מה אתה היית עושה?

מה אתה היית עושה?

אתם בסטוץ, לא סיפרתם לבחור. שמתם קונדום והשתמשתם בחומר סיכה מתאים. קדימה, אחורה, על הבטן, על הגב, על ארבע, על הצד רגליים למעלה, רגליים למטה... הבנתם את הרעיון. גומרים (בפנים). יצאת וגילית שנקרע הקונדום..... מה אתה עושה???

Jony Jerusalem

New member
לומר את האמת גם אם היא כואבת

כן, אני ידע מידיעה שאנשים לא אומרים ופשוט יוצאים מזה אבל חובת כל נשא אם קרה משהו כזה לתת לאדם את האופציה לקבל את הטיפול המונע. זה החיים, אנחנו לוקחים סיכונים, לוקחים אחריות על האדם השני ויש לנו פי אלף יותר אחריות אם חלילה קורה משהו חריג וחובת הנשא כמו שהא מגן על האדם בכל דרך במידה וקרתה תאנה לשמר עליו וזה אומר לספר את האמת , לדאוג שהוא יגיע לקבל טיפול מונע ולפחות למנוע את הדבקתו. זה לא נעים, זה אפילו רע אבל זה החובה שלנו כנשאים. אני מכיר אישית נשא שלא סיפר לפני, הקונדום נקרע, הוא גמר בתוך הבחור שהיה איתו, הוא סיפר לבחור שהיה איתו שהוא נשא, היה רגע לא נעים ומר, אבל הבינו שצריך להציל את המצב שניהם נסעו לבית חולים בתל אביב, הבחר קיבל במיידי טיפול מונע ובאמת כנראה כתוצאה מזה לא נדבק לכן, חובתנו המוסרית היא לספר באותו רגע ולדאוג לכך שהבחור הנפגע יגיע לקבל את הטיפול המונע יש לנו גם חובות למרות שאנחנו שומרים על הזכות לא לספר אבל הגנה היא גם להציל את האדם במקרה תאונה ולא להשאיר אותו בכביש שימות. זו דעתי.

א ד ם ח י ו ב י ....חחחחח

נדמה לי שכבר אמרתי לך באיזו דרך אני בוחר להיזהר..!! חחחחחחחח

חח צודקים..! הכי טוב, פעם ככה פעם ככה..../images/Emo3.gif

פעם בסלון,ופעם במטבח..! פעם על הבטן ופעם על הגב..!! חחחחח

play boy5

New member
../images/Emo31.gifהגבתי לך מקודם נכון? תגובתך עכשיו מיותרת

לי לא אומרים ג'ורה תרגיע חמוד .. אתה יודיע למי אומרים ג'ורה !!!! פעם אחרונה טוף ?

Vivo Pozitivo

New member
להגיד לך ת'אמת..לא יודע מה הייתי עושה

בהתחלה חשבתי אני לא הייתי גומר בפנים...אבל מה זה משנה? יש מצב נתון וצריך להתמודד איתו, נכון? אני חושב שכנשא במשך השנים יצרתי אינסטינקטים של הגנה, אחד מהם הוא פשוט "לגמור" בחוץ. אבל אם להתמקד במקרה המדובר.....ממממ....לא יודע אם האינסטיקנט לי היה לספר או לרוץ לבי"ח. למה? לא יודע, אולי מתוך הפחד התמידי "להפחיד" את הצד השני. צודק ג'וני שכתב שלנו נתונה האחריות (לא פחות מבן אדם לא-נשא), אין ספק שאנו צריכים מאוד להזהר, אבל אני שואל האם זה הוא (זה שגמרו לו בפנים) היה מספר לך אם הוא היה נשא? נכון ש"הסכנה" יותר גדולה היא שלו, אבל אני חושב שזאת שאלה אני לא ממש יודע מה התשובה לגביה. מוזר, נכון? לא תמיד הקטע המוסרי בא לנו באופן טבעי או מיד בשליף.

גבר שקט

New member
צריך הרבה אומץ לגמור בפנים...

באופן אישי, אני חושב שאחריותו של נשא זהה לאחריותו של בריא בכל מה שקשור לסטוצים. הידיע הכי אתה נשא לא מחייבת אותך לנהוג בצורה אחראית יותר. אך אם כבר מתרחשת תאונה כזו אני חושב שצריך לגלות אחריות ולעשות מעשה כלשהו למניעת הדבקתו. אם לספר? אני לא יודע מה הייתי עושה באמת. הסיטואציה שאתה מתאר אמנם נראית כתאונה פשוטה אבל אני מניח שהבחור הוא יותר מסתם "עוד אחד" אם אתה מרשה לעצמך לגמור בישבנו. צריך הרבה מאד אומץ - ואלי גם קירבה עמוקה - כדי לגמור בפנים. נראה לי, שעם כל הפחד, הייתי משתמש באותם אומץ וקירבה לספר לו את האמת. אולי אני טועה. אולי הפחד היה משתק אותי. בכלל, קשה לי לדמיין את עצמי גומר למישהו בפנים. רק הפחד מתאונות גורם לי לנפילת הקטן. חדירות - חופשי, גמירות - בחוץ!

Jony Jerusalem

New member
עוד משהו קטן

פעם הסתכלתי על כל נושא הסטוצים אחרת, היום כלקח מנשאות ארוכה והיכרות עם החיים החיוביים האמיתיים, הבנתי שלספר בסטוץ זה לא בא בחשבון. כתבו נשאים רבים שקראתי מה שכתבו בעבר ובהווה, שאם אנחנו הנשאים אחראים, לוקחים אחריות ונזהרים אז באמת אין צורך לספר כלום וצריך רק לדאוג עד מקסימום לבטחון הצד השני. אני בדעה הזו היום, אני חושב שזה הגיוני מתוך מבחן החיים ולא מבחן התאוריה. מודה, גם פה פעם חשבתי אחרת והישתנתי לגמרי. אבל, כמו שאנחנו יודעים לקחת אחריות על אדם אחר וכל זה מתוך ידיעה ברורה שאנחנו נשאים, הכל נראה אחרת. אדם שלא יודע שהוא נשא, זה סיפור אחר, אבל אנחנו כאשר אנו מודעים לעצם נשאותנו יש לנו כפל גדול של אחריות כי היא גדולה מאד. אני מודע לבעיה הזו אבל אני חושב שעם כל הכבוד לכל אלה שאומרים, נתייבש, נחליט באותו רגע וכד' או נעבור הלאה לא יעזור לאיש, יש לנו אחריות רבה כלפי הצד השני. מתוך ידיעה, אני יודע על נשאים בלי מצפון שבידיעה גמרו לאנשים בפה או בתחת ולא סיפרו להם שהם נשאים ואחרי תקופה האנשים התגלו כחיוביים. הנשאים שעשו את המעשים לא פתחו הפה, גמרו, הלכו, ואחרי כמה חודשים האנשים התגלו כחיוביים. תגידו, אולי זה לא אותו אדם, אבל יש אנשים שכן מודעים למה שהם עשו לא מוגן בחיים. שאדם יודע שהוא נשא - האחריות ענקית מעבר לכל מחשבה ואם חלילה יש תאונת עבודה אין פה שאלה של שיקול דעת אם להגיד לצד השני - יש חובה להגיד לצד השני ויהי מה, אני קורא ומודע בגלל האתר למה שאנשים חושבים על זה, אנשים רואים בנו מצורעים לגמרי, אני מודע לפחד שלספר אם וכאשר קורה משהו אבל לכל מי שמשפריץ בפנים, בגרון של מישהו או בתחת של מישהו צריך לדעת מה הוא המושג - אחריות אישית.

Vivo Pozitivo

New member
אני מאוד מסכים עם "גבר שקט"

אם אנחנו רוצים שהתייחסו אלינו כשווים, זה כולל גם אחריות שווה. אני עדיין נתקל במקרים בהם אנשים רוצים לקיים יחסי מין לא מוגנים, אני לא יודע עליהם והם לא יודעים עליי (על הנשאות). וכמו שכתב "גבר שקט" הפחד בהחלט "משתק". לגבי האם לספר או לא...ג'וני ירושלים, אם כל הכבוד ויש כבוד, נראה לך שבתום לילה "מיני" שעבר דרך "תאונה" זו או אחרת אני ארצה לשבת לספר למישהו על נשאותי, הרי זה אף פעם לא נגמר בהיסטריה, אלא ממשיך לשיחות ארוכות ומשעממות. לי זה כבר קרה, שכן, סיפרתי למישהו בסטוץ.....אלוהים שיעזור לי...סיימתי את הערב בשיחות נפש ו"עידוד" כמו אצל אופרה ווינפרי. רק בגלל זה הייתי גומר בחוץ. לחזור על סיפורי הנשאות שלי כל פעם מחדש, איך גיליתי, מה עושה עם זה בחיים וכו' זה כבר עננש......זאת סיבה הכי טובה למין בטוח.

Jony Jerusalem

New member
משהו נוסף

פעם אפילו לא בא בחשבון מגע עם מישהו בכלל, אחר כך הסכמתי לשכב עם נשא, אחר כך חשבתי שצריך להגיד בסטוץ והיום אני בשלב שלא צריך להגיד, אבל עם כל הכבוד ואני מכבד כל אדם שפה, ואני מכבד הרבה מעבר לזה ויותר מזה, אני עדיין טוען שיש חובה לנשא שמזדיין וקורת תאונה להגיד את זה ושיהיה לו הכי לא נוח שבעולם, זה אחריות. אתם תשימו לב חברים, חצי מהכתיבות שלכם בעבר וגם במקומות אחרים היו על זה שכל הנשאים אומרים: "לא מספרים בסטוץ אבל דואגים להגן על הצד השני", וזה מקבול ומתקבל בכבוד, אף אחד לא אומר לאיש שצריך לספר בסטוץ ואף אחד לא בא בזה בשום דרך בטענה למרות שאם תשמעו את הדברים שאני מקבל דרך האתר על הנושא הזה, צריך לשים את כולנו בבידוד ואני הודף את כל האנשים לכל הכוונים ומגן על זה שלא צריך להגיד. אבל, אני אמשיך לדבוק וגם אם זה יגרום לאותו אדם היסטריה, גם אם חלילה נדע שזה יכול לגבול באלימות, גם אם זה יכול לגרם לנו רגע של אי נוחות אני אמשיך לדבוק בצורה טוטאלית בזה שחייבים להגיד לצד השני ולא משנה בכלל אם זה נוח לכם או לא. זה החובה של כל נשא ונשא ואני דבק בדעה זו. נשא אקטיבי, שמכניס זין לתוך תחת או פה ומודע לזה שהא משפריץ לתוך אחד מהם ובמקרה אין קונדום ברווח של השניים צריך לדעת שאם יש תאונה נגמר הקטע של הזכות שלו לשתוק, אין יותר לנשא הזה זכות. יש לו חובה אחת מוסרית, לתת לאדם את האופציה ללכת להגן על עצמו וזה דרך הטיפול המונע. זה לא מעניין בכלל אם תצטרכו לשבת שעה, שעתיים שלוש עם האדם להרגיע ולהסביר, אם אפילו תצטרכו ללכת איתו לחדר מיון ביחד, איש לא יעניש אתכם על זה אבל לפחות זה יהיה הדבר הנכון מבחינתכם לעשות. זו האמת שלי לפחות ואני אמשיך לדבוק בה, לשמחתי לי אין את הבעיה הזו כי אני בצד השני אבל מי שמשפריץ צריך לדעת שיש מילה אחת שהוא יזכור והיא - אחריות אישית גם במקרה הזה.

Vivo Pozitivo

New member
ג'וני ירושלים, אתה יודע מה מרגיז אצלך?

שאתה כל כך חושב שאתה יודע הכל. שאתה מכיר את כולם, שרק אתה יודע איך הדברים מתנהלים? תרד קצת למטה, לעם. אל תסתכל עלינו מלמעלה. מה אתה משחק אותה גיבור גדול? אצלך תמיד הדברים באים בקלות, כאילו כלום? תמיד ראיתי בך אדם שחצן ומתנשא. תחזור לאתר שלך ותשאר שם, אל תטיף לנו מוסר על אחריות, האחריות שלך היא לחשוב שיש אנשים שמתסכנים מהטיפים שלך.

Jony Jerusalem

New member
זו האמת שלי גם אם היא לא נוחה לשמיעה

אני לא מכיר את כולם, אבל מותר לי להביע את דעתי כאדם כמו שלכל אחד אחר מותר גם אם זה לא נוח לשמוע

Jony Jerusalem

New member
ורק בתוספת לסיום

חברי פורום פה לא רצו לכתוב בפורום פה שהם מחזקים את דעתי שלא יראו שהם מסכימים לדעתי ולכן חיזקו אותי בפרטי, לא אחד, לא שניים, חמישה מסרים מאנשים פה שתומכים בדעתי אבל לא רצו שזה יהיה כתוב פה אז רק שתדע, הרבה אנשים חושבים כמוני אבל האמת, אני לא אתנצל על מה שאמרתי, אני משוכנע שיש דברים שהם חובה ויש דברים שהם זכות. ולך מר פוזטיבו, אני כן אשאר פה אני כן אביע את דעתי וגם אם היא לא נוחה.לך או לכל בני הפורום וכל אחד יכול לכתוב את דעתו. זה דינו של דיון שעלה וטוב שהוא עלה וטוב שתשמעו את כולם את דעתם וכל אחד בסוף יעשה הרי מה שהוא מבין ויחיה עם המצפון שלו בשורה האחרונה אחרי מקרה כזה או אחר. ואני חושב שכל ההשמצות האלה מיותרות וחסרות ערך, כי לא פגעתי עוד בזבוב מבני האדם פה מעולם.

pozpaz

New member
שתקתי עד עכשיו! יותר לא!!

אני מציע לבדוק את הנושא מקרוב.. כי עד כמה שהובהר לי, נשא שעוסק בסקס לא מוגן או שקרתה איזו פאשלה קטנה והוקנדום נקרע. חובתו של הנשא להגן על "בן-זוגו" ולספר לו על נשאותו או לפחות להביא אותו לקבלת טיפול... - החובה אינה רק מוסרית אלא גם חוקתית!!. לא מעניין אותי על כמה תרופות הנשא נמצא ומצידי שהעומס הנגיפי שלו לא יהיה אפס, אלא 1000- ... עדיין חלה עליו החובה להביא את "חבר יצועו" לטיפול מונע - שכן הסיכוי והסיכון להידבק ולהדביק - קיים. אצלי אחרי שנדבקתי, אבל עדיין לא ידעתי - שכבתי עם מישהו ועסקנו בסקס מוגן - יחד עם זאת. כחודש וחצי אחרי.. שכבר ידעתי שהודבקתי.. יצרתי איתו קשר וסיפרתי לו על נשאותי וביקשתי ממנו ללכת להידבק. למרות שעסקנו בסקס מוגן ולמרות שהקונדום לא נקרע.. וכן!! מאוד חששתי מנידוי חברתי וממה שהבחור יכול לעשות לי ולגמור את חיי.. כל זה הלך הצידה.. כי חשתי מחוייב למרות הכל - אם חס וחלילה קרה משהו ובגללי הוא נדבק. זו חובה מוסרית העולה על כל פחד שלא יהיה וכך אני חושב ורואה לנכון... לגבי כל השירשור הזה ותגובתו הנלוזה של ויוו פוזיטיבו!!! לכל נשא מקום ופתחון פה בפורום הזה! אתה לא חייב להסכים עם כולם ולא מחוייב לאהוב את כולם - אבל אתה מחוייב לקבל את כולם פה.. הפורום הזה קיים בשביל כולם ולא רק בשבילך או מי "שבקליקה" שלך!! אין לך את הזכות לנסות לגרום לאחד מחברי הפורום להרגיש רע ולהפסיק לכתוב פה או לבקר בפורום הזה - זו חוצפה מצידך אפילו לנסות. מי אתה חושב שאתה?? ממש עיצבנת אותי.. אל תאהב את ג'וני ירושלים... מצידי חשוב שהוא השטן בהתגלמותו ושנא אותו כל הדרך לקבר.. אבל אין לך את הזכות לנסות למנוע ממנו להשתתף בפורום הזה! אני לא אדם אלים - ותאמין לי אם הייתי לידך באותה שניה שרשמת את ההודעה הזאת- סטירה היית חוטף ממני! ואני חושב שבזה גם סיימנו את כל נושא השירשור הזה. כל אחד מוזמן להשתתף פה ולרשום את כל מה שהוא רוצה תוך כבוד לאחרים המשתתפים פה באותה מידה. לא את הכל נאהב ולא את הכל נקבל - אבל את הכל נכבד!!! שיהיה יום טוב.

למעלה