מה אני עושה ???

Amir33

New member
מה אני עושה ???

עכשיו, אחרי המפגש אני מרגיש קצת יותר חופשי לספר על מה שפוקד אותי בימים אלו. ובכן, אני עובד בחברת הייטק והבוס החדש שלי(כארבעה חודשים)ממרר לי את החיים ומוציא לי את הרוח מהמפרשים. השכר - לא משהו והעבודה פחות או יותר משעממת. אני המפרנס היחיד בבית לאחרונה התחלתי לחפש מקום עבודה חדש וכעת לשאלה האם אני צריך להשאר עד שאמצא מקום חדש? או שאולי כדאי לי להפסיק את ההתעללות הזו לקום ולעזוב מייד? להזכירכם השוק בענף היום לא משהו. AMIR - מיואש מעוד יום עבודה

אין מצב לעזוב.....ממש, אבל ממש

לא כדאי לך. כמו שבעצמך אמרת, "השוק לא משהו"...אין שוק !! בתור מישהי שעבדה בחברת הייטק, פוטרה.....והפסיקה לחפש...כי הבינה שהמצב קשה, קשה בחוץ.......אני מציעה לך....: חפש במקביל, קל יותר למצוא מקום חדש מתוך המקום הישן.....ולא מהבית. זו דעתי. בהצלחה !!

פלסטיק

New member
לא כדאי לעזוב עד שאין חדש

וכל פעם שהוא מתעלל, תחשוב על הפרצוף שלו שתתן לו את המכתב הגואל, זה יתן לך המון כוח להמשיך.

Amir33

New member
כן אבל

בנתיים אני לא ממש עושה עבודה טובה וזה עלול לדפוק את השם הטוב שבניתי

piter pan

New member
שלא תעיז לעזוב

בטח שלא במצב של היום. יש לך עבודה , תפוש אותה חזק חזק. אידיוטים לא חסרים ואיש לא ייתקע לידך כי במקום החדש לא תיפול על דביל גדול יותר. חפש עבודה , זה נשמע אחלא , אבל אל תעזוב - זה נשמע מסוכן נורא. נסה כמה שיותר לקחת את הדברים לא אישית אלא מקצועית. איפה שאפשר , תשתין עליו וזהו... סליחה על הביטוי אבל יש כאלה שזה היחס שהם ראויים לו. גם אני רחוק מלהנות פה
(במסגרת תכניתנו "צרת רבים...")

אין לשפוך מים עד שיש לך מים חדשים

אל תעזוב את מקום העבודה שלך לפני שמצאת לך מקום אחר אף אחד לא הבטיח שתלקק דבש,, אז קצת קשה ! אז מה ? חפש לך מקום עבודה חדש ואל תשכח להמשיך לעשות עבודה טובה במקום הנוכחי זה כלל לא קשור אחד לשני..
בהצלחה

דיאבלו

New member
יא חביבי

תמרר לו את החיים בחזרה אם אתה עובד בהייטק ויש לך את האמצעים הנה כמה דוגמאות : לפני שלוש שנים עבדתי בחברת הייטק בתוק מרכיב מערכות, כל היום הרכבתי מערכות מאוד מסובכות ומאוד יקרות. הבוס שלי מירר לי את החיים כל הזמן וחיפשתי דרך להתעלל בו בחזרה (כי לעזוב בגלל חרא אחד זה לא מהכבוד שלי) ביום בהיר אחד, עלה לי רעיון בראש (קרימינלי משהו, אבל רעיון גדול) בגלל שהוא שם עלי 7 עיניים וחיפש אותי בכל הזדמנות,לקחתי מערכת אחת והחלפתי בין החוטים של הפלוס להארקה. מה שקרה אח´כ אתה יכול רק לדמיין, הניצוצות שיצאו לו מהשיער כמו יום העצמאות, בקיצור חישמלתי לו ת´ביצים. פחחחחחחחחח אח´כ נתתי לו להבין שזה לא היה בלי כוונה ואז הוא פשוט ירד ממני. תחשוב על רעיון משלך, בטוח שתמצא משהו ואם לא, תפנה אלי יש לי עוד ים של רעיונות להתעללות. די.

בהחלט כן !!!!

אתה חייב להישאר במקום אתה גם מפרנס יחיד והמצב בשוק - בכל תחום שהוא - על הפנים עכשיו ולא בדיוק רואים אור בקצה המנהרה. אז השכר לא משהו? לפחות יש שכר וזה הרבה יותר ממה שיש ל- 277,000 אנשים אחרים בארץ. במקביל תתחיל לחפש לעצמך משהו אחר. בכל מקום עבודה יודעים ששבועיים זה המינימום עד שאפשר להתחיל עם עובד חדש. כמעט כל אחד יקבל את זה בהבנה. ולגבי הבוס? יש גם כאלה.... לי יש אחד כזה מתוך שניים. תתייחס אליו בהומור. זו ההצעה שלי. אני בהתחלה לא הייתי מסוגלת לסבול את הבוס שלי וממש שקלתי פיטורין. אבל אח"כ הסתכלתי עליו באור אחר. מזוית שונה וזה עזר ! היום אני רואה אותו כ"איש קטן" ופשוט צוחקת בתוכי. עליו, ממנו. ובאמת שזה עזר. כי כל עוד שם המשפחה שלנו הוא לא "אייזנברג" אין משהו אחר לעשות. המצב כאמור על הפנים. תהיה חזק, הילה.

תתחיל לעבוד

לפני שיפטרו אותך גם ממקום העבודה הזה. כמו שנראה לי הרבה תועלת אתה לא מביא למקום העבודה הנ"ל אולי אם תתחיל לעבוד גם היחס אליך ישתנה. אם טעיתי, מחזיר את דברי.

מה הקשר?

אני רק אשאל. בטח לא אקבע אם תעזוב כמה רע לך? מספיק כדי לעזוב ולהיות מובטל? מי אמר שהבוס הבא לא יהיה ....? נו אתה מכיר כבר את כל השאלות. ואם אתה נשאר... אז הכי טוב שיש. הכי מקצועי. אם תעשה את זה מקצועי - תאהב כל רגע וככה גם לא יהיה משעמם. תעשה. דניאל

לולה3

New member
שלום אמיר33 ../images/Emo142.gif

די חדשה פה ...אבל..אם הבנתי נכון ואתה המפרנס היחידי,אז לאן אתה ממהר? אתה בוודאי קורא בעיתון על אלפי משפחות המצטרפות מידי יום למעגל האבטלה. אז אל "תעשה מעשה".. שים את האגו בצד..חפש איפה אתה יכול כן להשתפר ולהתייעל למרות שאתה מרגיש מאוש פגוע,נסה לתעל את הכעס שלך על המנהל.למצוינות שלך.. בד בבד אתה תמיד יכול לחפש עבודה אחרת..אבל שוב בתור מפרנסת יחידה שמודעת למצב הכלכלי הקשה שאנחנו נמצאים בו.. אני אומרת "תעל את הקיים".. בכל אופן אני מאמינה שהכל בחיים זה עניין של תפיסה..אתה בוחר להעלב או לא אתה בוחר לשמוע בקורת כמזלזלת או להתייחס לבקורת כבקורת בונה עבורך.. יום טוב לןלה

האלי

New member
סיפור מהקיבוץ

חבר שלי ואני עבדנו בגידול כותנה, שזה בקודים הקיבוציים של אז הכי הייטק שיכול להיות. ואז הוחלט באסיפת חברים שהוא ילך לעבוד בלול. שזה הכי נחות שיש ואפשר להבין למה. כל היום אתה דורך בחרא של תרנגולות, והן מקרקרות עד לב השמיים. לא צחוק, זיון שכל אמיתי. הרבה יותר גרוע מהבוס שלך, תאמין לי. שאלתי את חבר שלי בדאגה, חברים לא? איך הוא יעמוד בזה. והוא ענה שהוא מתכוון להתייחס לתרנגולות כמו להלקטי כותנה מרעישים. למה אני מספר לך את הסיפור הזה? כי פעם סיפרתי אותו למישהו שהיה בערך במצב שאתה מתאר והוא ניסה את הפטנט הזה, הוא פשוט התייחס לבוס כאל הלקט כותנה מקרקר... וכל פעם ששמע את אותו בוס, בלב הוא תרגם את המילים שלו לקוד קודה... קוד קודה... והסתבר שאין הבדל גדול בין הרעש שעושות תרנגולות לרעש שעושים בוסים. אם רק אתה יודע לתרגם את הדברים נכון. אז בפעם הבאה תזכור שכשהבוס מקרקר כנראה צריך לתת לו מים או אוכל... או לך תדע מה חסר לו לתרנגולת הזו.. שלך, האלי.

כשהבוס מקרקר- צריך לתת לו מים../images/Emo6.gif

אין תשובה יותר טובה מזו. אהבתי ומשאילה את הספור ברשותך שבועיים השאלה בספרייה של הביטויים רושמת בכרטיס, ומחזירה בלי ריבית פיגורים . ולאמיר שום דבר חדש בנוסף ל1000 הדעות שהושמעו כאן שכולן בעצם אומרות אותו דבר: 1. לא עוזבים עד שאין תרנגולת אחרת ביד 2. כשנשארים עושים את העבודה מצויין עד שבעל הלול,מקרקר משמחה. 3. בלולים אחרים יש תרנגולים אחרים,לא בטוח שהקרקור יותר נעים. על החתום אחותו מומחית לעבודה תחת תרנגולי הודו מפוטמים ונפוחי חשיבות עצמית,ששרדה .

למעלה