מה אפשר להוסיף ?????

מה אפשר להוסיף ?????

אין ספק ששלמה מלך, ושרית מלכה וכו´ וכו´ וכו´ ואברהם פריד ודדי גראוכר בני מלכים . אבל זהו השיר . חופשי זה לגמרי לבד / בנזין עשרים וארבע שעות ביממה למדנו את ואני את כל החוכמה לא ידענו ללמוד בעל פה שאחד ואחד זה בעצם הרבה עשרים וארבע שעות ביממה בנינו חומה של בדידות איומה אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד פזמון: חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד עשרים וארבע שעות ביממה טעות חזרה בטעות על עצמה מי ידע בסופו של חשבון שאחד ואחד זה בעצם המון פזמון: חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד פזמון: חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי

דידית

New member
מה שמזכיר לי את הפאב ההוא

שהלכנו אליו! המוזיקה היתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

ביום חמישי יצאתי מהפאב "ההוא"

בשעה 6:10 בבוקר . לא תאמיני בחיים מה עבר עלינו .

מטאור38

New member
אם היה אפשר להוסיף משהוא,

אבל רק אם היה אפשר להוסיף משהוא, זה היה הולך ככה: עשרים וארבע שעות ביממה, למדנו את ואני את כל החוכמה. לא ניסנו ללמוד בעל פה, כי הרגשנו שאחד ואחד זה בעצם הרבה. עשרים וארבע שעות ביממה בנינו ארמון של ידידות מדהימה. אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שביחד בעצם עדיף מלבד ביחד עדיף מלבד ביחד עדיף מלבד... פזמון: חופשי זה - חופשי זה אתך יד ביד חופשי זה - חופשי זה אתך יד ביד אבל מה לעשות, אי אפשר להוסיף. >מטאור לבדד ישכון ובעצמו לא יתחשב<

מטאור38

New member
אח שלי לא מובן!

אם חופשי זה לגמרי לבד, מדוע "כולם ביחד בגרון ניחר" והרי עדיף כל אחד בעצמו. אלה נמצאנו למדים שבעולמנו אנו כולנו עבדים, מי לזמן, מי למקום, מי למשקה, ומי לסם. ואם נודה שלעולם לא נהיה חופשיים אז ברור שעדיף ביחד, שנאמר עדיף שתי עבדים ביד, מציפור אחת על העץ. >מטאור חושב........ (וזה אף פעם לא נגמר בטוב)<

למעלה