עיעללףחכיג
טוב זה מעצבן כתבתי הרבה עכשיו והעכבר הבןזונה של דור הרס לי את החיים ]: טוב בנקודות. - יצאנו [אני ודור, כמובן] ב1, התקשרנו לענת ומיכה והם אמרו לחכות להם. חיכינו~!, האוטובוס איחר, הם באו, עלינו על אוטובוס. - באוטובוס ענת נשכה את דור, מיכה דחף לו אצבע לאוזן
, ספיר ונחמיה התקשרו אליי, מתים עליי, וענת ומיכה גם שיחקו בתורות בפלאפון שלי [3 תורות לענת-תור אחד למיכה] - הגענו באיחור אופנתי של חצי שעה. ספיר התקשרה אמרה שהיא בארומה ובאה [עם קרן הבת דודה ונוי האחות] ואז גם התקשרנו למאיר וגם הוא! בא. - הלכנו לצ'יינג' וג'ינג'י בא. - הלכנו לאכול. - קנינו אוכל והכל. ובן בא! ובזמן שמאיר ודור הלכו לברר כמה קלוריות יש בפיצה מהעגבניה באו נתן, נחמיה וחברה שלו לומר לנו שלום. - סיימנו לאכול ואני וספיר שלחנו את כולם לגג והלכנו לקנות לה פיצה, נסטי ו2 לחם שום! - עלינו גם אנחנו לגג, היה חביב. ראיתי מספר בנות נחמדות מפורום בנות, מפלצת אחת, שני אנשים.. לא יפים, במילים יפות. וזה - נחמיה חילק לנו כרטיסי ביקור וספיר שטענה שיש לה את האתר במועדפים החליטה לקחת אותי לטיול בגג כדי לחלק למישהו את הכרטיס שלה - הצלתי את ג'ינג'י ממוות. פעמיים!! - ראינו עוד אנשים והראתי אותם לספיר וזה. - אני, דור וספיר הלכנו לאות את קרן ונוי ובזמן הזה כולם נעלמו לנו - התקשרנו לענת ומיכה אלפי פעמים כי הם כל הזמן נעלמו מהמקום שבו הם אמרו שהם יהיו!~
אז לקח לנו מלא זמן לאסוף את כולם ליד יטבתה - [כולם = אני, דור, ענת, מיכה, ספיר, מאיר, שירה, בת דודה של ספיר, אחות של ספיר] - ענת ומיכה הלכו לשירותים [לעשות ילד ב3 דקות], מאיר ושירה סוףסוף באו, אחות ובת דודה של ספיר גם כן באו ואז נחמיה בא להפרד כי הוא היה צריך.. ללכת? נראהלי. ואז! גם ענת ומיכה סוףסוף באו וכולנו החלטנו ללכת לגן - איך שהגעתי לגן נחמיה חטף אותי אז ברחתי וראיתי שכולם [כתבתי כבר את ה'כולם' למעלה] בעקבותיי. אכןכן - בזכותי!~ ישבנו במקום יבש, נקי, נחמד. - ראינו את רזניק ופגע ואמרתי להם שאני נורא כועסת על כך שהם נטשו את הפורום והרסו לי את החיים ודרשתי מהם לחזור לניהול!! אך הם לא הסכימו ונפגעתי. - פגשתי את משה! משהמשהמשה 3> - שגיא צילם אותי ואת קרן. פעם ראשונה בחיי שהסכמתי להצטלם במפגש. זה רק כי קרן נורא רצתה. - אני וספיר דיברנו עם אוהד ה- הו דה שלנו [טוב, הוא לא שלנו] - היא גם שיחקה איתו פינוקיו. - נחמיה הלך בפעם השניה! O: ואמר לכולנו ביי וזה - אני וספיר רקדנו ריקודים מוזרים וגם לקחתי אותה לצד לספר לה משהו
- מתחילת היום ענת ומיכה סרבו לספר לי משהו חשוב ביותר שאני רוצה לדעת ואף אחד לא מספר לי~!~@ כנ"ל לגביי פגע ורזניק, ממש חוצפה. - נסעו באיזה 8 הביתה. שמתי לב ל173 ממרחקים כה רבים [ואני עוד קיוויתי שאני זקוקה למשקפיים] אז אמרתי למיכה וענת שרצו רצו רצו ובנתיים אמרתי ביי לספיר מאיר קרן ונוי ואז אני ודור עשינו תחרות ריצה עד האוטובוס וכמעט!~ ניצחתי. באימי. בדרך הביתה מיכה וענת גם שיחקו בפלאפוני החמוד וזה ומיכה מדבר ממש בשקט טוב, זה הכי ארוך שאני יכולה. תבואו בפעם הבאה!@?$!% [לא ראינו את ג'ינג'י בסוף כי השמן אכל!, בוא ביום ראשון, הא] - לאקי חסרת לנו במפגש 3> וגם אתה גילעד, תהינו איפה אתה וג'ינג'י חשב שהוא ראה אותך וכנראה שהוא לא טעה O: אמ וזהו. בעייייייייייייייייי עכשיו ענת תכתבי סיכום יותר ארוך משלי!