מה אצל מוקי...

D i s H1

New member
מה אצל מוקי...

הכי מושך אתכם..? המילים?? המוזיקה??? הצורה החיצונית?? הדעות?? הקול?? העיניים?? האופן בו הוא מחזיק את המיקרופון?? זה שהוא בעד לאכול גזרים ?? בקיצור מה הדבר שהכי מאפיין את מוקי לדעתכם ואתם הכי אוהבים אצלו..?

אצלי...

מטריף אותי איך שהבנאדם הזה יודע לבטא את עצמו בשירים. גם אם הייתי יושבת על שיר 8 שנים הוא לא היה נראה ככה... כנ"ל לגבי פילוני - מאיפה כל הלחנים האלה???? גאון!!! וההופעות שלו - פשוט ממלאות לי מטענים של רגשות וכוח לכמה שבועות! יש בו כ"כ הרבה עוצמה. וכשיצא לי להכיר אותו יותר מקרוב גיליתי שהוא אחד האנשים היותר חכמים שהכרתי בחיי!!!

פיטפיט

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב...

אני מסכימה איתך במיליון אחוז... חוץ מזה גם פעם הייתי מייחסת ממש הרבה חשיבות ליופי שלו(ולא חסר
) אבל זה עבר לי כבר בכיתה ט'-מזמן(היום אני בי"ב)... והוא בנאדם מדהים!

Magi¢ Girl

New member
זה שהוא בעד לאכול גזרים ../images/Emo47.gif

חח סתם
יש לו עוצמה כזאת... ומוזיקה עם מילים ולחן שפשוט אשכרה אי אפשר להפסיק, זה כלכך מדהים!! וגם אתה מסתכל לו בעיניים ואתה רואה שהוא בנאדם מיוחד כזה...
וכשאני יוצאת מהופעות אני פשוט מוקסמת..

chewe1

New member
הליריקס המדהים... וההופעות :)

ליריקס מדהים.... אני שרה ומרגישה כל כך מחוברת למילים :) כל כך הרבה חוכמה ויופי בטקסטים שלו :) כיף לשמוע... וההופעות... אני פשוט מנותקת מהעולם - ורק הופעה של מוקי יכולה לגרום לזה :) מדהים פשוט... האנרגיות שלו - שהוא מעביר לקהל... הכל כל כך מושלם :) אגב אני זו slim_girl

D i s H1

New member
אוקי ואם...

היה צריך לוותר על משו מהדברים שהוזכרו (או יוזכרו בעתיד..) מה זה היה? מה היה יכול להתבטל ושמוקי ישאר מוקי?

SHMEKadam

New member
זה שהוא משתמש בעברית כמו כלי...

נגינה זה מדהים... הוא כותב מילים גאון לדעתי. ולא משתמש רק בשפת יום יום כמו רוב הראפרים בארץ. פאק - הוא שם בשירים מילים שכבר נשכחו מהעברית... זה יפה מאוד לטעמי. הלחנים פצייעץ. אבל המילים וההגשה זה מה שעושה לי את זה...

D i s H1

New member
התכוונתי...

אם היו צריכים להוריד תכונה ממוקי... כמו שאוהבים אותו כיום... ושהוא עדיין יישאר מוקי... מה היו מורידים... (למשל צורה חיצונית..)

Jimmiet

New member
דפנטלי צורה חיצונית.

ברוקעצמאות חברה שלי עושה לי.. "וואי דמיינתי אותו ממש אחרות.. עם ראסטות ארוכות כאלה...".. חח כן , היא בורה.

Magi¢ Girl

New member
להביע את הדעות הפוליטיות שלו?../images/Emo3.gif

סתם סתם כן צורה חיצונית ... אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו ...

shiranh2

New member
אבל...

תחשבו על מוקי בלי החיוך המיוחד הזה וכל המבטים שהוא נותן בהופעות!... זה לא אותו דבר...ההבעות פנים שלו זה חלק ממש חשוב מההופעה! (הייתי שורה ראשונה ביום הסטודנט פשוט..
)

Jimmiet

New member
כל החיוכים עדיין יהיו קיימים..

פשוט בגוף אחר ופנים אחרות :)

לא הייתי משנה שומדבר ../images/Emo3.gif

איך אפשר בכללללל לשאוולל?? הוא כזה מקסים כמו שהוא =] לא אכפת לי, לא מוותרת על כלוום.

D i s H1

New member
זה נשמע קצת כמו...

"לא הייתי משנה שומדבר יהיה מה שיהיה עבר מה שעבר... טוב לי להיות איך ככה אז אני נשאר...." חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הדבר הראשון שעלה לי בראש...

../images/Emo13.gif והנה אני ../images/Emo13.gif

הוא בעד לאכול גזרים? לא ידעתי את זה. חחח. מישהו רוצה לספר לי ? אני יודעת שהוא בעד מים
מים זה טוב, זה חשוב
אני מסכימה עם מיכל וכל השאר, קחו את המילים שלהן וזה מה שאני חושבת. לא שאלו על פילוני אבל בכל זאת אני אגיד שהוא משהו משהו :] ובקשר למוקי- בנאדם מקסים, זמר מעולה, משורר מדהים. יודע להעביר אנרגיות ולדפוק הופעה. יודע לבטא את עצמו, יודע לדבר, יודע להעביר מסר. אחרי הופעות שלו אני יוצאת בהיי
הכי טוב שיש בעולם.

למעלה