מה אפשר לעשות עם סול?

מה אפשר לעשות עם סול?

שלום, היתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיונות יצירתיים, מה אפשר לעשות עם סול לילדים בגילאים 3-6 תודה רבה, מרג.

ברוכה הבאה לפורום מקסים המון יצירות נפלאות ניתן לעשות מחומר נפלא וצבעוני ולא יקר זה . . . הכי קל לילדים קטנים הוא קולאזים . . .יש חלקי סול מוכנים צורנית ואפשר לגזור לבד חלקי סול . . . ליצור תמונה צבעונית . . . עם זה קיץ -לעשות גלי ים ,שמש ,סירה ,דגים ועוד ועוד . . . ליצור בובות מסול . . . ראש מקלקר . . . והשאר מסול . . . ארנק ,תיק מסול . . . כריכה לספר . . . בובות כף מסול . . .גוזרים שני חצאי עיגול מדביקים בחלק המתעגל בפנוכו מכניסים את כף היד של הילד . . .על החלק העליון מקשטים ומדביקים עם חלקי סול ועיניים זזות ויוצרים כפפת יד של חיה בובה ועוד . . . מוביילים מסול . . .פרחים חיות ועוד . . . מיכלי אכסון ועוד . . .

אפשר לעשות תיק

את גוזרת לילד צורה של תיק מסול ומחוררת אותו בקצוות. הילד ישחיל חוט לחורים(זה מחבר בעצם את התיק) אח"כ הילדים יכולים להדביק פרחים על התיק או צורות אחרות.

ים כחול

New member
אופל כל יום אני מוקסמת מפרץ היצירתי

שיש בך
תענוג
שאלה לי : האם אפשר ליצור תחתיות לספלים מסול ? או שזה גמיש מידיי ? מעולם לא השתמשתי בחומר הזה - נשמע לי מאד מהנה לפי התיאורים

ימוש תודה ../images/Emo25.gif ותשובה מודה שלא ניסיתי תחתיות . . . חחח גם לך ראש יצירתי ,פורה ומעניין . . .בעיקרון לא חושבת שיש בעייה של חום כי כשמדביקים עם דבק חם הסול לא "נמס" . . .החיסרון היחידי שרואה הוא ברכות החומר ,דהיינו יוותרו לך סימנים של הנחת הכוס. . .חוץ מזה החומר כה זול -מה יכול לקרות -נסי -אין חכם כבעל ניסיון . . .אשמח שתשתפי בתוצאות . . . אולי אפילו לנסות לצפות הסול בלמינציה לעמידות . . .אך למינציה שמאפשרת העברת עובי הסול . . .

lorli

New member
יצירות מסול

אפשר להכין מתקן לנייר טואלט (מצ"ב תמונה)אפשר להכין צורות שונות - פרפר, פרח, חמסה - ולקשט במדבקות, נצנצים, פייאטים ואפילו להוסיף ברכה קצרה מודפסת על נייר.

lorli

New member
וחמסה לקישוט

את יכולה להדפיס ולהעתיק את הצורה

lorli

New member
וטבח כקישוט למטבח

גם כאן אפשר לגזור ולהעתיק את הסקיצה

lorli

New member
ומגנט חמוד

אם תציצי במאמרים גם שם יש כמה וכמה פרוייקטים מסול

lorli!! עבודות מקסימות,אני מאמצת

את העבודה הראשונה-נייר טואלט-.המון תודה.מקסים.

אני אוהבת את החומר הזה../images/Emo9.gif

אפשר לעשות ממנו המונים. מגנטים למקרר, סימניות, עטיפות לפנקסים, ארנקים ותיקים, מעמדים לעפרונות, מסכות, מסגרות לתמונות, מוביילים, תוספות לכרטיסי ברכה ועוד ועוד..

למעלה