*סוקלת את ג´ל בעגבניות רקובות*
דרך רגב, איך שמ האמיתי ג´ל? עכשיו...
תגיד אין בושה? מריה קארי?! הזמרת הזאת יום אחד עוד תהרוג אותי... באמת, יש לה קול יפה, אבל לעתים רחוקות מאוד שומעים אותו! זה או שהיא שרה באוקטבה גבוהה מדי או נמוכה מדי, תמיד. היא לא מנצלת כמו שצריך את הכישרון המולד שלה, שללא ספק היה יכול להיות מקור הנאה לכולנו. השירים שלה חוזרים על עצמם ולא מקוריים, ובדרך-כלל הם עוברים לי ליד האוזן ופשוט לא נכנסים פנימה. היא מזעזעת. הדרך הטובה ביותר להרוג אדם היא לקשור אותו לכיסא ולהשמיע לו דיסקים של מריה קארי...

בקשר לשאלתך- אני גם אוהבת את וויטני יוסטון, אבל גם לה יש בעיה מסוימת של מקוריות. הקול שלה
מדהים, ואני במיוחד אוהבת את I Will Allways Love You, למרות שאני לא סובלת קיטש השיר הזה מדהים, הוא מעולה פשוט, והקול שלה... *מבט חולמני* הקול שלה... גם את My Love Is Your Love אני מחבבת ביותר, וגם את I Wanna Dance With Somebody (ככה קוראים לזה? ווית´ סמבדי הו לאבז מי
...), אבל אני ממש לא אוהבת את הדואט הקיטשי הדביק והמגעיל עם אנריקה איחליכס. אני לא מכירה את דברה וואטבר... חבל שאי-אפשר לשים פה MP3 *נמלטת מההנהלה הנזעמת* אני אוהבת הרבה מאוד אחרים חוץ ממדי מלכתנו, אבל לא
מעריצה אף אחד חוץ ממנה. אני מאוד אוהבת את לוריין היל, >>>הפוג´יז, את שינייד אוקונור, את דידו (לדעתי כישרון גדול מאוד שיישאר איתנו שנים רבות), את U2, את הביטלס (אני ממש מעודכנת אה?), את הבי-ג´יז (פשש, אני ממש נעולה על הלהיטים האחרונים...), אממ... תמיד קשה לי לחשוב כשאני כותבת, ושניה אחריי שאני שולחת אני נזכרת בהכל... את אליסיה קיז (ככה אומרים את השם הזה?!!!), אממ... רובי וויליאמס גם, בלינק 182 חביבים עליי ביותר, REM שולטים, איירוסמית´ הביאו אותה בכמה שירים טובים אבל ממחזרים את עצמם קשות= איירוסמית´ גו הום! אה... טוב, ברגע שאני אזכר (קרי: שניה אחריי שאשלח את ההודעה) אני אכתוב עוד... @מעין@ נ.ב יש לי כבשים מקפצות על המסך! אלוהים, למה אפשר להידרדר...