מה אפשר לקנות

untitled

New member
מה אפשר לקנות

לגיטרה (קלאסית בעיקרון אלב לא מחייב) ב 6 דולר. בmusic123 אני קונה מטרונום, יוצא בערך 90 שקל יותר זול מבארץ, אבל אני חייב מינימום הזמנה 25 דולר והמטרונום עולה רק 19... מה אפשר לקנות?

wiz

New member
כמה דברים שימושיים :

שאני משתמש בהם, והם מומלצים בחום : 1. שמן לפרט-בורד ולצוואר - Lemon Oil 2. מנקה מיתרים 3. פוליש של ג´ים דנלופ ("נוסחה 65") 4. מפרטים 5. מיתרים 6. כבלים טובים (אם אתה צריך...) 7. רצועה (כנ"ל) 8. סטנד אמנם אם תקנה את כל אלה זה יהיה יותר מ-6 דולר (דהה...), אבל זה שווה את זה... במקום לקנות את כל הפריטים האלה פה בארץ במחיר כפול, אתה יכול להביא אותם בזול, וגם להצדיק את מחיר המשלוח...
ד"א... אתה לא מתכוון לקנות מטרונום דיגיטלי, נכון ???

untitled

New member
אמ..האמת שכן

כי מטרונום מכני עולה שם 40 דולר אני חושב (35 גג, יותר נכון רצפה) ואני צריך רק משהו פשוט אני לא מעוניין להשקיע במטרונום 200 שקל אני בכל זאת לא נגן "מקצועי" שאני צריך יותר מזה (לפחות לא במחירים האלו)

metal head

New member
אז ככה..

הייתי בגיטרכל ואמרו לי שם שכל הדברים האלה לשנירה על הגיטרה ועל המיתרים זה בולשיט וזה עוד בסדר רק כדי לשמור על המיתרים חלקים וזהו

wiz

New member
ממש לא...

הפוליש נועד כדי לנקות את הגיטרה (שתישאר יפה...) וזה גם שומר עליה שתהיה במצב טוב. המנקה מיתרים עושה אותם חלקים, ונותן הרגשה של מיתרים חדשים. והשמן לפרט-בורד מנקה את הלוח (מהסימנים המגעילים של האצבעות), וגם עושה אותו חלק ונעים... אני משתמש בכל אלה לעיתים קרובות, וזה לא בולשיט. בקשר למטרונום.... אל תקנה דיגיטלי !!! חבל על הכסף ! אם אתה כבר מביא משהו מחו"ל, אז תשקיע עוד קצת ותביא משהו טוב, שיחזיק הרבה זמן ולא יזייף...

למעלה