מה אתה שלי????

ophra

New member
מה אתה שלי????

אתה לא חבר שלי כי על חברים אפשר לסמוך כי לחברים אפשר להרים טלפון כשרע בלב ויודעים שאפילו שיחת טלפון איתם - תשפר את ההרגשה יודעים שהם ישתדלו כדי לשפר שיהיה אכפת להם שידעו להיות נחמדים ונעימים אתה לא אהוב שלי היית ל-5 דקות בערך ואז ברחת גם אם תגיע לשם שוב, לא תשאר יותר מ-5 דקות ואני, בשביל 5 דקות, לא שוקלת אפילו לחזור לשם אתה לא ידיד שלי כי ידיד זה מישהו שנפגשים איתו לכוס קפה או יין שותים, מקשקשים, צוחקים, מעבירים זמן. עם ידיד זה כמעט לא להעביר זמן "עם" מישהו, אלא "על יד".... זה לא המקרה איתך. אתה לא "אקס" שלי (לא "ה"-X כמובן, אבל גם לא "סתם" X...) מצד אחד זה לא היה מספיק ארוך כדי שיהיה אצלי בתחושה של X מצד שני, כמו שאמרת פעם בעצמך "יש לך פיסקה/פרק בביוגרפיה שלי"... אבל עכשיו אתה נמצא איכשהו בחיי גם כשאתה נוכח פיזית, וברגעים מסוימים גם כשלא ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.
בבקשה אל תגידו לי: "עזבי אותך מהגדרות" זה לא ההגדרות שמציקות לי פשוט לפעמים ברגעים מסוימים בא לי לתפוס בכתפיים (לא שלי. שלו) ולנעררררררררררררררררר!!!!!!!! אני יודעת שזה לא יעזור ולא ישנה כלום אבל עדיין בא לי....
עפ
(למה לפעמים דברים לא יכולים להיות קצת יותר פשוטים?)

jenny33

New member
אז אולי...

כדאי? לנער? אפילו עבור עצמך? וסליחה אם התערבתי...

ophra

New member
זה בסדר להתערב.. ../images/Emo8.gif

אולי באמת אני אעשה את זה רק עבור עצמי.... עפ
(מאמנת את שרירי הזרועות
)

jenny33

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בהצלחה באימון
והכי שווה זה עבור עצמך <אמרה ג'ני שיודעת לתת אחלה עצות והלוואי והייתה עושה את אותו הדבר בעצמה>

r e d head

New member
עפרה

לפעמים הם בלתי ניתנים לשינוי/ניעור והבחירה בידך לקבל אותו בדיוק כמו שהוא או לא

ophra

New member
אני יודעת יקירה

לשנות אי אפשר כמעט אפחד ובטח לא "שכאלה"...
לנער דווקא כן אולי שום דבר לא יקרה אבל אני לפחות אשחרר קצת...
והבחירה שלי? גם בזה את כמובן צודקת בחרתי כבר בעבר שלא אבל הוא חזר.... ולא כל כך ברורה לי הבחירה כרגע בין מה למה עפ
(שאם יסבירו לה בין מה למה לבחור, אולי היתה מצליחה)

רגע

מה את חושבת שאנחנו נדע אם את לא יודעת??? אבל חושבת שאם את רוצה לדעת וכלל לא משנה אם זה הגדרות או לא פשוט תנערי אותו ותשאלי שהרי בעצם מה שאת שואלת בעקיפין זה מה אתה רוצה ממני? מה אתה מרגיש? נכון זה לא כל כך פשוט לבוא ולשאול מישהו שאנחנו עצמנו מבולבלים ממנו אבל ראבק מה זו דקה אחת של אי נעימות (ברגע שהשאלה נשאלת) לעומת החיטוט הזה? תנסי, מה כ'פת לך...

ophra

New member
ת'יודעת מה ניצתי???

וואלה! אפילו אי נעימות לא תהיה.... זה אפילו מה-זה-פשוט...
עפ
(שרק צריכה למצוא את התזמון המתאים לשאול)

ועכשיו רק

נשאר לנו להמתין שכבר נדע את התשובה
|רק שמרוב סקרנות לא אטבע בכד חלב|

ophra

New member
דיפדפתי לראות מה עוד פיספסתי...

ומצאתי את זה...
אז כדי שלא תטבעי לי או משהו רק אספר לך ששאלתי. כצפוי - לא קיבלתי תשובה מספקת אבל בסופו של דבר מגיעה אליה בעצמי... אין לו מקום בחיים שלי. נקודה. אמון הוא הבסיס לכל קשר. חברי ידידותי זוגי אפילו קשרי עבודה.... לי אין אמון בו. כאדם. זה עצוב, אבל זו האמת. לכן אין לו מקום בחיי. משום סוג. עפ
(מקווה שתזכור בדיוק את המילים האלה בפעם הבאה שתגיע הצעה לארוחת ערב...
)

כל מה שאמרת כאן

מסכימה עם כל מילה רק ש.... צוחקת לעצמי כמה טובות אנחנו בהצהרות וכמה בקלות אנחנו שוכחות
| מודה לך עפרה שלא נתת לי לטבוע |

למעלה