מה אתה היית עושה?

אז מה באמת עשיתי...

כפי שרבים בפורום כאן יודעים מעדות ראשונה, אני את שלי עשיתי... ברגע שיצאתי ונוכחתי לדעת שהקונדום קרוע לא היה בי ספק. כאילו השתלטה עליי הבנה ברורה של מה שאני צריך לעשות מעתה והלאה. ולא, זו לא דרכו של ג'וני המעודדת לספר על הנשאות, אך גם לא היו בי ספקות באשר לפעולותיי כפי שחושש VIVO שיהיו לו אם (ומקווה שלא יקרה המצב) יקלע לסיטואציה דומה. פחות ממאית השנייה אחרי שהבנתי את אשר קרה, אמרתי לבחור- "תתלבש, נוסעים למיון לקבל טיפול מונע". אולי זה אני והסיפור האישי שלי- העובדה שחבר טוב מאוד נדבק ממני כשלא ידעתי עוד על הנשאות, העול הזה שאני נושא עימי- אבל ידעתי שאני עושה כל שביכולתי כדי למנוע מאדם נוסף להצטרף למועדון, בייחוד מנגיף שלי, ולא משנה שאני תחת סף הגילוי (העניין הזה אפילו לא עלה בראשי עד לאחר סופה של הסאגה). אולם!! וכאן ההבדל הגדול- לא סיפרתי לבחור שאני נשא. לא ראיתי את עצמי יושב ומסביר למה לא סיפרתי לפני, מפקיד את הפרט הקטן, אך המשמעותי ביותר בחיי- בידיו של אדם אחר. אז עשיתי כל מה שביכולתי- לקחתי את הבחור למיון, סיפרתי לרופא (ורק לרופא), דאגתי שנקבל הפנייה לזיהומיות, הקפצתי אותו שוב לביה"ח כשהמרפאה נפתחה ודאגתי שיתחיל את הטיפול קרוב כמה שאפשר למועד האירוע, ניטרלתי חששות טיבעיים שהיו לו לדבר בכלל על הנושא, הכנתי אותו לתופעות הלוואי שעלולות לפקוד אותו ובו בעת השקטתי את רוחו מכך, פתרתי בעיות בירוקרטיות שנוצרו עם קופה"ח שלו ודאגתי שיבין עד כמה חשוב שיקפיד ויטול את הכדורים באופן קבוע ומדוייק. עשיתי כל זאת, מבלי לומר מפורשות- אני נשא. אז אפשר לומר שמצאתי את שביל הזהב בין דרכו של ג'וני- שצודק בכך שטוען שחלה עלינו אחריות כפולה ומכופלת מעת שאנו מודעים לסטטוס הרפואי שלנו, אולם מאידך- טענתו של VIVO על העובדה שאנו חיים במציאות שלעיתים עלולה להיות קשה ומכאיבה לא נגוזה מעיניי- ולכן שמרתי על פרטיותי ולא סיפרתי מפורשות. להגיד לכם שחשבתי על העניין רבות בטרם זה קרה, ופעלתי לפי הנחיות שחיברתי והצבתי לעצמי לכל סיטואציה אשר נקראית בדרכי- אני לא יכול. כל שעשיתי היה אינסטינקט טהור שנבע מצורך שלי- חשוב באותה מידה, לשמור על בריאותו של הבחור ובו בעת לשמור על פרטיותי שלי. לכל אדם אמות מידה משלו, וכל אחד יפעל בדרך הנכונה לו. אני יכול רק להעלות את סיפורי האישי, בתקווה שהוא יגרום לנו לדבר על הנושא, להעלות דעות שונות ולשתף כל אחד מעולמו ומחששותיו שלו. לא פעם טענתי שחיינו נעים להם בין הרצוי למצוי. אנחנו צריכים רק להחליט בהתאם לכל סיטואציה איפה אנחנו ממקמים את עצמנו בטווח שבינהם. המון אהבה ושלום עצמי, אדם חיובי.

Jony Jerusalem

New member
משהו שאני חייב להוסיף

עושה רושם מן הדברים הכתובים פה כי אני מעודד אנשים בכלל לספר על נשאותם. וזה ממש לא אני. מעבר לסוג הסיפור הזה אני האחרון שאפשר לומר עליו את הדבר הזה וזה בצורה אפילו קיצונית. אני שנשאים מתייעצים איתי אני מוביל אותם בדרך שלימדה אותי העובדת הסוציאלית בירושלים אסטל וכך אני נוהג כבר שש שנים. לספר רק למי שיהיה לי ערך מוסף מזה. לא מעבר לזה. חוץ מהמשפחה שלי הקרובה, 4 חברים טובים איש לא יודע על נשאתי. כן פשוט כך, אפילו אנשים מקורבים מאד ואפילו ידידה שאני איתה חבר כמו אחות לא סיפרתי לה ולהם שאני נשא, אני ככה חושב שלא כל אחד צריך לדעת על האיידס שלי. אני בדרכי שאנשים מתגלים אומר לאנשים, תעשו חושבים אם זה משתלם לכם לספר ואני מציע לאנשים תמיד לא לספר ובטח לא בהתחלה ורק אחרי שעוברים תקופה וכבר מבשילים עם המחלה, קצת עוברים את המשבר שהם יחליטו אם לספר או לא. לכן, אני מבקש לשים את הדברים לנכון לפחות לגבי, אני האחרון שאומר לאנשים "לצאת מארון האיידס" ואומר לאנשים את ההפך. ולגבי מה שאמרת לגבי הדרך שנקטת אדם חיובי, אני חושב שזה רעיון נפלא איך שפעלת ודרך מעולה שמצד אחד דואגת לאדם ומצד השני שומרת על הפרטיות של האדם. דרך מצויינת שכדאי לאנשים ללמוד ממנה כי היא נהדרת. אין ספק, החיים שלנו מורכבים ומסובכים ומכל אדם אפשר ללמוד משהו ולקבל תמיד שיטות על מנת שאנו נשמר לעצמנו, ונוכל להמשיך לחיות את חיינו בשקט ובצורה טובה בזכות זה שאני לא סיפרתי להרבה אנשים ולדעתי מעבר למשפחה אפשר לספור את האנשים שסיפרתי להם על כף יד אחת ולדעתי זה סוד ההתמודדות גם אם זה ייקרא חיים בשקר קצת אבל עדיף קצת ארון ולחיות בשקט.

דעתי בדיון המעמיק (תרתי משמע..!) הזה..!!../images/Emo8.gif

טוב,הרבה אין לי מה להוסיף.. כי אני לא ממש מזדהה עם הסיטואציה הזו.. אבל רציתי להגיד רק.. ג'וני ,בגדול אתה צודק לגמרי,אקטיבי שבוחר להחדיר את הזין שלו,לפה או לתחת (כמילותיך.) מוטלת עליו מלוא האחריות להגן על הפרטנר בכל מחיר..!! (ולא משנה כמה הוא יהיה יקר..בטוח שחייו של הפרטנר שזה הרגע הוא דפק ,יקרים יותר..!!) כמובן,שאם אפשר לגונן עליו בצורה דיסקרטית שלא יכולה לפגוע בך בצורה כלשהיא זה עדיף..(כמו שאדם חיובי עשה..שזה בכלל מעשה לדעתי ממש אמיץ וראוי..!! והלוואי שזה שהדביק אותי היה נוהג כמוהו,אולי לא הייתי נשא היום.. אבל אני לא בוכה על מילקשייק שנשפך..) לי נראה שלא ממש הבנת את Vivo ,הוא התכוון שרק בשביל לא לעבור את כל "הסרט" הזה מראש לא שווה לעשות סקס לא מוגן..! ככה אני הבנתי את זה בכל אופן.. (תקן אותי אם אני טועה..) לסיכום,אני חושב שיש המון בדבריך,אבל הם לא סותרים את דבריו של Vivo .. אין כאן עניין של שחצנות ולא של התנשאות..!! כל אחד רשאי להביע את דעתו בפורום..!! מוצדקת יותר (או פחות) הגיונית יותר (או פחות..) ..!! מה שמביא אותי לקטע שבו רשמת (ג'וני) שפנו אליך לא אחד ולא שניים חמישה (!?!?!) אנשים במסר פרטי,כדי לתמוך בדעותיך,ושלא תטעה אין לי שום בעיה עם זה.. רק שלמען האמת ,קצת הצטערתי לקרוא את זה.. שיש אנשים כאן שיש להם מה להגיד ובוחרים שלא "להשמיע" את קולם כאן בפורום..!! ( זה מריח לי קצת צבוע משהו.. סליחה אבל ככה אני מרגיש..) וזו בעצם הסיבה האמיתית שביגללה בחרתי להגיב..!! ובקשר לעניין אם "לספר או לא".. הרי בסופו של דבר כל אחד ינהג בהתאם ליושרו ומצפונו.. כי כשאתה ברגע האמת (לבד,עם כל הפחדים והלחץ..) זה כבר סיפור אחר.. כי כמו שכבר הבנתי בחיים האלה,בין הרצוי למצוי,ובין התאוריה למעשה,יש עוד מרחק..!! שככה אף "הצהרה" של אף אחד לא ממש מרשימה אותי..!! יש אנשים שנוהגים כך ויש כאלה שאחרת.. אבל עם התוצאות כולם מתמודדים בסוף..!!

Vivo Pozitivo

New member
אז ככה....

א. לא טענתי מעולם וגם זאת לא הייתה מטרתי להעביר מסר שאני מונע או מבקש לא לתת לאדם להביע את דעתו בפורום הזה או בכל מקום אחר. מי שלא הבין את זה ככה זה בעיה שלו. ב. ליריבון האחד.....הבנת אותי טוב מאוד ואתה צודק. ג. מי שהתעצבן מהדברים שלי...זה מעניין לי את התחת, לא מקובל על מישהו? בעיה שלו. מעצבן? קח רגיעון. דרך אגב יש סתירה בין מה שכתבו כאן..מצד אחד טוענים שאני לא יכול למנוע מאנשים להביע את דעתם ומצד שני מונעים ממני להביע את דעתי...מצחיק ומפגר, אבל שיהיה. ד. ג'וני ירושלים, אל תעשה את עצמך כזה חסוד, באתר שלך ובפורומים אחרים ידעת לנפנף אותי ועוד חברים אחרים בגלל שהם הביעו את דעתם, אתה גם דאגת בעבר לכתוב לי ולאחרים בצורה הבוטה ומכוערת ביותר שדעתנו אינה ראוייה, אני לא אפשפש עכשיו באינרטרנט כדי להביע הוכחות לכך, כי זה מעניין אותי כמו קצה חודו של קוץ של קיפוד. אני לא מתכוון להגיב יותר בנושא כי זה ממש לא מעניין לכל אלה שלא נראה להם מה אני כותב יכולים להכנס לי ל....

pozpaz

New member
משעשע מאוד!!

1. אל תחשוב שאתה מתעסק עם אוכלוסיה מטומטמת רק בגלל שהיינו מספיק מטומטמים ברגע של חולשה ועסקנו במין לא מוגן. 2. אל תנסה להעליב לי את האינטיליגנציה - כן אמרת, טענת וביקשת מאדם לא להשתתף בפורום ולהביע את דעתו כאן... אלו היו המילים שלך: "תחזור לאתר שלך ותשאר שם". 3. אין סתירה וחצי סתירה בדברים שנאמרו ואף אחד לא מנע ממך להביע את דעתך כאן! נאמר מפורשות שאין לך את הזכות לדרוש מאדם לא להיכנס לפורום או להביע את דעתו כאן. נאמר לך שאתה יכול שלא לקבל או לאהוב את כל מה שכותבים פה וכל אחד מוזמן לרשום את מה שהוא רוצה תוך מתן כבוד לזולת !!! משמע?? לא לנסות להשתיק פה אף אחד.. ולא לקלל פה אף אחד. 4. עם צורת התבטאות שכזו - לא פלא שניסו לנפנף אותך מפורום כזה או אחר.. 5. מעדיף לתת לך סטירה ולא לקחת רגיעון. ולסיכום.. שיהיה לך יום נפלא!

GayBiker

New member
ידידיי, בבקשה מכם

מבלי לציין במי מכם אני מצדד, אני מבקש בכל לשון של בקשה: התנצחויות - מקומן לא פה. אם אתם ממש מעוניינים להמשיך בדיון הפרטי שלכם, תעברו בבקשה למסרים אישיים. תחשבו על המשל הבאה: ישנם שני אחים, הגרים בבית אחד, ומתפתח ביניהם חוסר הסכמה. הם יכולים לריב בקולי קולות בסלון והם יכולים לכת לחדר אחר, שם יוכלו להמשיך לריב בקולי קולות או ללבן את העניין בצורה יפה. הנמשל: זה הבית (הוירטואלי) של כולנו. במקום לריב ולהתנצח בפומבי, תשלחו מסרים אישיים ותמשיכו לריב כאוות נפשיכם או שתלבנו את העניין בנועם. הסיבה שאני כותב לכם כאן בפורום ולא במסר אישי לשניכם היא על מנת לבקש, בהזמנות זו, מכולם, את אשר ביקשתי מכם. שבת שלום. רק באהבה. GayBiker (נ.ב.: בבקשה משניכם - לא להגיב על הודעתי הזו. תחליטו את אשר תחליטו ותיישמו מבלי לערב אותי)

למעלה