מה אני עשה...?

bellaiguan

New member
מה אני עשה...?

אז ככה כנראה מצאתי איזה ג'י אס שמאוד מצא חן בעיני... עכשיו רציתי לדעת נגיד ואני קנה אותו אז אני יאלץ להעמיד אותו בגינה בבית כ-חודשיים וחצי.. עקב זה שאין לי עדין רישיון... עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם צריך לעשות משהו מיוחד כאשר מעמידים אותו לתקופה כזאת??? עכשיו אני יוכל להתניע אותו מתי שאני ירצה כמובן, ומדי פעם אולי יוכלו לבוא ולעזור לי לקחת אותו לסיבוב קטן... אז זה המצב שלי... אני מקווה שתוכל לעזור לי... עמר

כRובי

New member
תגיד - מה אתה ממהר ? תוציא

רישיון - ואחורי זה תחפש אופנוע...(או לפחות כשתהיה במרחק של שבוע מהטסט...) נשמע לי הרבה יותר הגיוני..

bellaiguan

New member
צודק אבל...

כמה סיבות יש לזה והן: אני מתגייס ב-יולי ויש לי יום הולדת במאי כלומר יהיה לי רישיון במאי!! מה שאומר חודשיים לרכב יום יום!!!!! מה שאומר חבל על כל יום לכן אני רוצה שהאופנוע יחכה לי שלא יווצר מצב שיהיה לי כבר רישיון ואני לא ימצא אופנוע אז אני בעצם יהנה פחות...!!!!!!! דבר שני מדובר פה בהזדמנות ממש טובה בשבילי כי אני מחפש כבר תקופה מסוימת וכאן יש דבר די מיוחד והמוכר לחוץ למכור לכן עם זכור לך אני עד עכשיו דיברתי על ג'י אס שנת 89-90 כי זה התקציב שיש לי אז כאן אני מדבר על שנת 92 עם 90 אלף ק"מ...! דבר שלישי שהוא הזניח ביותר אבל בכל זאת אני עכשיו לקראת תקופה של מגנים ובגרויות ויש לי הרבה בגרויות לכן אני לא רוצה שיהיה מצב שאני יאלץ לחפש אופנוע תוך כדי התקופה של המבחנים כי זה סתם יצור מצב שאני לא יהיה מרוכז במבחנים...! אז תומר לי מה אתה חושב עכשיו על הצעד שלי????

כRובי

New member
אכן - מאוד ממהר.

אולי תחסוך עוד קצת כסף עד הטסט , ותוכל להרשות לעצמך להתקדם שנתון ?

bellaiguan

New member
הלוואי...

והייתי יכול כפי שהזכרתי אני עוד מעט נכנס לתקופה של מגנים ובגרויות וכפי שבטח זכר לך כרובי זאת לא תקופה ממש פנויה לשם עבודה...! דבר נוסף זה יש לי גיבוש באפריל לאחת היחידות בצה"ל לכן אני מתאמן המון מה שלא משאיר זמן לעבוד... לסיכום אני לא יוכל לחסוך עד כסף זה בלתי אפשרי...! לדבר אחד לא התיחסתם עוד מה פסול בלהעמיד אופנוע חודשיים חצי??? כאשר אני יזכיר יש באפשרותי להתניע אותו... ומידי פעם יקחו אותו לסיבוב קטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמע חבר...

אני בדיוק במצב שלך... ואיך אומרים להביא אופנוע מעל 50 בגיל 18 זה החלום... אבל ופה אבל גדול... אם לא מתכוונים להשתמש באופנוע על בסיס יומי-יענתו לבסיס או בשטח פעם בשבוע... אין טעם לקנות אופנוע במיוחד ישן ושחוט... המלצה שלי אלייך: 1.תגמור עם הרשיון דבר ראשון-רשיון תמיד טוב וזה בגלל שאם אתה קרבי אז יכול להיות שירד לך פרופיל בפציעות וכל מיני דברים ואז תביא אופנוע ותשחק אותה כמו שאומרים... 2.תחשוב על זה שנה ראשונה בצבא זה הטרטור האמיתי אחרי זה חוזרים יותר הבייתה ככה שאל תמהר לקנות אופנוע כל כך מהר... תן לזמן לעשות את שלו... אם אתה ממש חולה על אופנועים קנה פוקס ותשחוט ת'אמא שלו

למה?

1.יכול להיות שלא תעבור טסט ראשון וגם לא שני וגם לא שלישי... 2.עלולה להיות מלחמה-לא ידוע מתי ולא ידוע מתי תיגמר,יכול להיווצר מצב שהטסט שלך ידחה בהרבה הרבה זמן. 3.ביטוח(וכבר נדמה לי שאתה העלת את זה פעם)גם אם האופנוע עומד ולא הפקדת את הרשיונות שלו את חייב לשלם ביטוח. 4.כתבת "ומידי פעם יקחו אותו לסיבוב קטן" וזו הסיבה למה לך לא לקנות אופנוע לפני רשיון. כנראה שסבלנות אין לך.לנהוג ללא ביטוח זה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות(ואל תגיד לי זה לא יקרה...). אז עדיף שתמנע מעצמך את ההתלבטות-חכה עוד.

bellaiguan

New member
אוקי...

לגבי אחד אני אופטמי שזה יהיה מהר, אבל לקחתי את זה בחשבון לגבי שתיים בדיחה טובה
לגבי שלוש אני לא העלתי את הנושא של הביטוח. ולמה לכלי עומד אני צריך לעשות ביטוח??? מחדשים את הביטוח כשמתחילים לסוע. לגבי 4 לא אני יקח באופנוע סיבוב ומי שיקח למרוות שהוא ירכב בלי ביטוח אז אין מה לדאג כי אני גר במקום די נידח ככה שיש פה כביש שעוברת שם מכונית פעם בשעה לכן אין בזה שום בעיה... עכשיו לגבי זה שאני ירכב בלי רישיון אז אחי אני לא מטומטם אני יעמד בפיתוי ואני לא יקח את הכלי לסיבוב בטח שהוא עומד פה ושכנים רואים ככה שבכמעט כל מצב זה יגיע לאבא שלי שלא מספיק שאני מביא לו אופנוע עוד ליסוע גם בלי ביטוח באותו רגע אין לי צמיגים!!!

CBדרור

New member
עכשיו רק חסר לי פרט אחד

מי זה לעזאזאל עובד ואיפה הוא עובד? על איזה מנה לעזאזאל מדובר? אם זה פלאפל/שווארמה/מעורב ירושלמי תשאיר כתובת..

באבא2000

New member
סליחה שאני זה ששואל

אבל אם אתה מתגייס ועוד ליחידה קרבית - איך אתה מתכוון להחזיק את האופנוע וכמה זמן נראה לך שתוכל לסוע איתו? פעם בשלושה שבועות כשתחזור שחוט ומת מהצבא? ושיהיה הרבה בהצלחה בבגרויות ובגיבוש

למעלה