!

אני ממש עם מעין; מעין ניסחת ממש יפה!!!!! קלעת בול!!!! גם אני חושבת ככה!!!!!!!!!!!!!!

einzuc

New member
את לא מעודכנת??? ../images/Emo80.gif

אני אוהבת את קווין, את הביטלס, אני מאוד אוהבת את החומר הישן של מריה קארי ואת של וויטני יוסטון, בלינק 182, לינקין פארק, מייקל ג´קסון (החומר הישן- זאת אומרת את כל השירים עד לאחרון), אני אוהבת את ספרי דו (אם מישהו מכיר), הדיסק האחרון של הנסון מתנגן אצלי הרבה, ואת נרינה פאלוט ואת דידו כמובן!!! יש כל כך הרבה שאני אוהבת שכבר שכחתי מלא.. אה ואת אמריקן היי פיי!
עינת

ענת פ.

New member
במקום אומנים...

אומנים יהיה קשה מידי, אז אני אתן דיסקים במקום(חוץ מהשישה של מדונה שיש לי, כמובן) שאני הכי הכי אוהבת הקורז- אין בלו פינק פלויד- דארק סייד אוף דה מון פינק פלויד- wish you were here נשמע מגוחך באותיות עבריות אול סיינטס- אול סיינטס קרנבריז- בארי דה האטצ´ט פסקול הסרט מולין רוז´(סרט מ-צ-ו-י-ן) פליטווד מאק-האוסף אייס אוף בייס- האוסף אר.אי.אם- האוסף הקורז- טוק און קורנרס הקורז-אנפלאגד מלאני סי-כוכב צפוני גארבג´- וורז´ן 2.0 זוהי רק רשימה מייצגת

ענת פ.

New member
ובאופן בלתי צפוי לחלוטין...

שכחתי את דאפט פאנק-דיסקברי דסטניז ציילד-דה רייטינגס און דה וול דסטניז ציילד סורבייבר

למעלה