מה, אני ראשון?

קיר קמט

New member
מה, אני ראשון?

סיכומפגש חעחע אמ ב-2 שחררו אותי מהצבא, במקרה היה לי טרמפ לעזריאלי אז נסעתי, הגעתי לעזריאלי בסביבות 14:40 (איכס, פקקים), הסתובבתי קצת, עליתי לגג, היו שם מליון פורומים, הלכתי לגן, לא ראיתי אף פרצוף מוכר, הבנתי שיש לי מליון דברים יותר טובים לעשות מאשר לחפש אנשים, ולא היה לי ת'מספר טלפון כי אתמול המחשב שלי הלך לישון מוקדם (ואני הלכתי להארי פוטר 4 !!!!!!!!!1111 היה כיף כיף כיף וארוך ארוך ארוך. ארוך. ארוך!!! לא חשוב.), וחזרתי הביתה להלהלה.

ל א ק י

New member
אידיוט היית מתקשר אלי

והייתי מביאה לך מספר של מישהו!!!!!!1 הית שם, כבר היית יכול להשקיע קצת~!1!

קיר קמט

New member
האמת שדווקא כן ראיתי את המספר

אבל זה נראה לי תרוץ יותר אמין מ"סתם התחרטתי על זה שבאתי, וידעתי שאם אני אבוא להגיד שלום אני אתקע לכמה שעות."

עיעללףחכיג

טוב זה מעצבן כתבתי הרבה עכשיו והעכבר הבןזונה של דור הרס לי את החיים ]: טוב בנקודות. - יצאנו [אני ודור, כמובן] ב1, התקשרנו לענת ומיכה והם אמרו לחכות להם. חיכינו~!, האוטובוס איחר, הם באו, עלינו על אוטובוס. - באוטובוס ענת נשכה את דור, מיכה דחף לו אצבע לאוזן
, ספיר ונחמיה התקשרו אליי, מתים עליי, וענת ומיכה גם שיחקו בתורות בפלאפון שלי [3 תורות לענת-תור אחד למיכה] - הגענו באיחור אופנתי של חצי שעה. ספיר התקשרה אמרה שהיא בארומה ובאה [עם קרן הבת דודה ונוי האחות] ואז גם התקשרנו למאיר וגם הוא! בא. - הלכנו לצ'יינג' וג'ינג'י בא. - הלכנו לאכול. - קנינו אוכל והכל. ובן בא! ובזמן שמאיר ודור הלכו לברר כמה קלוריות יש בפיצה מהעגבניה באו נתן, נחמיה וחברה שלו לומר לנו שלום. - סיימנו לאכול ואני וספיר שלחנו את כולם לגג והלכנו לקנות לה פיצה, נסטי ו2 לחם שום! - עלינו גם אנחנו לגג, היה חביב. ראיתי מספר בנות נחמדות מפורום בנות, מפלצת אחת, שני אנשים.. לא יפים, במילים יפות. וזה - נחמיה חילק לנו כרטיסי ביקור וספיר שטענה שיש לה את האתר במועדפים החליטה לקחת אותי לטיול בגג כדי לחלק למישהו את הכרטיס שלה - הצלתי את ג'ינג'י ממוות. פעמיים!! - ראינו עוד אנשים והראתי אותם לספיר וזה. - אני, דור וספיר הלכנו לאות את קרן ונוי ובזמן הזה כולם נעלמו לנו - התקשרנו לענת ומיכה אלפי פעמים כי הם כל הזמן נעלמו מהמקום שבו הם אמרו שהם יהיו!~
אז לקח לנו מלא זמן לאסוף את כולם ליד יטבתה - [כולם = אני, דור, ענת, מיכה, ספיר, מאיר, שירה, בת דודה של ספיר, אחות של ספיר] - ענת ומיכה הלכו לשירותים [לעשות ילד ב3 דקות], מאיר ושירה סוףסוף באו, אחות ובת דודה של ספיר גם כן באו ואז נחמיה בא להפרד כי הוא היה צריך.. ללכת? נראהלי. ואז! גם ענת ומיכה סוףסוף באו וכולנו החלטנו ללכת לגן - איך שהגעתי לגן נחמיה חטף אותי אז ברחתי וראיתי שכולם [כתבתי כבר את ה'כולם' למעלה] בעקבותיי. אכןכן - בזכותי!~ ישבנו במקום יבש, נקי, נחמד. - ראינו את רזניק ופגע ואמרתי להם שאני נורא כועסת על כך שהם נטשו את הפורום והרסו לי את החיים ודרשתי מהם לחזור לניהול!! אך הם לא הסכימו ונפגעתי. - פגשתי את משה! משהמשהמשה 3> - שגיא צילם אותי ואת קרן. פעם ראשונה בחיי שהסכמתי להצטלם במפגש. זה רק כי קרן נורא רצתה. - אני וספיר דיברנו עם אוהד ה- הו דה שלנו [טוב, הוא לא שלנו] - היא גם שיחקה איתו פינוקיו. - נחמיה הלך בפעם השניה! O: ואמר לכולנו ביי וזה - אני וספיר רקדנו ריקודים מוזרים וגם לקחתי אותה לצד לספר לה משהו
- מתחילת היום ענת ומיכה סרבו לספר לי משהו חשוב ביותר שאני רוצה לדעת ואף אחד לא מספר לי~!~@ כנ"ל לגביי פגע ורזניק, ממש חוצפה. - נסעו באיזה 8 הביתה. שמתי לב ל173 ממרחקים כה רבים [ואני עוד קיוויתי שאני זקוקה למשקפיים] אז אמרתי למיכה וענת שרצו רצו רצו ובנתיים אמרתי ביי לספיר מאיר קרן ונוי ואז אני ודור עשינו תחרות ריצה עד האוטובוס וכמעט!~ ניצחתי. באימי. בדרך הביתה מיכה וענת גם שיחקו בפלאפוני החמוד וזה ומיכה מדבר ממש בשקט טוב, זה הכי ארוך שאני יכולה. תבואו בפעם הבאה!@?$!% [לא ראינו את ג'ינג'י בסוף כי השמן אכל!, בוא ביום ראשון, הא] - לאקי חסרת לנו במפגש 3> וגם אתה גילעד, תהינו איפה אתה וג'ינג'י חשב שהוא ראה אותך וכנראה שהוא לא טעה O: אמ וזהו. בעייייייייייייייייי עכשיו ענת תכתבי סיכום יותר ארוך משלי!

Innocence Lost

New member
יאללללה

אוקיי אני אף פעם לא זוכרת זמנים אז אני נורא אשתדל המפגש לא באמת התחיל ב2, ב2 ישבתי בארומה כמו פוסטמה ובתדודתי הקריאה לי מספר שהיא רכשה בסטימצקי קודם לכן [שכבר קראתי אותו על סף ידעתי בע"פ] היה לי משעמם. ואז דור והילה מיכה וענת הגיעו הלכתי לטאוור רקורדס כמו שהתבקשתי! ראיתי אותם ואת מאיר. הצעתי לבתדודתי ולאחותי בנחמדות לנסוע לדיזינגוף סנטר! הלכנו למקדונלדס הא לפני זה פגשנו את ג'ינג'י, איזה שיער חלומי יש לו יהוה. קיצ, במקדונלדס היה קצת משעשע ניסיתי לחזור על ההיסטוריה ולהוציא לדור שערות בעזרת מסטיק אבל לא הלך או שלא התאמצתי מספיק. ענתי חאמודי והיא מסדרת את הצ'יפס יפהיפה בהמבורגר שלה. נחמיה בא עם חברה שלו, הלך נתן[?] לא יודעת האמריקאי החמוד נו בא והלך כנ"ל בן. כשענת ומיכה סיימו תמקדונלדס שלהם ואני וג'ינג'י את הצ'יפס של מיכה והיהל את הפיצה שדורס קנה לה עלינו לגג! לא לפני שקניתי פיצה סבארו ריקה! לראשונה בחיי כי לא היו פטריות ולא היה בא לי ללכת על האטרקציות, ו2 לחמניות שום כי זה טעים והן ממש יצאו מהתנור, ונסטי [כמובן שחלקתי כל זאת עם ג'ינג'י גם כי השיער שלו ממש יפה וגם כי לא בא לי למות לבד] בגג לו לי הראתה לי אנשים שונים ומשונים, אני לא מעודכנת
אני כבר לא מכירה אף אחד
בקושי חיבקתי, באמאשלי. אממ היה קצת משעמם אבל נחמד מאיר אכל משהו נורא יפני ואני ולולי הכרנו תריח של זה! אח"כ הוא קנה ללולי פסקזמן ולי ביצת הפתע האיזה חא-מודי
! יצאה לי הפתעה מזה יפה. ראינו את בתדודה ונוי שבכו שמשעמם בדיזינגוף ועד שהם הגיעו ולאן שלחתי אותן, ואחותי ביקשה כסף צחקתי בפרצופה ושלחתי את שתיהן למכונת צילום, ממתי אני בייביסיטר/מדריכת טיולים*-) ניסינו לרכז את כולם ביטבתה והיה נורא קשה אבל הצלחנו! והלכנו אני אחותי בתדודה לולי דור מאיר שירה ענת ומיכה לגן! בגן תפסתי את שוווווווווווני אבל זה לא לכאן:$ נורא התלהבתי@$#? טוב היה שם פורום מנהלים חברתי יש לי הרגשה שמרוב התלהבותי המתפרצת זיינתי לכמה משם תשכל. כי!!# אנשים ממש מוכרים לי, והם השתנו אז אני כבר לא יודעת מי הם@! זאת בעיה רצינית! יש משהו שאני ולולי רוצות נורא לדעת ואף אחד לא מגלה לנו!@# אל דאגה, הו-דה מנסה לברר. שיחקנו פינוקיו היה כיף! ולפני זה אני מיכה דור ענת מאיר וג'ינג'י[?] שיחקנו קוואהקוואה. מרתק. נראה לי שזהו למרות שזה נראה קצר! אבל היה קצר! א"ט מת.

למעלה