מה אני?

מה אני?

אולי מישהו יכול לעזור לי? אני בן 24,עד השנה האחרונה בצבא הייתי סטרייט לחלוטין,אף פעם לא נמשכתי לגברים ולמרות שלא התנסתי בקשר מיני רציני עם בחורה,התאהבתי במספר בחורות ופנטזתי על נשים בלבד. בשנה האחרונה בצבא פגשתי בחור,הפכנו לחברים ועם הזמן התאהבנו והפכנו לזוג.אף אחד לא ידע על הקשר הזה והוא נמשך כשנתיים.גם עכשיו,כשהחלטתי להפרד לתקופה מסוימת כדי לבדוק מי אני ומה אני(למרות שאני עדיין מאוהב בו קשות),אני לא מוצא את עצמי במצב שגבר מושך אותי..אבל מצד שני,גם נשים לא מושכות אותי כמו פעם.אולי בגלל שיש לי רגשות אליו עדיין... יכול להיות שזה מקרה חד פעמי?יכול להיות שלסטרייט יתאהב בגבר?אני ממש נואש...אם מישהו יכול לעזור זה יציל אותי...

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

חג שמח ושנה טובה, וגמר חתימה טובה. איך קרה שבחור סטרייט שלא נמשך לגברים, אלא רק לנשים, הסכים לשדרג מערכת יחסים בין גבר לגבר? האם שכבתם? אם כן, האם היתה משיכה מינית? נכון להיום, כשאתם פרודים, אתה מאונן עליו או על נשים? ובמשפט האחרון שלך... מישהו להציל אותך כי אתה נואש... נואש ממה? להציל ממה? מה רע לך ולמה אתה צריך שמישהו יציל אותך? ואיך? לגבי מה ששאלת אני יענה לך בכמה מילים, אבל אני עדיין מעוניין שתענה לי על כל השאלות ששאלתי פה... יש מצב שזה מקרה חד-פעמי, למרות שאני לא מאמין. אין מצב שסטרייט יתאהב אהבה רומנטית בגבר אחר. יש המון סוגי אהבה, וסטרייט יכול לאהוב גבר אחר אבל לא להתאהב. לאהוב אתה יכול גם דולפינים. זה לא אומר שתאונן עליהם ותפנז עליהם. התשובות שלך יעזרו לנו להמשיך הלאה...

bios

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

אני מאמין שאפשר להתאהב/לאהוב בני אדם ללא קשר לנטייה המינית שלך ולמין שלהם. בדרך כלל זה כן בא בהתאמה לנטייה המינית (כלומר שסטרייטים מתאהבים בנשים והומואים בגברים), אבל לא בהכרח. לכן זה אפשרי שאתה סטרייט, אבל החלק הרגשי הוא המכריע בקשר בינך לבין בן הזוג (לשעבר?) שלך, והנטייה המינית פחות. אם זה כך, סביר שעצם הזוגיות עם גבר יוצרת אצלך בלבול לגבי הנטייה המינית שלך. לדעתי, אם מצאת מישהו שאתה אוהב ואוהב אותך, פחות חשוב מה ההגדרה ה"רשמית" של הנטייה המינית שלך. מה שחשוב זה אם טוב לכם ביחד. אני ממליץ לך לנסות להשתחרר מההגדרות, וללכת עם הלב שלך. בהצלחה!

white star

New member
../images/Emo54.gif בלי לפגוע או משו...

אבל תגיד לי אתה מטומטם?!
אתה רוצה לזרוק אהבה כי אתה צריך "לחפש את עצמך", או כי אתה פשוט פוחד להתעמת עם ההורים שלך לגביו? המון אנשים מחפשים היום אהבה, בין אם הם גייז\סרטרייטים\בי או מה שהם לא מגדירים את עצמם. אתה אוהב אותו!!! הוא אוהב אותך!!! זה מה שהכי צריך לעניין אותך. וכן יכול להיות סטרייט שגבר ספציפי עושה לו את זה. קשור לאנרגיות של הבן אדם והכל. אז מה דעתך להיות גבר, להרים אליו טלפון ולהגיד לו שאתה לא צריך לחפש כי הבנת שיש לך אוצר ביד?

לסימן שאלה 3, ולWHITESTAR

סימן שאלה, האמת זאת דילמה מאד קשה. קפצת למים בלי ממש לדעת לשחות ובלי לדעת גם באיזה מים אתה שוחה. יכול להיות שגיבשת זהות מינית הטרו-סקסואלית ומה שמפחיד אותך זה שפתאום אתה מתעורר ומבין ששנתיים לא הולך ברגל וייתכן ואתה הומו. או אולי דו? זה יעזור אולי אם תפרט את הסממנים של הזוגיות שלכם? האם היא הייתה רצינית? מחוייבת? כוללת סקס הומוסקסואלי מלא? במידה וכן אני אפנה אותך לפתגם הדבילי אך החכם האנגלי if it looks like a duck... אתה בטח יודע את ההמשך. השאלה היא מה עושים עכשיו? מקבלים פיק ברכיים וזורקים משהו שהרבה אנשים אחרים היו רק חולמים עליו? או שעוצרים רגע לוקחים נשימה עמוקה ומנסים לברר ביחד מה אתה בדיוק. יש לי הרגשה, שאם היית בזוגיות רצינית כוללת יחסי מין מלאים במשך שנתיים, ה"לחפש את עצמך" הוא סתם כותרת או הליך שאתה מתעקש לעבור כי קשה לך להתמודד עם ""רוע"" (זה לא רוע כמובן) הגזירה. עם השוק שייתכן ואתה לא סטרייט. ייתכן ונגזר עליך לעבור הליך מסויים. אם זה שם, זה לא ייעלם. זה הליך שכל ההומואים או הדו-מיניים עברו בחייהם. הגיבוש המיני, ההכחשה,הגיבוש המיני האמיתי, השוק, הליך הקבלה העצמית ובשלבים מאד מאוחרים שרחוקים ממך כרגע(במידה ואתה דו או הומו) שלב היציאה מהארון. רק אחרי היציאה מהארון האנשים האלה בשלים לזוגיות רצינית של ממש. נראה כי קפצת יותר מדי שלבים, או דילגת על יותר מדי בדרך, וזה לא אומר שאתה צריך לזרוק עכשיו משהו יקר מפז בשביל לעבור את השלבים האלו. במידה ואתה מרגיש שלמרות האהבה הזאת, היא חד פעמית כי אתה אולי התחברת במובנים קסמיים(דבר שקיים רק באשליות) אז תעשה מה שאתה רואה לנכון, אבל תדע שלהחזיר את הגלגל אחורה זה בלתי אפשרי ולכן אתה צריך להיות בטוח ב100%. ולרותם הרבה מאיתנו שיצאו מהארון ועברו את התהליך שכחנו מה זה להיות בבלבלה הזאת, בשוק הזה, בפחדים וכל מה שנוגע לזה. בייחוד שזה בא בגיל מאד מאוחר שכבר גיבשת לעצמך אישיות ופתאום אתה מרגיש שאולי פספסת משהו וצריך להתחיל מחדש. צריך לגלות הבנה וסימפטיה ואהדה ואוזן קשבת, למרות שזה מאד קשה כי הרבה מאיתנו מחפשים את הזוגיות והאהבה וקשה לנו להבין למה אנשים רוצים לוותר עליה..
לשניכם בכל מקרה

תשובה

כמו שכבר אמרתי,האהבה בינינו היתה רצינית בהחלט..קשה לי לומר אם היתה מחויבת מאחר ששנינו אהבנו אחד את השני ולא חפשנו משהו אחר.אני מניח שאם היתה נופלת בידי הזדמנות לסקס עם בחורה,הייתי מנצל אותה כדי לבדוק אם המשיכה לבנות עדיין קיימת אצלי.מצד שני,לא יודע אם ממש חווינו זוגיות מאחר ואנחנו גרים רחוק אחד מהשני ונפגשנו פעם בשבוע בערך,פגישה של כמה שעות,כולל הפסקה של 4 חודשים.גם לא דברנו כל כך הרבה בטלפון...יותר השתמשנו בהודעות sms.במשך כל השנתיים האלו הייתי בשבילו מעין"הגנה"..קשה להסביר את זה..כאילו גוננתי עליו כל הזמן ועזרתי לו ברגעים קשים...לעומת זאת,הוא כמעט לו עשה זאת בשבילי..היתה מן חלוקת תפקידים כזו. מבחינת סקס,היו יחסים מלאים,אבל הוא מעולם לא חדר אלי...לא ממש דברנו על זה,אבל לא נראה לי שהוא רצה,ולי זה לא היה מספיק חשוב כנראה.. אני לא חושב שאני בורח מהמסקנה שאני הומו...פשוט מעולם לא נמשכתי לבנים,וגם עכשיו אני לא מצליח לחשוב על קיום יחסים עם בנים.למרות שעבר פחות משבוע מאז הפרידה,לא הסקס איתו חסר לי,אלא קשה לי לחשוב על ההתמודדות שלו עם המצב..קשה לי לחשוב שהוא לבד,למרות שאמרתי לו שאני אהיה בשבילו ברגע שהוא ירגיש צורך לדבר עם מישהו.בכלל,הפרידה היתה החלטה של שנינו...הוא פחד שהוא שינה אותי ולא רצה להרגיש אשם.. אולי הייתי צריך גם להוסיף,שיש לי ותמיד היה קושי למצוא שפה משותפת עם נשים.למרות שהייתי מאוהב כבר במישהי,מעולם לא הגעתי למצב שתהיה לי חברה,ויכול להיות שהתסכול מהמצב הזה הוא חלק מהעניין. אני מנסה לחשוב באובייקטיביות,ונראה לי שהשלב הזה בחיים הוא שלב קריטי,אני צריך לדעת מה אני,ואי אפשר פשוט לזרום..יכול להיות שאני אמצא את עצמי בגיל 30 בלי אף אחד,ובלי לדעת מה אני...אני חייב את זה לעצמי,אני חייב לדעת.אני חייב לחתוך את הקשר..אין לי ברירה. בקשר לתגובה של רותם,ההורים שלי יודעים כבר הכל..כך שהעימות שלי איתם כבר היה..אין לי כבר ממה לברוח כל כך.אני לא אכחיש שהם לוחצים עלי להפרד וברור שזה משפיע על ההחלטה שלי,אבל אם הייתי חושב שהם טועים לא הייתי עושה את זה. אבל כמו שאמרת,שנתיים לא הולכןת ברגל...אני לא פוסל כלום..פשוט חייב לבדוק. תודה לשניכם על האכפתיות...

למעלה