מה אנשים?

NiNa WiLLiAmS

New member
מה אנשים?

הכל טוף? וואלה משעמם לי טיחו אז קפצתי לפורום הזה... עם כל האהבה שלי למרשל לא ידעתי שיש לו פורום פה בתפוז.. אז נחמד לדעת שיש! ואשמח להכיר את האנשים הטובים פה...

k k1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

k k1

New member
חחח אין לי כ"כ מה....../images/Emo3.gif

אני קרין בת 18 ואת?

eMiFrEaK

New member
אמ...

אני גם חדשה.... רק מאתמול... אני אנה בת 16.5.... קצת נטוש פה אני רואה :( ואל תנסו..

eMiFrEaK

New member
מתה על הצל..

תאמת.... אני מבינה למה את מתה על הצל.. אבל לא כל כך מבינה למה גם על סאב..הוא די מיותר.אל תתעצבני או משהו, אבל לדעתי הצל הרבה יותר מוכשר ממנו גם מבחינת יצירתיות וגם מבחינת הופעה על הבמה.

תיראי

אף אחד לא מיותר מבניהם.... בלי הצל סאב לי היה מי שהוא היום ובלי סאב הצל לא היה מי שהוא היום...... לפי דעתי שניהם טובים...... ולמה שאני אתעצבן?!

eMiFrEaK

New member
הבנתי..

טוב סבבה.... העיקר שביחד יוצא משהו טוב..:) למרות שאני מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם..אותם כאנשים פחות..

יוצא משהו מהמם ביחד

וכאנשים הם הכי נחמדים בעולם הם לא מתלהבים או משו כזה..... כאנשים אני גם מתה עליהם...

NiNa WiLLiAmS

New member
תודות תודות! ../images/Emo9.gif

טוף...אז איך אני יתחיל? אוקי דוקי אז אני מעיין עוד 3 חודשים בת 18 אני שרה אבל לא מוכנה להעיד על עצמי כ"זמרת" כי מעולם לא עברתי פיתוח קול..הסגנון שירה שלי נוטה ל R'N'B בשירי היפ הופ ופה ושם מאלתרת... לא משו מיוחד :) מה אתכם? מה עושים בחייכם? ליאן יוצאים? אם יוצאים! וסתם...משבא לכם שפכו שפכו! (רק לא שפיך בבקשה:)

eMiFrEaK

New member
היי ../images/Emo66.gif

מעיין!!! אז שתינו חדשות פה... ודי שקט פה אני רואה.. אז סתם...איך החיים? לאן מתגייסת? את יודעת... עוד מעט...:) אם בכלל.. ונשפוך לאט לאט.. ומבטיחה לא שפיך.. ואל תנסו

NiNa WiLLiAmS

New member
נעים מאוד! ../images/Emo8.gif

חחח...ולא..אני ממש לא מתכוונת להתגייס כי יש לי כבר פטור ביד... וכן אנשים זה לא על 21 (סעיף נפשי) דווקא זאת הייתה המטרה הראשונה שלי בשביל להשתחרר אבל פתאום קרה נס והיה עודף בנות אז הם וויתרו עלי ואני סתם עכשיו יושבת עם חיוך רחב! :)) מה אתכם?? כולם פה בני 15? ומאוד צחקתי כשקראתי את הבאטלים אלו שמופיעים בטאגליינס...חחחח...

k k1

New member
אחותי אני מקאנה בך לחלוטין! חחח

גם אני בת 18 ולא רוצה להתגייס
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לך ששיחררו אותך!!!!!!!!!!!!! וגם בגלל שאת זמרת!

eMiFrEaK

New member
די חבל..

תאמת... סבבה שאתן לא רוצות להתגייס זה אולי בזבוז זמן והכל אבל זה שאיפה ענקית שיש לי בחיים, זה די חוויה... ואני חייבת לציין שהבאטלים באמת מצחיקים! חחח ואל תנסו..

k k1

New member
חחח אולי אבל

הבאטלים זה לא משהו שאנחנו עשינו אלא האנשים שהיו פעם בפורום, זה ישן וזה עדיין שם בגלל שאין לנו מנהל (מישהו מתנדב?) אז אין מי שיחליף את זה

למעלה