מה אתה מעדיף?

מה אתה מעדיף?

1- צ'אפס או מגפיים? 2- סוס או סוסה? 3- מכנסיים לבנות,חומות,שחורות,כחולות,בז',ירוקות? 4- דרסג' או קפיצות? 5- איזה מכשול:איקס,אפרייט,אוקסר,טריפל,חומה,מים? ושאלה אחרונה. איזה גזע אתה מעדיף?

אמממ אני מעדיפה.......

1. צ´אפס- יותר נוח 2. סוסה.. 3. כחולות או שחורות.. 4. קפיצות!!! 5. טריפל.. ומכשול מים אף פעם לא קפצתי... אבל הייתי רוצה לנסות.. 6. אני אוהבת גזע ערבי ו-וולש..

Pink Red

New member
אני מעדיפה...

1. צ'אפס 2. אמ... סוסים!! 3. בז'! הכי יפה! 4. קפיצות! 5. לא ממש אכפת לי... 6. לא ממש אכפת לי... 7. בעעעעעעעע 8.
9.
10. מי שלא שם
.... אני משועממת!

אני אומרת

1צאפס 2סוס 3לבנות אומ שחורות 4דרסג משום שזה דורש יותר כישרון וידע 5אוקסר

אני אני אני!!!!!

1. צ'אפס כי זה פי שתיים יותר נוח לי!! 2.זה ממש תלוי לסוס יש יתרונות כי הוא לא דורש פעם ב....כשסוסות גורושת אני שונאת את זה אבל אם קורה לזכר משהו אין יותר מה לעשות איתו עם נקבות אפשר להרביע ואולי להרוויח קצת כסף! 3.שחורות וכחולות כהות! אהה ובג' 4. ק-פ-י-צ-ו-ת 5. אפרייט רגיל או אוקסר אני אוהבת מקומיים ביחוד אם היא נקבה אפורה וקוראים לה מיסי

התשובות שלי ../images/Emo80.gif

1. צ'אפס. 2. סוסה וסוס. 3.שחורות ולבנות. 4. דרסג' בתמונה לייט סוסה בחווה שלי (נצר סירני) היא רשעית אבל סוסה טובה.

shaililo

New member
אני!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!!!!

1. מגפיים. 2. סוס - סוסות הם כלבות. 3. מכנסיים- שחורות וכחול כהה. 4. קפיצות!!! 5. מכשול - אפרייט מים וחומה. 6. גזע - ערבי.

shaililo

New member
אני!!!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!../images/Emo62.gif!!

1. מגפיים. 2. סוס - סוסות הם כלבות. 3. מכנסיים- שחורות וכחול כהה. 4. קפיצות!!! 5. מכשול - אפרייט מים וחומה. 6. גזע - ערבי.

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

1- צ'אפס- הרבההה יותר נוח. 2- סוס... 3- בז' שולט! 4-
קפיצות
5- אנדלוסי

Queen Balat

New member
אני ../images/Emo15.gif

1- לא משנה לי, אף פעם לא ניסיתי עם צ'אפס, אז מגפיים 2- לא משנה, תלוי איזה סוס/ה 3- לא משנה 4- שי זו האפליה שדיברתי עליה
5- אף אחד. 6- לא פונים.

Sweet SuGaR

New member
את לא מבינה משהו קטן יקירתי

רוב הפורום רוכב אינגליש ומדברים אל הרוב כמו שיהיו שתי בנים בקבוצה של בנות, לא ידברו בלשון זכר, אלא נקבה... הרוב קובע.....

Queen Balat

New member
כן אבל ../images/Emo15.gif

תסתכלי בפורום דוליז למשל, כולן כותבות במין נקבה, אבל בסוף מזכירות שיש גם בנים... לפחות אל תרשמו מכשול אהוב, כי יש "עדיין", כאלו שלא רוכבים אינגליש.

Queen Balat

New member
אז בגלל שרוב הפורום כאן ../images/Emo15.gif

אינגליש, אני צריכה לעבור לרכב אינגליש/לא לכתוב בפורום
לא.

למעלה