מה אני עושה???

biolimor

New member
מה אני עושה???

התחתנתי לפני שנתיים וחצי עם מישהו שחשבתי שהוא הנפש התאומה קשה לנו ביחד ויש לנו את כל הבעיות שאפשר לחשוב עליהן התקשורת נוראית - כשאנחנו רבים על כל שטות מתפתחת מלחמה ההורים שלו התנגדו לחתונה ועדיין עושים כל שביכולתם לפגוע הוא מזלזל בעבודה שלי וחושב שרק הוא קיים האמון ביננו חלש אנחנו לא מסכימים לגבי התפקידים בבית א-ב-ל לפעמים כשטוב הכל נראה ורוד וכייף לנו בטירוף כשאנחנו מטיילים ויוצאים לחופשה (וזה קורה לא מעט) אנחנו באותו ראש אבל לפעמים ראש בראש אנחנו הולכים ליעוץ כבר חצי שנה אבל זה לא עוזר בכלל ואני לא יודעת מה לעשות לפעמים אני פשוט רוצה חיים אחרים לשכוח שהוא קיים ולפעמים אני לא יכולה בלעדיו אני משוגעת? זה קורה רק לי? מה אתם אומרים? מה אני צריכה לעשות? אני עדיין צעירה ואני לא רוצה לעשות טעויות אבל מהי הטעות ומה הדבר הנכון לעשות בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים וסליחה על המגילה...

domdom1

New member
biolimor

הסיפור שלך לא קורה רק אצלך ,גם בזוגות אחרים יש את המצב הזה . יום ככה יום ככה ,אבל אצלך אני מרגיש שרע לך כל יום וכל היום ,חוץ מטיול כאן או כאן. הוא מזלזל ,לא יודע לכבד אותך ,ההורים שלו פוגעים ,האמון בנכם חלש , בקיצור המוזנאיים נוטה לכוון של הרע .את עוד צהירה ללא ילדים את יכולה עוד לחשוב על פרק ב.אחרי חצי שנה של יעוץ ,לא זז כלום אז אבל על הזמן שלכם "יש רבנות " תעשו עוד פעם חושבים ,שבו ביחיד ,דברו עד שתגיעו להחלתה להמשך חיים.

adam33

New member
טעויות

כל הכבוד לך שאת יודעת את נקודות החולשה שלך ולפי דעתי היועצת שלך אינה טובה ורצוי להחליף היתי מציע לך את סדרת ההרצאות של ביתי החדש כי שמה תלמדו כלים חשובים במחיר זול והכוונה היא פשוט שזו תהיה יציאה שבועית שלכם ושלא תגידי לו דבר וחצי דבר לפני כן עד שהוא ישמע הרצאה אחת זה ישנה אותו מקצה אל קצה לפעמים אנחנו חושבים שהייעוץ אינו טוב אבל בפועל איננו מבינים שהבן זוג עושה מניפולציה על הייעוץ ושהוא באמת רואה את הייעוץ חולף לו מעל הראש ולא נוגע בו ואת שמשקיעה בעצם רואה שדבר לא זז ולכן הגיע הזמן שתעשו שינוי בדרך שלכם להתמודד בבעיות.. והמגילה קצרה..[ יחסית לפורים]

seeyou

New member
מה הדבר הנכון לעשות?../images/Emo8.gif

תרשמי על הניר זה מול זה הדברים הטובים מול המרגיזי תגדירי לעצמך את מטרות הנשואים כפי שאת רוצה תבדקי על איזו בעיות אפשר להתפשר על איזה בעיה צריך לעבור יותר וחשוב ביותר להפריד בין בעיות-תסכולים, האישיות שלך שהיו לפני הנשואים לאלו שצצו לאחר החתונה. בהצלחה יוסי

biolimor

New member
ומה לעשות עם הרשימה?

יש דברים שקשה לנו לפתור ז''א לא מגיעים לעמק השווה מבחינה רעיונית- פשוט חוסר הסכמה על עיקרון ויש משהו כמו 5 או 6 כאלה איך ניתן לפתור את זה?

seeyou

New member
חוסר הסכמה על עיקרון ?../images/Emo11.gif

ברור,אחרת אין בעיה ואם אתם לבד ע"י מו"מ לא תצליחו ליישב את הבעיות אז אף אחד אחר בעולם לא יצליח כנגד הרצון ושיתוף פעולה שלכם את מדברת על " עיקרון "? כאשר בגיל 8 תפשתי את ההוריים במיטה,חשבתי שהשמיים נפלו עלי רק כאשר אחותי יותר גדולה ממני ב7 שנים נתנה פרוש אחר למה שאני ראיתי... היא אמרה:הם עושים אהבה-הם לא מזדיניים.. וכאשר בגיל 18 החבר שלי סיפר שעשה מין אורלי עם החברה שלי חשבתי שוב שהשמיים נופלים עלי... כיום רוב ה"עיקרונות" של החיים השתנו מקצה לקצה... A good way to change somebody's attitude is to change your own. A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. Mae West

biolimor

New member
יוסי

יש עקרונות שעליהם אני רוצה לבסס את הבית אתה יודע... ואנחנו ממש שונים אלה דברים שבהתחלה לא חשבתי עליהם כמהותיים אבל לאט לאט זה הולך ונעשה יותר משמעותי ובכל זאת החבר שירד לחברה שלך זה יותר גרוע
אוף נמאס לי כבר לריב איתו אני פשוט רוצה שקט ושלווה............

תתגרשי ממנו אבל תשאירי אותו כמאהב

על פי תיאורך, זה יהיה המצב האידיאלי ביניכם. יותר ברצינות, אני מציע לך לבחון היטב עם עצמך מה את רוצה מעצמך, כיצד את רואה זוגיות, בית ומשפחה ואיזה תכונות צריכות להיות בבן זוגך כדי להגשים זאת. אל תהססי לפנות לייעוץ אישי לשם הפקת מסקנות יעילה בנושא. אם תמצאי שבעלך עונה על רוב הדרישות, יש מקום לייעוץ זוגי. אם תמצאי שלא - עדיין קל לך לבצע שינויים ולתקן טעויות בעודן קטנות. בהצלחה.

למעלה