מה אתה שומע עכשיו

Rudess

New member
מה אתה שומע עכשיו

Ars Nova - Metamorphosis להקה פרוגרסיב יפנית ממש מוזרה וטובה, שילוב של ג'אז,מטאל,פסיכדליה, קלאסי. איך לעזאזל לא שמעתי עליהם עד עכשיו??? עוד מישהו מכיר אותם פה??

epitaph

New member
Ars Nova

חבורה של יפניות שיודעות את העבודה. יש להם דברים מעולים. אם אתה מעוניין אני יכול לשלוח לך את Lacrimaria שלהן וחצי מ Android Domina. עוד להקה יפנית מומלצת Happy Family יצא לי להיתקל בהופעה חיה שלהם בשם Silver Elephant.

Slim Jim

New member
התלבלבתי מההודעה. יש גם להקה אמריקא

ית קדומה בשם הזה שהיא מאוד בארוקית. אבל כן, מכיר גם אותן. אחד השירים שאהבתי שלהם זה resrugence of fata morgana מתוך לקרימריה. המשך יום טוב.

Rudess

New member
אחלה

LCARIMARIA? ואני חשבתי שזה רק שם של גלידה טעימה :) אני אבדוק גם לגבי HAPPY FAMILY.

Rudess

New member
Dream Theater - Hell's Kitchen

שיר אינסטרומנטאלי מצמרר!

epitaph

New member
Caravan - For Richard

או בשמו המקורי והלא מובן "Can't Be Long Now , Francoise , For Richard , Warlock". בגירסת הופעה חיה מFairfield's Hall.

RamiSun

New member
הסבר לגבי השם

Caravan ידועים בזה שמות שירים ואלבומים ארוכים ומוזרים. אבל יש הסבר, למעשה מה שהם עושים זה שהם כותבים יצירה עם סאב-טייטלז ולא נותנים לה שם מאוחד, אלה רושמים בשם השיר את רשימת כותרות הקטעים... בדרך כלל אחרי זה המעריצים מקצרים ופשוט קוראים לשיר לפי אחד הקטעים. לא הצלחתי להבין אם זה בגלל שאחד הקטעים עולה על האחרים מבחינת המוזיקה או שסתם נשמע שם קליט יותר....

epitaph

New member
הם לא הראשונים שעושים את זה...

אבל אצלם בכלל אין מושג איך הם מביאים את הקטעים האלה, במיוחד כשהרוב אינסטרומנטלים. מאחר ואפשר לנחש מתי קטע מתחיל ומתי הוא מסתיים פחות או יותר אז יש מצב שקראו ליצירה לפי הקטע הכי טוב בשיר. ד"א, יש להם יצירות שהם מנגנים רק חלק מהקטעים בהופעות ולא את כולם.

trilliane

Well-known member
מנהל
88FM ../images/Emo98.gif

מסתבר שיש תוכנית חדשה בשם 'רוק בארץ עוץ' בהגשה של מנחם גרנית, מישהו המליץ (בפורום מוזיקה השכן) אז פתחתי רדיו. הוא אמר שהוא השמיע גם מתקדם, אני הספקתי לשמוע דיויד בואי ועכשיו יש את הפתיחה של 'מלחמת העולמות'. אני מחכה ל-16:00, אז יבוא מודי זנדברג וישמיע חיפושיות
.

Gregor Power

New member
Anglagard- Epilog

לעזאזל, זה מושלם! מישהו יודע מה עם תקליט חדש של אנגלאגארד? הם הרי התאחדו, נכון?

RamiSun

New member
הם התאחדו

אבל ללא הזמר והכותב העיקרי שעזב... זה כאילו שקינג קרימזון מתפרקים ומתאחדים ללא פריפ לא הייתי בונה על התוצאה.... ו-אפילוג בהחלט מושלם.

אתה המלצת לי על האלבום הזה, לא?

ואפילו אמרתי שאני לא מת עליהם קיצר, בינתיים אני נהנה :) עוד לא שמעתי את כולו אבל ממה שטעמתי הוא הרבה יותר מוצלח ממה שהיה לי שלהם פעם.

למעלה