מה אפשר לעשות בפורים?

אבן חצץ

New member
מה אפשר לעשות בפורים?

לכל מי שיש הצעות מה כדאי לעשות בפורים אז יאללה שיכתוב אותם ו...כן אנחנו יודעים מה יש בהילל אבל אני וכל היוצאים מתחת 18 לא בהילל אז למיט שיש הצעות שיוציא אותם.

ובכן זה מה שיש לעשות בפורים.

1.קריאת המגילה, כלומר לקרוא את מגילת אסתרינה טרטמן ואיך קיבלה את" התארים "והפכה לבת חסות של אחשורוש ליברמן. 2. משלוח מנות, כלומר ללמוד איך המשטרה האימפוטנטית לא מצליחה למנוע מעבר משלוח " מנות " באיזור רמלה , לוד ויפו.. 3. מתנות לאביונים, כלומר ללמוד איך לעשות שנור בינלאומי, ולקבל כספי נדיבים ולהשתמש לצרכים מפלגתיים במקום לתת לנזקקים . 4 .סעודה ומשתה, כלומר, לצאת לאכול במסעדה שלא שוחטת אותך וגורמת לך להראות כהמן סבינו עליו השלום לאחר 3 ימים בכיכר שושן הבירה.

אבן חצץ

New member
יפה אמרת

אבל אני התכוונתי ברצינות שכל מי שיש לו הצעות שיכתוב אותם למען כולם בכל מקרה יש לי 2 הצעות ב"ידיעות" יש בעיתון שבת את ה"מדריך המלא לאירועי פורים" לטענתם, אולי יש גם בעיתונים אחרים, אני בכל אופן לא יודע, ותמיד אפשר להגיע מחופש לבני ברק ולשמוע באוזניים רק "מאתונעס לואביונים קופאס העיר עניי עירך קוידמים" (דרך אגב רק לבני ברק כי בירושלים זה יותר חלש וכל מה ששומעים שם זה בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום בעיקר בכיכר השבת

בהקשר הזה,

ראיתי אתמול משהו שממש שימח את ליבי. באחד הסמרטוטונים החרדיים שאיכשהו מוציאים דרכם למקום העבודה שלי, הייתה הודעה במדור הדרושים בזו הלשון ; אברך במצב כלכלי אנוש מעוניין בהסכם יששכר וזבולון עם כל יהודי. אהפתי.

גם אני מחפש איזה זבולון זיבלון.

אם מישו מכיר, אשמח לקבל מסרים, ללא תמיכה מכבד כרטיסי אשראי, מזומנים, טבין תקילין, והרבה ירוקים, מספר הטלפון חסוי מפאת קוצר היריעה, ומאנשי המס תבוא עליהם קללת תם. ממני יישכככר חמור גרם אבל גבר גבר.

uty76

New member
חיים עייייוני!

קריאת מגילה זה אחלה, ומשלוח מנות זה אחלה ומתנות לאביונים זה אחלה וסעודת פורים זה אחלה מין אחלה! למה להתכחש? אנחנו יהודים ופורים זה פורים ויאללה!... לא צריך כל דבר לנתח שבעצם אנחנו חוגגים טבח או שבעצם זה חג שקיבלנו רק ב200 השנה האחרונות ובחרסים מסביבות שושן אסתר לא באמת היתה מלכה ומרדכי לא באמת היה יהודי...

איזה טבח? מי הכחיש?

מה חרסים? אני יהודי בן יהודי בן בנו של מרדכי היהודי ומצד אימי בת אחר בת עד ושתי עליה השלום ואימה... מאמין בלב שלם בקיומו של החג , בקיומם של הדינמיות, הקפצונים, אוזני פרס, עיני זרש, ואידך זיל או תגמור... או במילה אחת, קצת הומור עייייייייייוני.

uty76

New member
מסיבה חילונית למהדרין

חברה טובה טובה שגם חולקת איתי את הקליניקה, מארגנת כל שנה מסיבת פורים משובחת. פינות שאנטי, מוזיקת עולם ו- FreeDance, לגמרי לא הסצנה של הילל אז אל תשוו ואל תצפו.

למעלה