מה אפשר לנקות עם חומץ?

סליפ

New member
מה אפשר לנקות עם חומץ?

שלום לכם, ובוקר טוב. פעם אמרו לי שחומץ הוא חומר הניקוי הטוב ביותר, ואני שואלת- מה אפשר לנקות איתו, ואיך? תודה רבה, ויום טוב!

השימושים שאני מכירה

לשים במכונת כביסה במקום מרכך.
להשרות את המבערים של הגז. מבריק אותם! אבל הם משחירים בחזרה בשימוש הראשון...

חוזרת א

New member
נכון שכחתי מזה

כשהייתי קטנה פעם בחודש זה היה הטקס הלא ממש אהוב שלנו בבית- אבל כשיש כינים כל אמצעי מצדיק את המטרה

תארי לך איזה מבצע זה עם חמש בנות

כבר נהייתי אלופה. העיקר לא להשתמש בחומרים הכימיים!

חוזרת א

New member
מה אני יודעת ומשתמשת

כדאי לנקות עם חומץ קרשי חיתוך כדי שהחיידקים לא יפרו וירבו. לשים בתוך הנוזל כלים חומץ מבריק את הכלים. לשטיפת רצפה שמים חומץ וכף נוזל כלים ומים חמים (לא יודעת מה הכמות של החומץ- זה לא ניסיתי אבל חמותי עשתה וטענה שיוצא בסדר- אני הייתי שם ולדעתי ניקה מצויין) ואפשר להשתמש בו כמרכך כביסה- אחרי הייבוש לא אמורים להריח את החומץ...

I Was Hoping

New member
כל מה שקשור באבנית ובסתימות

בעבר השתמשתי בחומץ לאבנית בקומקום. מאז שגיליתי מה זה מלח לימון, עברתי אליו כי יותר קל להסיר אותו אחר כך, לעומת את החומץ. אבל - חומץ מעולה לאבנית שמצטברת על השיש ועל הכיורים. זה חומר מאוד ידידותי לסביבה ולמשתמש. בעניין סתימות - חומץ מונע סתימות עתידיות וגם פותח סתימות קטנות בכיורים. אחת לשבוע אני שופכת כוס לחור שבאמבטיה ובכיורים, שיעמוד לו שם לילה שלם. זה עוזר מאוד.

המממ

New member
חומץ ../images/Emo23.gif

אני משתמשת ביחד עם מרכך הכביסה. מסיר אבנית. עוזר בהסרת חלודה. לשטיפת רצפה ביחד עם חומר לניקוי רצפות. יוצאת לי רצפה חלקלקה
הכל רק לא באוכל
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

נירה63

New member
יש לי כמה סוגי חומץ בבית והשימוש

שונה מאחד לשני. חומץ רגיל מצויין לנקיונות כאלה ואחרים. גם כשאני מחמיצה מלפפונים במלח אני מוסיפה גם מעט חומץ. כשמבשלת כרובית וכדי שלא יסריח מוסיפה חומץ. חומץ לניקוי קומקום אבנית ועוד... חומץ תפוחי עץ אני אוהבת כתוספת לסלטים שונים, כמו כן משתמשת בחומץ בלסמי.

lee E

New member
../images/Emo9.gifואם אתם באים לבקר אותי

ובואש "מתקיף" אתכם, אז חומץ מעלים את הסירחון , שלפי מה שסיפרו לי, אין ריח יותר גרוע מזה בעולם..

למעלה