מה אני עושה???

Ed Byrne

New member
מה אני עושה???

שלום לכולם, אני מודה שמעבר להצגתי לפני די הרבה זמן לא ממש כתבתי פה ובעיקר קראתי בצללים אבל קיוויתי שתוכלו לעזור לי. אחרי כ-8 חודשים מאז שהתגרשנו באופן רשמי (וכמעט שנה וחצי מאז שהייתי עם מישהי) נרשמתי לג'יידייט. כמה ימים אחרי שהצטרפתי קפצה מולי מישהי שם במסנג'ר והתחלנו לקשקש. משם המשכנו לשיחת טלפון ודייט והכל זרם טוב מאד. יצאנו עוד כמה פעמים במהלך השבועות שאחרי והיה טוב מאד, אבל היו נקודות שבהם לא היינו ב-100% תיאום (אבל ככה זה). אחרי כמה שבועות היא (נקרא לה הילה) אמרה שאני לא בדיוק מה שהיא מחפשת בגבר ושהיא בכלל לא בטוחה שיש לה בחיים כרגע מקום לזוגיות. למרות ש"נפרדנו" נשארנו בקשר (גם כי היה לנו כיף להמשיך לדבר מידי פעם בטלפון, וגם כי באיזשהו מקום קיוויתי שתשנה את דעתה). אחרי חודש שבו היינו מדברים מידי פעם בטלפון ושבמהלכו היא שכנעה אותי שאנחנו לא מתאימים כזוג היא סיפרה לי על חברה של חברה שממש דומה לי (נקרא לה נועה) שהיא רוצה לשדך לי. במשך שבוע ומשהו אמרתי לה "לא" כי זה היה נראה לי לא במקום לצאת עם חברה (אפילו אם רחוקה) של מישהי שיצאתי איתה. למרות שסרבתי היא המשיכה ללחוץ שנצא ובסוף "נשברתי" והסכמתי... יצאנו לדייט והיה ממש ממש מוצלח. באמת יש לנו המון במשותף. יום למחרת לא יכולנו להפגש (הדייט היה יום לפני יום כיפור ונועה צמה) ובערב קבלתי טלפון מהילה... היא אמרה כמה שהיא מצטערת שהיא חתכה את הקשר שלנו, כמה היא מתגעגעת וכמה היא היתה רוצה לנסות שוב. בבוקר למחרת הלכתי אליה ודברנו, היא סיפרה לי מה היתה הסיבה האמיתית לכך שהיא חתכה ובסופו של דבר ועל אף ההסתייגויות שהיו לי הסכמתי שננסה שוב, מתוך ההנחה שרק לפני חודש מאד רציתי לקבל ממנה כזאת שיחה ואת נועה ראיתי רק בדייט אחד. מאז אני במצב תמידי של בילבול. כיף לי לדבר עם הילה, כיף לי להיות איתה אבל אני לא מרגיש קרוב באותה מידה שהרגשתי לפני שהיא חתכה... שלא לדבר על זה שלפעמים כשאני מציע משהו שהיא לא מעוניינת בו אני חושב "נועה בטח היתה מסכימה". ו"הדובדבן שבקצפת" הוא שנועה הצטרפה לג'יידייט לפני כמה ימים וראיתי שהיא הסתכלה בפרופיל שלי ושנינו סימנו שיש בינינו קליק... מצד אחד אני חושב המון על נועה ואני חושב שיש לנו הרבה מאד במשותף שיכול להוות בסיס לקשר טוב מאד, מצד שני באיזשהו מקום קשה לי לזרוק הצידה חודשיים שאני מכיר את הילה בגלל ערב אחד עם נועה. מצד שלישי אני לא רוצה "להתפשר" ואח"כ לחשוב מה יכול היה להיות. מצד רביעי, זה לא כאילו אני סובל עם הילה... בעיה נוספת היא שאני בטוח שאם אני זה שיחתוך את הקשר עם הילה ואז אצא עם נועה אז הקשר של הילה ונועה יפגע. בקיצור, אני לא מפסיק לחשוב על כל זה וממש ממש לא יודע מה לעשות... בחיים לא דמיינתי שאצטרך לבחור בין 2 בחורות

א פרסקי

New member
אתה מאמין?

בצרות טובות? כל צרה בעיני גבר מדירה שינה מעיניו ואין צרות טובות

זה מה שהיה על המדף

אני לא המצאתי את השיר.

שרשירית

New member
בעיה

אם הן לא היו מכירות אחת את השניה הייתי אומרת לך לצאת עם שתיהן במקביל (כן כן אני יודעת שזה נוראי אבל אני לא מתחסדת). אם צריך לבחור הייתי אומרת להילה את האמת. אני כרגע יצאתי לפגישה אחת עם נועה והייתי רוצה להמשיך ולראות לאן זה יתפתח. כמו שהיא אמרה שלא התאים לה, ואח"כ התחרטה, גם אתה יכול לנסות עם נועה ולבסוף לחזור להילה. יש לי תחושה שהילה יכולה לחכות... אולי בינתיים היא תחשוב מה היא רוצה בחיים וממך.

שרשירית

New member
הגברים החדשים של היום

כבר לא מתפקדים כמו פעם. היום הכל נהייה מישמש לא מוגדר. אני כבר מזמן תפסתי פיקוד.

Ed Byrne

New member
חשבתי על במקביל

אפילו שקלתי להגיד להן, אבל זה לא מתאים לי. להגיד להילה "שמעתי את מה שיש לך להגיד אבל אני מעדיף להתעלם מהשבועות שיצאנו ומהחודש ומשהו שהיינו בקשר טלפוני ולראות לאן דייט בודד יוביל" נראה לי לא פייר ולכן אנחנו מנסים שוב אבל אני לא מצליח להתנתק מהמחשבות על נועה ולא יכול להחליט...

שרשירית

New member
רגע!! תתאפס על עצמך מותק.

אם החלטת "אנחנו מנסים שוב", אז הגעת להחלטה שאתה הולך לנסות עם הילה. אם הגעת להחלטה אין טעם להתעסק ב"מה היה אילו". בחייאת, אתה לא ילד. הרי אתה יודע שאם לא תהייה ב 100% במקום אחד זה לא באמת יצליח, כי לא באמת נתת צ'אנס. מצד שני, אם למרות ההחלטה לנסות עם הילה אתה עדיין חושב על נועה, אז אולי ההחלטה, כמה הגיוני שזה נשמע 'כל' החודשיים הארוכים האלה, היא לא נכונה. שב עוד קצת לבד, עם עצמך, בלי החלטות ותחשוב באמת מה אתה רוצה, מה אתה מרגיש, מה לב אומר, ההגיון... ותגיע להחלטה. אבל ברגע שהגעת להחלטה - אתה שם!!! <
לכי תנהלי זוגיות עם גברים שבקושי יודעים מה הם רוצים>

נעיתה

New member
../images/Emo45.gif

אולי יותר בכיוון של לעשות לו לינק לשרשור "מערכת פתוחה"
בואנה באיזה סרט אתה חי? לפני שניה לא היה כלום ועכשיו אתה נכנס לסרט דימיוני. האחת עשתה מישמיש והשניה באה בטוב. לך קדימה! תבחר, קבל החלטה. כל הביחד הזה לא עובד בדרך כלל ותשאר בסוף בטיולים בג'ידייט. שרשורה תעמידי אותו לתקווה

Ed Byrne

New member
זאת בדיוק הבעיה

אני באמת לא יודע מה אני רוצה (ולא בקטע ילדותי כמו שניסית לצייר). אני יודע שהדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע עכשיו בהילה...

ye44

New member
הו בולבול הקבולבול חזרת

אני הייתי בוחר בנועה כי הילה תמצוץ לך ת'דם
ואז תחזור ו
לנו ותעשה לנו טלנובלות ויבוא המדען ויצטרך לנחם אותך ואני שוב אדפוק לך
בראש ויאמרו שאני לא רגיש אז שמע ל YE לך על נועה הילה שרוטה וסביר להניח לא יציבה

את הקשר עם הילה הייתי מנתקת

נשמעת לי ממה שתארת כאן כבחורה לא החלטית ששופטת את החיים שלה דרך עיניים של אחרים. BIG NO NO מבחינתי. עם כל הכבוד לחודשיים שאתם מכירים - עד שמישהי אחרת לא היתה מעוניינת בך - היא לא היתה מעוניינת בך. לא הייתי נשארת עם אדם שהסיבה העיקרית להתעניינות שלו בי היא ההבנה שמישהו אחר ירוויח אותי. לגבי נועה - לא נשמעות לי כמו חברות טובות, ואם חברה היתה משדרכת לי מישהו ואחר כך מתנהגת כמו שהילה הזו מתנהגת - כנראה שבכל מקרה הייתי מקררת את היחסים איתה.לא בגלל ההפסד הגדול (או לא גדול), כמו בגלל שזו לא התנהגות חברית בעיני. ועוד משהו אחר, לגבי הג'יידייט: תזהר לא ליפול לאשליית המבחר המטורפת שם. אם אתה יוצא עם מישהי - אין סיבה שתמשיך לגלוש ולעשות לייקים או ווטאבר בג'יידייט לנשים אחרות. זה מבלבל אותך ולא מאפשר לך לבדוק בכנות איך אתה מרגיש בקשר למי שאתה יוצא איתה. כל הזמן יש תחושה שאולי תמצא מישהי שיותר תתאים לך מבין אותן נשים שקורצות לך באתר. בהצלחה

Ed Byrne

New member
אולי אני תמים

אבל אני מאמין להסבר שלה לגבי למה היא חתכה את זה בעבר. אני לא חושב שזה היה רק עניין של "נועה מעוניינת בו? אני רוצה אותו!", דבר כזה היה יותר מתאים לדעתי אם הייתי מזמין מישהי מג'יידייט לדייט (לדוגמה) כי אז הייתי משדר "אני ממשיך הלאה" אבל לא למצב שבו היא שידכה לי מישהי. ובקשר לג'יידייט, אני ממש לא מושלה ואני ממש לא רואה שם מבחר אינסופי. הסיבה היחידה שאני נכנס לשם תוך כדי שאני יוצא אם מישהי היא כדי למחוק מיילים שלא ייצטברו (ומידי פעם כדי להגיד בנימוס למישהי ששלחה מייל שזה לא זמן טוב)ץ

Rtitan

New member
מה אתה עושה?...

מחליט! אחת הילה שיחקה בך, כן רצתה, לא רצתה... לא במצב זוגי כרגע... ולבסוף שידכה חברה - את נועה. רק מה?... אופס!! אתה ונועה מצאתם שההתאמה ביניכם יותר טובה - הילה פתאום הרגישה שהאגו שלה לא ממש מאפשר לה לתת לנועה לזכות בגבר שמחזר אחריה (תודה שזה נעים כשיש מישהו שמחזר אחריך - נכון?) והיא מנסה לקלקל לך. תראה מה אתה כותב: בעד נועה: "מצד אחד אני חושב המון על נועה ואני חושב שיש לנו הרבה מאד במשותף שיכול להוות בסיס לקשר טוב מאד, "... בעד הילה : "מצד שני באיזשהו מקום קשה לי לזרוק הצידה חודשיים שאני מכיר את הילה בגלל ערב אחד עם נועה. "... זה נראה לך להתפשר? חוצמזה - עם הילה ועוד איזה סבלת - הגברת שיחקה בך מטקות - והכדור, כשהוא חוטף מטקה - צועק "פונג!!" היה לך כיף עם נועה? מעולה - לך עליה ותתמקד בה! אם הילה באמת רוצה אותך - היא תמתין זמן מה למקרה וזה לא יצליח עם נועה... אם היא תמצא מישהו אחר תוך זמן קצר - תדע שממילא היא לא באמת התכוונה שהיא רוצה אותך, אלא האגו שלה הציק לה. מי שבאמת מעוניין... יש לו הרבהההה סבלנות לחכות.

WinWin8

New member
בחיי שקראתי את זה כמה פעמים

ולא הבנתי מה הבעיה. צרות של עשירים. איך אמר רון שריג לנירו לוי במחוברים אחרי שהוא סיפר לו שהוא עושה סקס לפעמים 3-4 פעמים ביום??? צא, צא לי מהאוטו.....

Ed Byrne

New member
נשמע כמו צרות של עשירים

אבל גורם לי להתגעגע לימים שלפני שנרשמתי לג'יידייט

יערית

New member
דיברו על נשים ביצ'יות איפה שהוא ../images/Emo6.gif

אני כשאישה מזהה את הקנאה שיוצאת מהילה בעקבות הדייט המוצלח שהיה לך עם חברתה, היא חשבה שאתה "בידיים " שלה למרות ניסיונות השידוך שלה, כנראה שנועה שיתפה ובכך הדליקה אותה. אין פה מקום להתלבטות, מי שלא בחרה בך למן ההתחלה כי לא מצאה בך את מה שהיא מחפשת בגבר, לא מתהפכת בלילה. אז אל תהייה תמים- נטו קנאה נשית שדיי דוחה אותי הייתי אומרת, במקום לפרגן ולשחרר אתכם להכרות טובה. ממליצה מאד על נועה עם מצאתם הרבה מן המשותף, והילה...מקסימום שתחזיק לכם את הרות בדייטים. ואם אני הייתי נועה, הייתי מאד נעלבת בכלל שאתה מתערר פתאום בהחלטה שלך ורק בגלל שזו "צייצה" מקינאתה. בסוף תשאר קרח משני הצדדים, תעשה טובה לעצמך ולך עם האינטואציות שלך. בהצלחה. <בני אדם מסבכים מה שבד"כ מאד פשוט>

Ed Byrne

New member
ונגיד שזאת היתה קינאה

אם היא לא מעוניינת בי, למה שתקנא? אם היא מונעת ע"י קינאה בלבד, זה משהו שיחזיק מעמד ימים ספורים עד שתהיה שיגרה (וזה לא המצב). יכול להיות שאני באמת מסבך, בעיקר בגלל שלא אני זה שנמצא בראש סדר העדיפויות. יכול להיות שאם הייתי קצת יותר שמוק הייתי זורק את הילה בלי שום בעיה, לא מתייחס לאם יפריע לה שאצא עם נועה או לא וכו' אבל אני לא כזה...

למעלה