מה אפשר לעשות עם חיבור

yakov115

New member
מה אפשר לעשות עם חיבור

איפרא אדום שיש במחשב? ואם כבר מזה אינפרא אדום? איך זה ]ועל מה המהירות של זה? מה ההבדל בין האינפרא אדום לblue toth?

bar666xp

New member
אינפרא אדום/BT

עובד כמו השלטים של TV מזגנים וכו' מהירות העברה היא לרוב לא מסחררת אז למה זה משמש... יש מספר ישומים כמו מדפסת בחיבור אינפרא פלאפונים/PPC שיש אינפרא וכו' BT כמעט אותו הדבר רק חדש יותר הראיון של BT למרות שאני לא רואה שזה ממש קרה היה שהכל יהיה מחובר מהמקרר דרך הפלאפון וכו' לדוגמא אם אתה בדרך הביתה אתה יכול להתקשר לדוד כדי שידלק ואז שתגיע הביתה יהיה לך מים חמים.. נשמע נחמד וזה אפילו ישים אבל העלות של מה שמכונה בית חכם יקרה מעוד...BT היום שמיש בעיקר במערכות שמחברות PPC למחשב ולרדיו של הרכב וכדומה... למה כי חברות כמו BMW אם אני זוכר נכון מכניסים לרדיו BT שהופך אותו לדיבורית של הפלאפון לדוגמא.

yakov115

New member
אם האינפרא אדום פועל כמו שלט

יש איזשהי תוכנה שאני יכול להוריד שתהפוך את המחשב שלי לשלט אוניברסלי לכל הבית? אני משתמש במחשב בכל הבית וזה יהיה ממש נוח שהשלט יהיה כל הזמן קרוב אלי במקום לחפש אותו..

יאיר B

New member
סתם הערה: המשדר של האינפרה

צריך להיות מכוון למקלט במכשיר. בדרך כלל שמים את המשדר של המחשב בצד (איפה הוא אצלך?). כך שכל פעם שתרצה לעשות פעולה עם ה"שלט", תצטרך לסובב את המחשב או להסתובב בעצמך... אני לא מכיר תוכנית כזאת למחשבים ניידים (יש בכלל?). אני מכיר תוכנה כזאת לפאלם...

yakov115

New member
גם אצלי הוא בצד

ולא התכוונתי שאני אשתמש במחשב במקום שלט כל פעם רק כשאני עובד על המחשב יהיה הרבה יותר נוח שאני יעביר דיסק\ערוץ\תחנה דרך המחשב ולא אקום ואצטרך לחפש את השלט..

למעלה