מה אתם אוהבים יותר?

מה אתם אוהבים יותר?

קיץ או חורף... מי שאוהב תקיץ שיגיד למה ולמה הוא לא אוהב תחורף ומי שאוהב את החורף שיגיד למה ולמה הוא לא אוהב תקיץ... חילוף עונות נעים סיוקה

y a r d e n 8

New member
ברור שקיץץ...

בעעע שונאת תחורף קר וגשם.. בקיץ אפשר ללכת לים.. וזה.. כיףף בקיץ.. חםם לא צריך ללכת עם מליון שכבות..

חורף!!!!!

קיץ זה להזיע וזה מגעיל! חורף זה לשבת מתחת לפוך מול התנור ולשתות שוקו או להסתובב בקשר עם מעיל וזה כל כך כיף :)

ירדן?! אני מזועזעת!!!

חחחח באאאאאאארור שחורף!!! גשם!!! וכיף ללכת עם בגדים ארוכים! ואין כמו שמיכות פוך וכריות חימום!!!

shikole

New member
אביב...קודם כל,

זה התקופה הכי נעימה שיש אפשר לצאת החוצה, חמים, נעים, אוורירי, השמיים בהירים והאווירה פשוט מדהימה, כל אביב אני נהיה פתאום שמח חורף לא ממש אוהב, כי גשם, ואווירה סגרירית ומבאסת חח..ואני אדם שמח קיץ אוהב קצת יותר מחורף אבל גם לא, כי חם מאוד , אבל מסתדרים חחח וסתיו גם זה בדרך לחורף זה אווירה עצובה כזאת וחוצמיזה, נולדתי באביב

אביב קיץ!

אביב כי הכל טהור וחדש ונקי וזך גם כי כל המעינות בגולן מפוצצים מים וכל פשוט חדש ומדהים פשוט התחדשות חם אפשר ללכת עם חולצות קצרות וחצאיות קצרות וכל טיול פי מאה יותר כיף והקיץ אומנם מזיעים אבל זה עדיף מאשר להתלבש כמו ערביה עם מליון שכבות חצאית עם מכנסים בעעע בקיצור כיף ואביב עושים טוב בלב וגם עם חם יש פתאום גל של בריזה קרה ודברים כאלה אין בחורף נק למחשבה בקיצור חורף זה קר פיכס ועצוב היתרון היחיד זה המים שנאספים בזכות החופש

ניצניזם

New member
חחיחיחייי.. נכון!

ואני עדיין דוגלת בחורף.. :) במיוחד גשם פתאומי בת"א... שיושבים בחוץ.. ככה .. ולהשאר בתוך מנהרה עד שהוא יחלש.. :) חיחיחייי 6-11-05 תא.. - מומולדת!! שניצ

וואו, סיון.

את חייבת כל כך להפסיק לכתוב מהפלאפון
אני אוהבת את החורף
הטיולים יותר יפים, יותר קלים. והשמיים רק מראים את יופיים הנדיר בחורף.

חורף!../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

שליטה! לא מזיעים, יש פוך וקרמבו, אפשר להפסיד קצת לימודים שחולים, יש גשם
...מה רע

למעלה