מה אפשר לעשות עם:

AlcoholGuru

New member
מה אפשר לעשות עם:

קיבלתי מאבא שלי את ארון המשקאות שלו לכבוד יום הולדת 18 שלי, יש שם משקאות טעימים מאוד והייתי רוצה להכין מהם קוקטיילים. פינה קולדה וויסקי שיבס מרטל נובלידג' קירסאו כחול (טעים מאוד אפילו רק עם קרח) טיה מריה (אני שותה אותו עם ספרייט - מומלץ!!!) אני יודע שאפשר להכין קוקטילים טעימים מהמשקאות האלה, השילוב הכי מוצלח עד עכשיו היה שני הוויסקים (שיבס ומרטל - בלנדד
) עם עם פינה קולדה וחלב (חלב חם בחורף- מומלץ!!!). אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח. נ.ב בגלל שחלק מהבקבוקים היו כמעט ריקים אבא שלי קונה לי עוד בקבוק מתנה, רציתי לדעת מה לבקש, אבל לא עוד וויסקי.

Angel of Chaos

New member
oh my god

פינה קולדה זה קוקטייל מבוקבק לשעצמו. לערבב ויסקיים בבית לא נשמע לי רעיון מוצלח מדי, אפילו לשתות אותם עם קרח זה נחשב להרוס אותם במקוות מסויימים, אז להוסיף להם קוקטייל מבוקבק וחלב זה זוועת עולם לדעתי, אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם את הפרצוף שלי שנותר שאותה הבעה כבר דקה אחרי שקראתי את ההודאה ..... (אני מקווה שהבנתי נכון ואני לא סתם מזועזע מלערבב: ויסקי, ויסקי, פינה קולדה, חלב ???)

lao lao

New member
אוי ואבוי ../images/Emo123.gif

לא רק שזה קוניאק הנובליג' הוא אפילו ברמת נפוליאון....

siete

New member
גורו האלכוהול היקר,

אני לא יכולה להעלות בדעתי שום שילוב מוצלח בין כולם. המלצתי, תשתה אותם לחוד. (אם אתה רוצה להפטר מאחד הווסקים, השיבס או ה"ווסקי מרטל" - בשביל מה לך שניים? סתם מיותר, אתה יכול לשלוח לי...) אם אתה אוהב שיבס+מרטל+פינה-קולדה+חלב, תבקש מאבא שלך אייריש קרים (למשל בייליס). או רום מאליבו.

למעלה