Gentle Giant - Proclamation
ע עדו לוין New member 11/2/05 #20 בעעעע החיסרון של התגובה המקוצרת היא שהיא לעיתים שולחת לי את ההודעה לפני שסיימתי, אז רק רציתי לומר שאמנם אני לא איש של קרימזון ממש, אבל - א. לא כולם מושלמים ב. אני עובד על זה ג. יש ת'רד NP ואני לא שומע ג'אז.... ממש מקרה נדיר
בעעעע החיסרון של התגובה המקוצרת היא שהיא לעיתים שולחת לי את ההודעה לפני שסיימתי, אז רק רציתי לומר שאמנם אני לא איש של קרימזון ממש, אבל - א. לא כולם מושלמים ב. אני עובד על זה ג. יש ת'רד NP ואני לא שומע ג'אז.... ממש מקרה נדיר
S Slim Jim New member 11/2/05 #21 kyrie eleison - the fountain beyond kyrie eleison - the fountain beyond the sunrise
E epitaph New member 11/2/05 #22 מה שמזכיר לי... מישהו רוצה לקנות (ואפשר גם להחליף בתמורה לאלבום או שניים ראויים) את האלבום של Kyrie Elesion?
מה שמזכיר לי... מישהו רוצה לקנות (ואפשר גם להחליף בתמורה לאלבום או שניים ראויים) את האלבום של Kyrie Elesion?
S Slim Jim New member 12/2/05 #28 אני אני אני בכמה אתה מוכר? מצבו טוב? מדובר באלבום שכתוב בהודעה שלפניך או בשני? אם תרצה להחליף או שזה יתקדם לאנשהו תשלח לי הודעה פרטית.
אני אני אני בכמה אתה מוכר? מצבו טוב? מדובר באלבום שכתוב בהודעה שלפניך או בשני? אם תרצה להחליף או שזה יתקדם לאנשהו תשלח לי הודעה פרטית.
E epitaph New member 12/2/05 #29 יש קונה! הללויה! מדובר במארז של שלושה דיסקים שזה בעצם כל הדיסקוגרפיה שלהם, שני אלבומי אולפן ואלבום הופעה אחד. במצב טוב מאוד.
יש קונה! הללויה! מדובר במארז של שלושה דיסקים שזה בעצם כל הדיסקוגרפיה שלהם, שני אלבומי אולפן ואלבום הופעה אחד. במצב טוב מאוד.
D Dance of Eternity New member 11/2/05 #24 Liquid Tension - Freedom of Speech אחד הקטעים האינסטרומנטאליים בכל הזמנים לטעמי..
D Disposable Hero New member 12/2/05 #35 The Flower Kings- Adam & Eve ותגידו, גילדנלאו ישיר גם באלבום הבא שלהם?