k k1../images/Emo8.gif
בואו אני יעזור לכם קצת...

) אוקיי ברור שהייתי אצל קב"ן...רוצים לשמוע משו יותר מצחיק? אפילו לא ביקשתי לראות אותו...טוב אני עכשיו אפתח את עברי הפלילי...

) שלחו אותי לקב"ן כי היה לי באותה תקופה של הצו הראשון תיק אזהרה פלילי על סחר במריחואנה...
אבל הוא נסגר כבר..כי הייתי קטינה... לאלו שעברם נקי ונחמד עם המנייקס אז פשוט פקססו או תקשרו ללשכת הגיוס ותבקשו לפגוש ת'קב"ן 0עדיף לפקסס כי עד שמישו יענה לכם בלישכה אתם כבר תתייאשו...) הכי חשוב שביום הגדול שתפגשו אותו אל תתיאשו! כי אני אומרת לכם ובמיוחד לאלו שהיו כבר בצו הראשון וראו כמה זמן הם נתקעו שם.. אני אישית חיכיתי לקב"ן פאקינג 3 שעות...ובשביל מה? בשביל פאקינג רבע שעה שיחה שבתןכה הוא בוחן אם יש לי בעיות (וכן בנות! אתן צריכות להראות לו שיש לכן והרבה!
) טוף עכשיו לפרטים פחות מוכללים: מה אמרתי לקב"ן? מוכנות?? הנה זה בא: "אני מסניפה רטלין" יש לי דיפרסיות כל שני וחמישי" "אני לא מחטה מחטים" יש מצב שאני לסבית" (שזה באמת היה חזק!) ובלה בלה בלה... בעיקרון אלו השאלות שהם ישאלו אתכם: 1.אם יש בעיות בבית? (עדיף לומר שאבא מכה ואמא שותקת)

)) 2.אם אתה משתמש בסמים? (ברור!!!

)) 3.האם היית אי פעם אצל פסיכאטר.פסיכולוג? (כאילו דה??? כל שני וחמישי!) 4.אם אתם משתמשים בתרופות כלשהן? (עדיף לומר שכן במיוחד בתרופות כמו פרוזק או רטלין או כל תרופה שמיוחסת איכשהו לפרנויות,היפרקטיביות או דיכאונות) הכי חשוב! : -אם אתן משקרות תשקרו עד הסוף!- -אם אתן משקרות תיהיו גם אמינות- -אל תזיינו יותר מדי בשכל!- -ואל תחשבו שאם הוא אומר לכם שלום מהר מדי זה רע!- אם אתן צריכות עוד שאלות תשובות מענות בקשות...רק תגידו לי ומעיינה הצדיקה תבוא להו-שיט יד!

) נב-חשוב לזכור כי סעיף נפשי (21) יכול לגרום (לא בטוח..תלוי מה התחום) לבעיות בעתיד זאתומרת שלמי שיהיה 21 רוב סיכוייו שלא יוכל לעבוד בשירותים ועבודות ממשלתיות...

וזהו חולה עלכם ילדונים!