מה אתה שומע עכשיו
P pinnacle New member 1/6/07 #4 KANSAS - Magnum Opus ברוך שובך טל לפורום רוק מתקדם בתפוז (במקביל לפעילות בפורומים אחרים ) ובהזדמנות חגיגית זו אתה מוזמן לדרג את עשרת שירי KANSAS האהובים עליך בפרוגויזיון
KANSAS - Magnum Opus ברוך שובך טל לפורום רוק מתקדם בתפוז (במקביל לפעילות בפורומים אחרים ) ובהזדמנות חגיגית זו אתה מוזמן לדרג את עשרת שירי KANSAS האהובים עליך בפרוגויזיון
P pinnacle New member 2/6/07 #7 STYX - The Serpent Is Rising../images/Emo42.gif The 3rd Studio Album from 1974
A Apoca1ypse New member 2/6/07 #8 Circus Maximus - Glory of the Empire מאוד דומה לI&W של דרים, להקה נורווגית נהדרת שתשחרר את האלבום השני שלה השנה : The 2nd Chapter טל, אמרו לך שאתה דומה לוויצ'יץ'?
Circus Maximus - Glory of the Empire מאוד דומה לI&W של דרים, להקה נורווגית נהדרת שתשחרר את האלבום השני שלה השנה : The 2nd Chapter טל, אמרו לך שאתה דומה לוויצ'יץ'?
J jonbirion New member 3/6/07 #10 circus maximus להקה אמריקאית שפעלה והוציאה אלבום ב67. אלבום טוב לדעתי.
A Apoca1ypse New member 3/6/07 #12 זה ידוע שיש שתי להקות בשם הזה אני מדבר על הלהקה הנורווגית בכל אופן
R Rudess New member 3/6/07 #11 ../images/Emo13.gif כן אמרו לי כל הזמן, בייחוד כששיחקתי כדורסל בשכונה. מאז שהארכתי את השיער בחזרה, אני כבר לא מזכיר את ניקולה הגדול
../images/Emo13.gif כן אמרו לי כל הזמן, בייחוד כששיחקתי כדורסל בשכונה. מאז שהארכתי את השיער בחזרה, אני כבר לא מזכיר את ניקולה הגדול
A Apoca1ypse New member 3/6/07 #13 חחחחחח גדול תתחדש על החתימה וד"א אתה יודע את זה, נכון? (אני מניח שאתה גם אוהב את מיוז לפחות בגלל הטעם של מעריצי דרים, או פורטנוי הפאנבוי)
חחחחחח גדול תתחדש על החתימה וד"א אתה יודע את זה, נכון? (אני מניח שאתה גם אוהב את מיוז לפחות בגלל הטעם של מעריצי דרים, או פורטנוי הפאנבוי)
R Rudess New member 3/6/07 #14 תודה כן , אני יודע על ההופעה של MUSE בארץ אבל לא נראה לי שאלך אליה אלא אם כן זה יהיה מחיר ריאלי מבחינתי. אני עדיין מנסה להשיג כרטיס להופעה שלהם באצטדיון וומבלי בעוד שבועיים, ההופעה SOLD OUT, אבל יש הרבה כרטיסים ב-eBay.
תודה כן , אני יודע על ההופעה של MUSE בארץ אבל לא נראה לי שאלך אליה אלא אם כן זה יהיה מחיר ריאלי מבחינתי. אני עדיין מנסה להשיג כרטיס להופעה שלהם באצטדיון וומבלי בעוד שבועיים, ההופעה SOLD OUT, אבל יש הרבה כרטיסים ב-eBay.
P pinnacle New member 6/6/07 #16 NEAL MORSE - Sola Scriptura סולנה לשעבר של SPOC'S BEARD יחד עם מייק פורטנוי, רנדי ג'ורג', פול גילברט ונגנים אורחים,יצר כאן את אחד מאלבומיו הטובים ביותר. תאווה לאוזניים
NEAL MORSE - Sola Scriptura סולנה לשעבר של SPOC'S BEARD יחד עם מייק פורטנוי, רנדי ג'ורג', פול גילברט ונגנים אורחים,יצר כאן את אחד מאלבומיו הטובים ביותר. תאווה לאוזניים