מה אפשר לעשות....???

daron5

New member
מה אפשר לעשות....???

שלום... יש לי חברה עוד מעט כשנה ועדיין לא שכבנו... בתחילת הקשר אמרתי לה שאני מוכן לחכות לה והכל ושאני אעשה הכל בשבילה... אבל כיום זה כבר נראה מוגזם עד שזה התחיל כבר להרגיז בכל מיני מובנים... לפני כמה ימים היא אומרת לי שהיא חושבת שלא נראה לה שאנחנו נעשה את זה בחיים.. בכל מקרה לא נראה לה שהיא תעשה את זה איתי... זה ממש העליב.. ואין לי מושג מה לעשות.... תודה לעוזרים...

תגובה

עליך להחליט, כמה אתה אוהב אותה וכמה היא חשובה לך רגשית. אם היא יקרה לך, תוכל להחליט לותר על המגע אתה. אולי תחליט, שאינה מספיק חשובה לך, ותעזבה כחבר בשביל מגע עם אחרות. גם אז תוכל להשאר ידיד טוב שלה. כמובן, אם תנשא לה, תצטרך לודא אתה קודם שתעשו את זה.

shannyqua25

New member
חומד

אני הייתי עם בחור 3 שנים, כן 3 שנים ולא שכבתי איתו. למה? ככה, כי לא הרגשתי מוכנה, לא היתי שלמה עם זה והוא היה איתי בלי קשר לכלום, זה היה בין הגילאים 15-18 והוא היה גדול ממני בשנתיים. אנשים אמרו לי אז שהוא בטוח היה עם מישהי אחרת, האמת? זה לא ממש הפריע לי, הייתי כל כך בטוחה שאהבה שלנו שזה ממש לא ערער לי את הביטחון. לעניינו, אם החברה שלך לא מוכנה לשכב איתך עדיין, למרות שחלפה שנה מאז התחלתם לצאת, תנסה לקבל את זה בהבנה, אם אתה באמת אוהב אותה ומכבד אותה, אתה אמור לכבד את הרצונות שלה, שמה לעשות, לא תמיד ייתאמו את רצונותייך שלך. אין ספק שמשפטים כמו "לא נעשה את זה בחיים" עלולים להרגיז, ואני חושבת שזה באמת לא במקום שניא אומרת את זה אם היא יודעת שזה נושא רגיש. לא צריך לזרות מלח על הפצעים. דבר איתה ותסביר לה שאם היא לא מוכנה לשכב איתך מילא, אבל לבוא בהצהרות של "בחיים לא" זה לא משהו שאתה מוכן לקבל וזה מפריע לך. יכול להיות שהחברה שלך מנסה לשדר לך איזה רמז או מסר, ואולי היא לא יודעת איך להעלות דברים, אז היא נוגעת בנקודות שהיא יודעת שרגישות אצלך, אני לא יודעת מה קורה בינכם ומה הסיפור שם ולכן לא רוצה לקפוץ למסקנות, אבל תדבר איתה על זה זו העיצה הכי טובה שלי.

אפשר להבין ואפשר לעזוב.

גם אני, כמו בתגובה מעליי, הייתי 3 שנים עם מישהו, מגיל 15.5 עד 18.5 ורק בסוף הקשר התחלנו לקיים יחסי מין. אני שמחה (עד היום אפילו) שהוא לא לחץ עליי לעשות את הצעד הזה במשך רוב הקשר שלנו. אני כן יכולה לשתף אותך שבחודשים האחרונים הוא כבר השתמש בלחץ נפשי שהיה לי לא קל, אמר וחשב שאני לא אוהבת אותו ובגלל זה אני מסרבת וזה גרם לנתק רציני ביננו. הוא, כאמור, חשב שאני לא אוהבת מספיק ובגלל זה מסרבת ואני התחלתי לחשוב שהוא רוצה אותי רק בשביל דבר אחד... אבל זה מקרה שאני רוצה להאמין שהיה קשור לגיל שהיינו בו ולחוסר הנסיון שלנו במערכות יחסים. ואני מקווה שהקשר שלכם לא יתדרדר לכזה חוסר תקשורת (לנו זה גרם לפרידה אחרי 3 שנים). אז מה שאתה יכול לעשות זה או להבין. ולא ללחוץ. כי הלחץ רק גורם לה להגיד לך משפטים קיצוניים כמו זה שציינת. או לעזוב.

לי זה היה מאוד מפריע.

לא בגלל אי קיום יחסי המין אלא בגלל העובדה שהיא כבר החליטה שזה גם לא יקרה ב-ח-י-י-ם. איך הזוגיות שלכם באופן כללי ? אולי היא אמרה לך את זה רק כדי לבחון אותך ולראות אם תשאר איתה למרות הכל או שאתה רוצה "לקחת וללכת"?

zukik

New member
וזו דעתי ..

עם כל הכבוד לאותה בחורה עזוב אותה יחסי מין זה דבר מאוד חשוב בקשר ושנה זה הרבה זמן כדי להתחיל לקיים יחסים אפילו לבתולה מה עוד שאתם עוד לא בדקתם אם ישנה התאמה מינית בינכם ויכול להיות שלא ואז מה בזבזת שלוש (או יותר ) שנים היתי עם בחורה ששנתיים לא שכבנו גם כן היא היתה בת 17 והבחור שבא אחרי מהר מאוד נכנס איתה למיטה . זה רק חיזק את השקפתי הנ"ל וכמו כן במהלך השנים (והנסיון) ראיתי שיחסי המין לא באים די מהר (ואני לא מתכוון מייד אחרי פגישה או 2) בדרך כלל הקשר לא מחזיק מעמד לאורך זמן והוא היה מתפרק ..... כלומר אם המין לא היה מגיע כנראה שלא היינו מתאימים ממילא ....

infatuation

New member
סקס זה לא הדבר הכי חשוב בקשר

אני מנחשת שאתם עוד בגיל של תיכון, אז במיוחד בגיל הזה. אם כל מה שחשוב לך זה לשכב איתה, אז עדיף שתגיד שלום כי זה לא הוגן כלפיה. כל-כך הרבה בחורות מתחילות לקיים יחסי מין בגלל לחץ שהחבר מפעיל ואח"כ מתחרטות ואפילו שונאות אותו על זה. אותו ואת עצמן. אז אם היא באמת חשובה לך, תן לה את הזמן שלה, הסקס הראשון זה לא משהו שאפשר למחוק ולא רצוי להתחרט על שנעשה.

elena20

New member
אוקיי,זה באמת נראה קצת מוזר

זה לא שהיא בת 15, היא כבר ילדה גדולה בת 19 ואתם הרבה זמן ביחד,למה שלא תשאל אותה,למה היא כל כך נרתעת מזה,אולי היא עברה טראומה שקשורה למין.

daron5

New member
תגובה...

חברים קראתי את התגובות... ואני רוצה רק להגיד לכם שניסיתי כבר הכל זה לא החברה הראשונה ולא האחרונה שלי.. היו 3 חברות רציניות.. אחת כמעט שנתיים אחת ארבעה חודשים והאחרונה 8 חודשים.... כולם היו בתולות ועם כולם אחרי 3 4 חודשים כבר התחלנו לקיים יחסים... רק איתה זה שונה... ניסיתי כבר הכל התחלתי גם לשאול אותה אם היא באמת אוהבת אותי... והבעייה היא שאליה אני הכי נמשך מכל החברות שהיו לי וזה עוד יותר מקשה על העניין עם כל האהבה והכאב שבסיפור.... בקיצור זה סיפור קשה שפשוט אין פיתרון בשבילו....

תגובה...

"לפני כמה ימים היא אומרת לי שהיא חושבת שלא נראה לה שאנחנו נעשה את זה בחיים.. בכל מקרה לא נראה לה שהיא תעשה את זה איתי" אני הייתי נפרד ממנה רק בגלל המשפט הזה.. אם היא הייתה אומרת לך שהיא לא מוכנה לזה והיא צריכה את הזמן שלה אז סבבה הייתי אומר לך אחי אין מה לעשות תחכה.. אבל אם היא שוללת את זה מראש ואומרת שלא נראה לי שהיא תעשה את זה בחיים ובכל מקרה היא לא תעשה את זה *איתך* זה כבר מראה שהיא לא רצינית לגביך... תדבר איתה תראה לאן הקשר שלכם הולך...ואם בכלל יש לו כיון ואם לא כדאי לחתוך.. בהצלחה..

daron5

New member
אז זהו... זה נגמר...

אתמול אחרי חודש של דיבורים, מחשבות, וערעורים בקשר סיימתי את זה... דיברתי איתה יפה... עשיתי את זה הכי יפה שאני רק יכול.. היא כמובן לא לקחה את זה הכי טוב... אבל אין מה לעשות.. חייבים להמשיך הלאה.. זה יעבור לה ולי... אני מקווה...

daron5

New member
אז"ש... ח-ז-ר-נ-ו!!!!

הבנתי שעשיתי טעות וחזרנו... והדברים הרבה יותר טובים.. ממשיכים הלאה ונראה מה יהיה.. לטוב ולרע! תודה לכל העוזרים!

למעלה