מה אפשר לעשות?

מה אפשר לעשות?

התינוק שלי בן חצי שנה,תינוק חייכן, פעיל מאוד (מתהפך בטן לגב וגב לבטן, מסתובב 360 מעלות, זוחל אחורנית, מושיט ידיים), יונק בלבד, עושה קקי פעם ביומיים בממוצע, ישן טוב במשך היום, אוהב אמבטיות, נרדם לשנת לילה לרוב בהנקה ולעיתים בידיים של אבא, בערך פעמיים בשבוע הוא מקיא תוך כדי הירדמות ביניקה- מקיא לא פולט, מקיא ככה שצריך להחליף לי בגדים, לו בגדים, מצעים בשלמותם, להפוך את המזרון בשנת הלילה שלו שהיא 10 שע' בממוצע הוא מתעורר 3-7 פעמים בבכי היסטרי שמלווה בהתפתלויות, אנחות כאב, עיוות פנים, עד שהוא מפליץ ונרגע אך לא מצליח להירדם חזרה לבד ויש צורך בהנקה לשם כך, הרבה פעמים כך הוא מתעורר בבוקר בכי-מפליץ-בכי-מתעורר ראינו 2 רופאי ילדים, גסטרו ילדים וכירורג ילדים וכולם אומרים שהכל בסדר, אני לא יכולה לחכות ולראות האם זה יעבור לבד כי רואים עליו בלילה כמה הוא סובל אשמח לתובנות

yoelnd

New member
תראי...

היי נתת כאן תמונה די טובה, אם כי יש עוד שאלות לשאול ואולי למשש את האיזור ולהרגיש. ולכן ממליץ לפנות למטפל מוסמך המטפל גם בתינוקות ויוכל ללוות אותך. האם נעשה צילום כלשהו כמו US? או רנטגן? האם זה ילד ראשון שלכם? איך עבר ההריון והלידה? ועוד שאלות אחרות. האם קיימת עליה במשקל? וכמה לשבוע? חודש? האם צורת ההנקה נכונה? (תתפלאי כמה זה חשוב!) בשלב ראשון הייתי נותן אבקה של פרביוטיקה. בבריאות טובה!

תודה, שמעתי המלצות רבות על פרוביוטיקה

ואני בהחלט הולכת לנסות בקשר לשאלות- לא נעשה צילום או US , זה ילד ראשון, שנולד לצערי הרב בניתוח קיסרי (רעלת הריון חריפה-קיבל גם מגנזיום לאחר הלידה), ההריון היה מושלם עד לחודש 9,הוא עולה במשקל טוב מאוד- נולד 2.600 והיום 8.100, ובקשר לצורת ההנקה- בזה אני מאוד בטוחה ויודעת שבתחום הזה הכל תקין

טיפולי קרניוסקרל

חוסר השקט שנראה לכאורה סביב מערכת העיכול, יכול להיות מגירוי יתר על העצב האחראי עליה, או מתח אחר בגוף שמשבש את פעולתה. תנועתיות ובכי התינוק מבטאת את ניסיונו לשחרר את המקום המתוח בדרכו שלו. היות ושללת בעיות רפואיות ואת עוסקת בתחום תינוקות כך שיודעת ממה כדאי להמנע אם באוכל במידה ויש רגישות במשפחה ואם באורח חיים(למרות שבעל מקצוע חיצוני לפעמים יראה מה שאת לא רואה...) טיפול קרניוסקרל יכול לאתר את האזורים המתוחים ,לעזור לגוף לשחרר ולהקל בתופעות. ובמקרים רבים תוך מעט טיפולים יש הקלה

תודה- ביררתי על טיפולים כאלה

וכנראה שזה הצעד הבא שלנו, אוסטיאופתיה התזונה שלי מאוד מוגבלת כבר חודשים- בלי מוגז,בלי מוצרי חלב, בלי אורז, שוקולד, קפאין, כרובית וחבריה..... אשמח לקבל ממך פרטים במסר

כשכל הרופאים אומרים

שהכל בסדר במצב כזה...... אז צריך להתייעץ עם ה"לא רופאים" - עם הרפואה המשלימה. הומאופתיה יכול לעשות פלאים במצבים הללו וגם קל ונוח ליישום בילדים. אני ממליצה מאד לטפל כי נראה שהילד ממש סובל. כל טוב עירית

למעלה