Ars Nova - Metamorphosis להקה פרוגרסיב יפנית ממש מוזרה וטובה, שילוב של ג'אז,מטאל,פסיכדליה, קלאסי. איך לעזאזל לא שמעתי עליהם עד עכשיו??? עוד מישהו מכיר אותם פה??
חבורה של יפניות שיודעות את העבודה. יש להם דברים מעולים. אם אתה מעוניין אני יכול לשלוח לך את Lacrimaria שלהן וחצי מ Android Domina. עוד להקה יפנית מומלצת Happy Family יצא לי להיתקל בהופעה חיה שלהם בשם Silver Elephant.
Caravan ידועים בזה שמות שירים ואלבומים ארוכים ומוזרים. אבל יש הסבר, למעשה מה שהם עושים זה שהם כותבים יצירה עם סאב-טייטלז ולא נותנים לה שם מאוחד, אלה רושמים בשם השיר את רשימת כותרות הקטעים... בדרך כלל אחרי זה המעריצים מקצרים ופשוט קוראים לשיר לפי אחד הקטעים. לא הצלחתי להבין אם זה בגלל שאחד הקטעים עולה על האחרים מבחינת המוזיקה או שסתם נשמע שם קליט יותר....
אבל אצלם בכלל אין מושג איך הם מביאים את הקטעים האלה, במיוחד כשהרוב אינסטרומנטלים. מאחר ואפשר לנחש מתי קטע מתחיל ומתי הוא מסתיים פחות או יותר אז יש מצב שקראו ליצירה לפי הקטע הכי טוב בשיר. ד"א, יש להם יצירות שהם מנגנים רק חלק מהקטעים בהופעות ולא את כולם.
מסתבר שיש תוכנית חדשה בשם 'רוק בארץ עוץ' בהגשה של מנחם גרנית, מישהו המליץ (בפורום מוזיקה השכן) אז פתחתי רדיו. הוא אמר שהוא השמיע גם מתקדם, אני הספקתי לשמוע דיויד בואי ועכשיו יש את הפתיחה של 'מלחמת העולמות'. אני מחכה ל-16:00, אז יבוא מודי זנדברג וישמיע חיפושיות