מה אני עושה ?

skelor

New member
מה אני עושה ? ../images/Emo4.gif

יש לי זימון למבחני למבחנים להקה צבאית אבל באותו יום יש לי גם בגרות אצלי במגמה מוזיקה. את הבגרות אין אפשרות להזיז כי המועד כבר נקבע והבגרות תהיה פחות או יותר 10:30.. (כנראה שפחות..) בזימון שקיבלתי רשום לי לבוא בשעה 9:00. אני חושב שזה לא לפי שעות מסודרות וכל אחד עם הזמן שלו אלא פשוט אמרו לבוא בשעה 9 ולפי התור, אבל הבנתי שלבסיסטים יש מבחנים ב-12:00. אז אם אני אגיע לשם ב-11:00, יקבלו אותי ? ועוד שאלה, אם יש למבחנים מועד נוסף ? סתם חבל לי להפסיד את המבחנים
.. אשמח לעזרה ולהצעות.. תודה, אור.

purple rose

New member
בגרות זה בגרות!

תיתקשר ללשכת גיוס ותשאל אותם מה אפשר לעשות. בד"כ למיונים יש כמה ימים אבל מכיון שמדובר בלהקה צבאית יכול להיות שונה (כי הבנתי ממך שזה לא לזימרה) אני מניחה שכן יש כמה ימים ובגרות זה תירוץ מספיק טוב בשביל לשנות את היום. אם יש בעיה תנסה להזיז את הבגרות (זה בגרות מעשית לא? כל אחד או קבוצה קטנה עושים בנפרד?) ז"א שתעשה אותה כמה שיותר מוקדם (אם המבחנים ללהקה קרובים אליך). תדבר גם עם המורה שלך הזה ותנסו למצוא פיתרון. אבל קודם כל תדבר על הלשכת גיוס או אם יש לך על הזימון מס' טל' אז זה אפילו יותר טוב. רב הזיכויים שבאמת יש עוד יום ואז לא תיהיה בעיה. הם דוקא ישמחו לדעת שאתה עושה בגרות במוזיקה

למעלה