מה אתה שומע עכשיו?

אני בורה לחלוטין בענייני שמות

וזה אחד מחסרינותי הגדולים- אבל אני שומעת עכשיו את הענק העדין הדיסק עם הציור של הגמד.... שמישהו יעזור לי?

epitaph

New member
Gentle Giant

הציור של הגמד זה הראשון בד"כ, יש עוד אלבום אם אני וכר נכון שנראה כמעט אותו הדבר אבל לא זוכר איזה מהם, בכל מקרה, רוב הסיכויים שזה הדיסק הראשון שנקרא בפשטות Gentle Giant.

tz6

New member
למה גמד?

זה ציור של ענק - הענק העדין (שימו לב שהענק מחזיק בידיו את חברי הלהקה...)

epitaph

New member
ידוע...

אבל אפשר להבין למה היא התבלבלה, אם לא מסתכלים בצד הפנימי של העטיפה לא רואים שהוא מחזיק את חברי הלהקה.

פיתרון מהפכני!

בדרך כלל כתוב על העטיפה של האלבום את שם הלהקה ואת שם האלבום. אם זה לא ברור משם (עקב לוגואים עקומים או מי יודע מה) זה כתוב בצדי הרוחב של הדיסק בפונט קריא יותר. אם כתוב רק שם של להקה, ולא שום שם של אלבום, אז כנראה שמדובר בSelf Title, אזי - אלבום ששמו הוא כשם הלהקה.

RotemAss

New member
נראה לי

שכרגע פיתחת אלגוריתם חשוב מאוד למציאת פרטים של אלבומי רוק מתקדם. אבל- זה עובד גם על דיסקים של פינק פלויד?

מורנא007

New member
Tantra - Holocausto

עכשיו הם בקטע בו הם מצטטים את קינג קרימזון בשיר השני הנושא את שם האלבום.

MajorWinters

New member
Greenday - Amrican Idiot../images/Emo19.gif

כן, אני יודע... גרינדיי הם הלהקה הראשונה שלי, אני תמיד אוהב אותם, גם אם אדע שהמוזיקה שלהם לא מעולה. אז זהו, שנים שלא שמעתי אותם, ועכשיו יש אלבום חדש, והוא אפילו טוב ביחס לשאר. אלבום קונספט על אמריקה והכל. אז למרות שזה מוגדר כפופ-פאנק, ולמרות שזה מ2004, ולמרות שזה ע"י 3 חברים שלא באמת יודעים לנגן (המתופץ מצוין אגב)- אלבום מומלץ לכולם!

Rudess

New member
Trespass - Creatures of the Night

מתכוננים להופעה של מחר, בבארבי!!!

Rudess

New member
Winter Rose - Asylum City

להקתו הראשונה של ג'יימס לברי, הרד-רוק במיטבו!!!

t36

New member
Hands - 1976 - The Early Years

עם ג'ון ווטון מישהו מכיר או שמע על האלבום הזה?

למעלה