מה אפשר לעשות עם....

mur23

New member
מה אפשר לעשות עם....

אהלן, אני אוספת פקקים של בירות , הם כ"כ יפים, חבל שלא לעשות אים משהו.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות איתם? תודה ושנה טובה לכווווווווולם.

../images/Emo62.gifרעיונות

מגנטים כמובן. אפשר גם להכין משחק והם השחקנים. ואולי להלחים בניהם וליצור מרבה רגליים ארוך וצבעוני ולהוסיף רגליים מברזלים מכופפים.(כוונה לפקקים מברזל לא פלסטיק)פקקים מפלסטיק אולי בהדבקה.

ורדה 1

New member
כשהם מונחים ככה הם כל כך יפים! שזה נתן לי רעיון. להכין מהם (רק מהמתכת, לא מהפלסטיק) משטח לסיר חם. אולי מישהי כאן רוצה לפתח את הרעיון, ואני גם לא בטוחה לגבי העמידות שלהם לחום.

ים כחול

New member
שולחת לך קישור למאמרים- פקקים

קבלי רעיונות מפינת מיחזור בנוגע לפקקים אני מאד אוהבת אותם

עוד רעיונות

כמו שכבר הוצע לך אפשר להכין תחתית לסירים
ויש אפילו הוראות. אפשר גם לצפות אותם בבד וליצור "מפית". אפשרות נוספת - להשתמש בהם כעיטור בעבודות גבס/עיסת נייר/בטון מסתתרים אצלי במועדפים עוד כמה אתרים, אבל אני חייבת ללכת. אני אחפש אותם בערב...

mur23

New member
מדהים!!

כמה רעיונות...קשה לי לבחור איזה רעיון להתחיל... מאיפה כל הקישורים???...! תודה רבה לכל הכישרונים\ות

susitas

New member
../images/Emo207.gif אמנם לא פקקים, אלא לשוניות

אבל רעיון שווה: חגורה שעשוייה מלשוניות של פחיות.

דניעל

New member
אנחנו עשינו מפקקים של מים מינרלים

משחק בינגו. קצת חבל להשתמש בפקקים היפים שלך לבינגו, אבל אסביר בכל זאת. הדבקנו מדבקות עגולות עם מספרים על כל הפקקים, הכנו לוחות בעזרת תוכנת WORD והדפסנו. מגרילים פקק בלי להסתכל ואפשר לשחק בינגו. דודה שלי לקחה את אוסף הפקקים שלה, ופשוט הדביקה על לוח עץ ותלתה על הקיר לקישוט.

למעלה