מה אני עושה

r e d head

New member
מה אני עושה

הכרתי מישהו נחמד. ואני צריכה להחליט אם אני ממשיכה להפגש איתו. ואין לי תשובה. זה מאוד פשוט כשפוגשים מישהו שלא יודע בעצמו. אבל כשהוא רוצה אני קופאת. לטלפון אחד כבר לא עניתי. ועכשיו אני חייבת להחליט. זה קל לפסול ויש שם הרבה מאוד חסרונות גלויים לעין. אבל יש הרבה שאני לא יודעת ולא מכירה. אז למה קשה לי להחליט לנסות, מה כל כך קשה בזה? שאני מעדיפה פשוט לא לעשות כלום. זה במפורש לא מושלם, וכליל השלמות לא בנימצא. אך יודעים על מה מתפשרים. ואם את מרגישה שאת נופלת לטעות של הנשואים הראשונים. יש שם סימנים דומים. מי אמר שזה פשוט?

עוף כנף

New member
סימנים..

read head, קודם כל, משפט נדוש,- עשי מה שהאינטואיציה שלך אומרת מה שאת מרגישה נכון לך וטוב לך יותר. סימנים דומים הם לא בהכרח עדות להתפתחות זהה של התסריט. יתכן והתסריט הזהיקח אותך לסוף טוב יותר או לפחות לעלילה מרתקת יותר... ואיך תדעי אם לא תנסי? את השתנית מאותה read head שנשאה, עברה כברת חיים עם בן זוג והתגרשה ממנו. הרקע שונה. ואולי גם התסריטאי והבמאי התחלפו... בכל אופן, הסרט לא יהיה אותו הסרט ואפילו אם יהיו כמה סימנים דומים, כמה מוקשים בדרך,- תוכלי לזהות אותם ולהזהר מהם, לא?

דואלי

New member
גם לגברים יש לפעמים את

תחושת חוסר ההחלטיות הזו הם פשוט יותר מעשיים נותנים לזה עוד צ'נס ובסופו, של מפגש מחליטים אם יש טעם או לא מבלי לעשות השוואה עם הכישלון ההוא ,ואו לחפש משותף להצלחה ההיא תני לאינטואיציה שלך להוביל =======אתן טובות בזה!!!!!!!!!!

ש י ר ט ל

New member
האינטואיציה היא אויב המדע

עדיף לבצע ניסויים ולבחון את התוצאות
אז למה שלא תצאו לעוד פגישה או שתיים? ואם כבר, אז לא באותה סיטואציה בדיוק. תפגשו לפגישה עם אופי אחר, אולי ביום ולאו דווקא בערב, אולי לשופינג?
תכירי עוד צדדים שלו.

r e d head

New member
אוקיי

אז מה שלא כתבתי הוא משדר (וגם אומר במילים אחרות). גבר חלש שצריך אישה שתסדר לו את החיים. שהכל יהיה אחרת כשהוא ימצא... גם החיים שלו לא מסודרים. גם הבית שלו. וזה דה ז'ה וו....

michaly43

New member
תחושת בטן?

RED נידמה לי שתחושת הבטן שלך היא הטובה ביותר ונידמה לי שהיום, את יודעת לפחות מה את לא רוצה,זו נקודת ההתחלה... אז לכי לפי תחושת הבטן שלך כמו שדואלי כתב למעלה: אנחנו טובות בזה... (כאילו)

red שאלה

הבנתי את הדברים שגורמים לך להסס, אבל מה בו מצא חן בעיניך? מה גורם לך לומר שהוא נחמד? שואלת כי יש באנשים גווני גוונים, אבל , גם אותי יבריח גבר חלש שמחכה רק לכתף הרחבה של אישה שיוכל להשען עליה.

r e d head

New member
לשאלתך

הוא נעים, חייכן, עושה רושם של אדם טוב ואמיתי וזה הרבה. אבל לא מספיק.

דואלי

New member
אם זה כזה דה ז'ה וו

אז לא מאמין שהאינטואיציה שלך לא תהה אוביקטיבית הרי כבר למדנו שמה שקירב -בסופו של דבר- הוא זה שהרחיק ואם היתי אחיך הגדול -אז בטח התגובה היתה : "עיזבי לא בישבילך -היית בסרט הזה (אחד שכבר בהתחלה מציג את עצמו כגבר שמחפש אישה שתסד ר לו ת'חיים...?!: אבל אני לא אחיך אז תגובה שנייה לבחירתך -- יש לך חשק לצאת?-צאי יש לך זמן ותקציב לעינין -יאללה רוצה לתהות יותר על קנקנו של זה? -יאללה אז עוד נפילה? -דפדפי!

את רצינית ! !

תרדי מזה מהר ! ! לא בכדי...את נמצאת במצבך... קשרים לא אמורים להיות מסובכים ובטח ובטח לא בתחילתם! החיים ממשיכים

*יערית

New member
באמת מה עושים?

אם הגעת למצב של מסירת טלפון מן הראוי זה לענות לפחות לטלפון כי נתת לו את האישור לכך.... אחר כך תבדקי בשיחה אחת או שתיים בשיחות שתנווטו לכם האם מתאים לך לפגוש את האדם הנחמד שהכרת ומסרת לו את מס' הטלפון שלך...באם לא למה לתהות יותר מידי? את כבר גילית כמה נקודות שליליות שלא מתאימות לך שנראות לעין {מראה?}כי לא דיברת על משמע אוזניים ולפעמים זה עולה על המראה. אז או שתתנסי בפגישה..או שפשוט תמשיכי הלאה בלי להרגיש רע עם עצמך, כרגע את לא מחוייבת לאף אחד פרט לעצמך ...תמשיכי להיות נאמנה לעצמך ונאמנה למעשייך...תחילה...טלפון
זה באמת לא חייב להיות תמיד קשה....אנחנו מנסות להקשות דברים.

r e d head

New member
נכון

כי כבר נפגשנו וזה מחשבות של אחרי פגישה ארוכה מאוד והוא התקשר אחרי הפגישה ובסוף החזרתי לו טלפון. והחלטתי לא להחליט כל עוד זה יהיה אפשרי.

*יערית

New member
או קיי אז עכשיו זה נשמע אחרת...

החלטת לא להחליט אזיי אומר=לזרום! אחלה...גם אפשרות..תהני לפחות מהנוף מסביב

RED HEAD יקרה ../images/Emo22.gif

עם את מרגישה כבר עכשיו שמשהו לא בסדר אצלו לכי עם זה....האינסטיקטים שלנו זה משהו שצריך לסמוך עליו הם בד"כ בסיסיים ומאוד מדוייקים......

Lonely In Blue

New member
אח, אדמו.......

מי באמת אמר שהחיים פשוטים ? אז ככה, ברור לך, וגם כתבת את זה, שההחלטה היא שלך. וברור לי שתגובה יכולה להיות כזו שתתן את הנגיעה הרכה, הדחיפה הקלה, גרגיר האורז שמטה את הכף לכוון מסוים. ואין לי שום רצון לזקוף לחובתי את גרושיך השניים, או לחילופין, עוד אהבה מפוספסת. ובכל זאת, יש לי מה להגיד. ואני מרגיש צורך להגיד. אבל האמירה היא בשבילי. בגלל הרצון שלי להגיד. אז נניח שאני כרגע מדבר לעצמי, ואת אינך בסביבה. ובכן, ראשית, זה מזכיר לי את האמירה "איני מוכן להשתייך למועדון שמוכן לקבל אחד כמוני". הכל בסיידר כל עוד אין נכונות מהצד השני. כשיש נכונות, כנראה שהצד השני פשוט אינו שווה, עובדה יש לו נכונות. שנית, חיים מבולגנים, ובית מבולגן הם תופעה שכיחה למדי אצל גברים. במיוחד אצל גברים גרושים. יש גם אפשרויות שונות להציג חיים מבולגנים. עם קצת יהירות, אפשר גם להתיחס לאופניים כאל כלי רכב. אם אדם הוא אמיתי, וציינת שאת חושבת שהוא אמיתי, הוא מציג את המציאות כמו שהיא. עם קצת צניעות, הוא אפילו שוכח להזכיר את הצבעים הוורודים, והתמונה המתקבלת יכולה להיות קודרת ממה שהיא. אחר כך, מנין לך שהוא רוצה להשען עליך ? יכול להיות שהחיים המבולגנים והבית המבולגן אינם מפריעים לו, והוא מסתדר איתם. אולי הוא רוצה אותך פשוט בגלל שהוא רוצה אותך, ולא בשביל להישען עליך ?
"The curse which lies upon marriage is that too often the individuals are joined in their weakness rather than in their strength - each asking from the other instead of finding pleasure in giving." (Simone de Beauvoir)​
השאלה הגדולה היא, האם הוא מבקש להישען עליך, או שאת חוששת לתת מעצמך. ואולי הוא בכל זאת אדם חלש ( איני אוהב את ההגדרה הזאת ). האם את כל כך חזקה ? האם הבעיה בנשואים הראשוניים שלך היתה חולשתו של גרושך, או ההתיחסות שלך אליו כאל אדם חלש ? האם אדם, באשר הוא אדם, אינו חלש בכל מקרה ? האם הבעיה היא בחולשה, או בהתיחסות ? ואולי זוהי דרכו של עולם ? אולי, בעצם כל אישה מחפשת לה את המ'אצו שלה, את הטווס שיציג את זנב המניפה שלו במלוא הדרו, יגרום לה להתבלבל ולשכוח שלא הכל ממש גדול ? טוב, כמו שאמרתי, היו אלה תהיות שנועדו בעיקר עבורי. הרי כבר הסכמנו שהחיים אינם פשוטים. זאת אומרת, הם די פשוטים. או שתאהבי אותו, או שלא. אבל אם כדאי לך, זה כבר בכלל אינו פשוט.

r e d head

New member
אולי כן

ואולי לא אבל זאת הפעם הראשונה שאני מכירה מישהו ואני מפחדת לעשות את אותה טעות שעשיתי כשנישאתי. להתפשר כי נמאס לחפש ואין כח יותר. ואז נשארים עם טעות ולא נפרדים כי לא רוצים שוב להיות לבד. ומתרגלים. כרגע, אין לי מושג מה אני עושה. קבענו להפגש שוב.

ארלה4

New member
אדמונית.

החיים לא מתחילים בהתפשרות, כמו שלא מתחילים בהחלטות קשות, כדאי להכיר. הדרך הנכונה היא להכיר, אבל אם יש ספקות כדאי להתייחס גם אליהם, אז לא להיסחף, אפשר להפגש ללמוד להכיר, אם באמת מתממשות הספקות לא קרה כלום, וממשיכים הלאה. ואם למדת להכיר מישהו שכדאי תמשיכי איתו. הרי ממילא ההחלטה היא שלך, אז קחי אותה ותהני ממנה

רד....

למה להתחבט עכשיו כבר? צאי, תכירי עוד כמה מפגשים... קשה ללמוד אדם ממפגש אחד ואז...תחליטי למה להלחיץ את עצמך עבר עכשיו?

r e d head

New member
לארל'ה ולחופשיה ביחד

עכשיו ההתיחסות היא לגמרי באופן תאורטי זה ההבדל בין להתחיל קשר בעיניים עצומות ולרצות להתאהב לבין להזהר ולהיות בשליטה. להכנס לקשר בידיעה שיש תמרורים אדומים מחייב להיות בשליטה. וזה נוגד את האופי שלי. אני מנסה, כבר רשמתי, אבל בספק גדול. מה יש לי להפסיד, כלום ירשם ברקורד שלא ברחתי זהו יהיו שיגידו שככה לא מתחילים והגישה שגויה זה מה שיש כרגע.

למעלה