מה אפשר לעשות???

מפוחדת1

New member
מה אפשר לעשות???

לפני 18 שנה במהלך שירותי הצבאי היה לי התקף חרדה חמור הגוף שלי איבד שליטה צרחתי כמו משוגעת. מאז החיים שלי השתנו ללא היכר, במהלך השנים עד שגיליתי שקוראים לזה התקפי חרדה הייתי בטוחה שאני משוגעת שצריכה אישפוז כפוי. הייתי בטיפולים פסיכולוגיים נלחמתי עם עצמי עד שלא יכולתי והתחלתי שימוש בכדורים ניסתי כמה וכמה כדורים עד שנמצא הכדור המיוחל "ציפרליקס", המטפלת האחרונה MDR המליצה עליו. מעולם לא היה לי התקף חרדה בעוצמות כמו ההתקף הראשון אולם הפחד מהחרדה הפך למשהו שיגרתי בחיי, הכדור נתן לי איזשהו איזון סטטי אבל לא העזתי להתמודד עם דברים שמאוד מאוד מפחידים אותי כמו למשל: לנסוע עם הילדים הרחק מהבית לבד. אני אישה עובדת, אמא ל- 3 ילדים, מתנהלת בצורה שיגרתית ונורמטיבית. אני שותה את הציפרליקס כדור אחד 10 מ"ג 5 שנים ברציפות הפסקתי את טיפול ה- MDR כי לא ממש עזר והיה מאוד יקר, אני מקבלת את המרשם מרופא המשפחה אין לי צורך בפסיכיאטר. יש עליות ומורדות ולמדתי להתמודד איתם גם בימים שיש לי התקפונים קטנים שמתשתקים לי את הנשמה, אני חיה שנים בצל החרדה, הדבר היחיד שמפחיד אותי בחיי כמו שאמרתי ההתנהלות עם הילדים, הפחד שמא יהיה לי התקף חרדה באמצע הנסיעה שאגרום לילדיי טראומות קשות לכל החיים. בימים האחרונים אני חסרת שקט, פתאום משום מקום נכנסה לי לראש האישה שהטביעה את ילדה וחשבתי לעצמי רגע גם לי "יש בעיה" גם אני מסוגלת לעשות זאת לילדים שלי, לתינוקת שלי (2 וחצי) לחנוק אותה או לגרום למותה, אני חושבת על זה כל היום על הכוח שמונח בכף ידיי על מה שאני מסוגלת לעשות. אני מבועתת, היה לי שקט תעשייתי כמה שנים ועכשיו שוב, אני מתה מפחד מהמחשבות שלי לא מעיזה לספר לאף אחד גם לא לבעלי. ביום חמישי האחרון היה לי התקף חרדה מהחשש שאולי אני מסוגלת לעשות לתינוקת שלי משהו הגוף יצא משליטה ונאלצתי לשתות כדור הרגעה, כרגע עם התקפונים קטנים מתה מפחד. אין לי לאן לפנות, אולי חברי הפורום כאן יוכלו לעזור לי. אני מבולבלת מאוד. ללכת לפסיכיאטר לשנות תרופה או את המינון? להתחיל טיפול התנהגותי קוגנטיבי? לעשות בדיקות דם לבדוק אולי מראש לא הייתי צריכה תרופות ויש לי מחסור של אומגה 3, B12 (שנים במחסור היו תקופות שקיבלתי זריקות) וזאת הבעיה?

למעלה