מה אתה שומע עכשיו.....
K kurush New member 10/11/04 #5 Pain of Salvation - Beyond The Pale שיר הולם לסיים (?) יום מוזר שכזה.
H HelterSkelter1 New member 13/11/04 #35 Camel - Moonmadness ועדיין לא הספקתי לשמוע אותו כמו שצריך... פורטונה משתפר מאוד מהאזנה להאזנה. מזל שלא מכרתי אותו
Camel - Moonmadness ועדיין לא הספקתי לשמוע אותו כמו שצריך... פורטונה משתפר מאוד מהאזנה להאזנה. מזל שלא מכרתי אותו
מ מורנא007 New member 11/11/04 #8 Gibra'ara - Amarok אלבום פולק/רוק ספרדי, מכיל קטעים עם מקצבי פלמנגו, קולות נשיים, עם גלישות למוסיקה קלאסית.
Gibra'ara - Amarok אלבום פולק/רוק ספרדי, מכיל קטעים עם מקצבי פלמנגו, קולות נשיים, עם גלישות למוסיקה קלאסית.
S sixkiller2003 New member 11/11/04 #12 אני אפתיע עם.. Infected Mushroom - Stretched... אבל לפני כמה דקות שמעתי את אלבום המופת של שלמה יידוב - בפעם הראשונה.. אז על תיסקלו אותי עדיין
אני אפתיע עם.. Infected Mushroom - Stretched... אבל לפני כמה דקות שמעתי את אלבום המופת של שלמה יידוב - בפעם הראשונה.. אז על תיסקלו אותי עדיין
ע עדו לוין New member 12/11/04 #16 Lifeline - nova express מין ג'אז רוקי כזה... משהו לא ברור שסחבתי איתי מטורקיה.
R RamiSun New member 12/11/04 #17 DT - AWAKE קצת כבדות על הבוקר...לא תזיק לאף אחד... אולי לשכנים בעצם....