מה אתה עושה?

Tinkerblack

New member
מה אתה עושה?

אז ככה מה כל אחד עושה בימים אלו? זהו עבר הרבה זמן ואני לא הכי מעודכנת עם כל אחד מה הוא עושה לאיזה כיתה הוא עולה(תפסיקו לגדול אנשים) לאיזה יחידה בצבא הוא מגיע וכל השטויות האלו אז תעדכנו אנשיים מה קורה איתכם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני נוסעת ללונדון בעוד 11 ימים../images/Emo9.gif, מתגייסת ב-25.10 להיות מש"קית תכנון כוח אדם, ועד אז אני פנויה לחלוטין../images/Emo9.gif. מה איתך? ספרי גם אתתת../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifרוב הסיכויים שכן../images/Emo9.gif

slallum

New member
=]

אני באח"מ שחקים, לומד מלאאאאאאאאאא
כל יום מ-8:00 עד 23:30, ואנל'א צוחק
ראשון עד חמישי אני שם, שישישבת פה

קרניjack

New member
אממ..

מעבירה את הזמן בציור, ספרים,כתיבת פאנפיקים וריצות לפעמים
. ובד"כ מסיימת את היום בכאב ראש. מתגייסת, לבינתיים בדצמבר, לא יודעת עדיין לאיפה. זה מדהים איך כולם פה כבר בצבא או רגע לפני, או בשלבים המאוחרים של הלימודים.

מורן 1986

New member
אנייייי....

עדיין בצבא
עוד 7 חודשים אני משתחררת
אין לי ממש זמן להיות במחשב אבל כשיש אני פה
אגב שירוש
אני חייבת
לך
תודה
מאז שנפרדתי
סופית
מאורי
- לא רק
שהתחלתי ממש חיים חדשים
אלא הבנתי
איזה בן אדם הוא
אז המון תודה

TziMHoNoa

New member
אני...

י"א, מגמת קולנוע... בקרוב מתחילה בצילום קליפ, ואחריו הסרט המדבר הראשון שלי... חוצמזה, מדריכה כיתות ה' בשמו"צ, לצערי, בתקווה לשפר את המצב ואולי אולי), להדריך גדולים יותר.. חוצמזה אני בעיקר קוראת, מנגנת, ועובדת על כשרון הציור שלי (או שאין לי..)

Dark faith

New member
נווו אפשר גם../images/Emo9.gif?

התגעגעתי
אני רואה שכמה דברים השתנו כאן.... טוב, מחר אני מתחילה את הסדיר שלי- לאחר 4 חודש בטכני...אני משובצת לבח"א 30- פלמחים. ואני ממסניקית ינשוף...

למעלה