מה אני עושה פה????

יערית

New member
מה אני עושה פה????

לא ,לא השתגעתי, לא ,לא הפילו אותי מהמיטה, פשוט מצאתי את עצמי לא לבד פתאום, והחלטנו לבקר יחד כאן..... את האמת... אין מה לעשות כאן,יש הרבה מה לעשות מחוצה!!!!! ;-) אז אנחנו הלכנו.... ביי יערית ו...( הדובדבן שבקצפת)

ה-שונית

New member
מספרת לכולם....

שסוף סוף לא היית צריכה להשתמש בויברטור.... שונית (שחושבת שההחצנה הזאת די פאטתית)

יערית

New member
שונית ....תתקרבי רגע אלי?

מה אוכל אותך יקירתי?, אם הייתי מתעסקתעם הויברטור נראה לך שהיה לי זמן להקליד כאן? אני מתאפקת מלומר לך משהו... רק תגידי ,אם אין לך מעצורים בפה ,אז גם לי מותר? לא בעצם זה נמוך מידיי!!!!! שלך באהבה! יערית(שחושבת שמי שפאטתי זו את!)

יערית

New member
שוב פעם....

הבנתי לא נכון, הבנתי שכוונתך היתה שסוף סוף לא הייתי עם ויברטור ,אלא אם גבר? טעות יקירתי:) הייתי עם ההיא.....:) אני חושבת ,וממליצה לך גם,זה פותח לך את הראש לאפיקים חדשים(את דיי נראית סתומה בזמן האחרון) ודי אל תעני לי ,כי לא בראש שלי התנגחויות! שלך שוב באהבה יערית.

מה זאת אומרת

היית עם ההיא? ``ההיא שהיתה``? לא ייתכן. אני בכלל ישנתי. אורקיאנה

יערית

New member
אוריאנה,את שוב מפספסת

אותך הזמנתי להיום, צר לי... את לא היית זמינה, ומי שהיתה זמינה זו ההיא H-( . אז לא שכחנו היום? יערית(שיודעת מה ומי טוב בשבילה)

יערית

New member
אז יגאל יקר שלי!

כאשר אתה מגיע אלי, אנא ממך בלי מצלמות ,בלי אלי יצפאן(???) ואת הסיגר תכבה בחוץ, חיך אכלת אותה! זו קנדי קמרה. יערית(שנסחפת איתך אוריאנה...ואין לי זמן)

ה-שונית

New member
יערית יקירה

זה מעניין שאת אומרת שטעית בהבנתך את כוונתי (שוב!!) ובסוף את אומרת לי שאני נראית לך סתומה. אז בלי להתנגח, בואי נעשה סדר בדברים: אני - המעורערת את - הסתומה שלך באהבה רבה, שונית

אור-לך

New member
האמת היא

שגם אני, כשקראתי את ההודעה של יערית ללא התגובות, טעיתי בהבנתי... ואת, את מעורערת כלבבי... אור.

מעורערת שלי

מה איתי, אני כלב? (נביחה זועמת) אוריאנה (לא סתם מעורערת אלא מעורערת-מהורהרת)

אור-לך

New member
למה כלב???

את, נראה לי, כמונו - הפולניות המעורערות... כן ירבו!!!

חדת עין.

New member
מה ירוקה ולא נזלת ??

קינאה. ואחר כך מתפלאים למה אומרים שאשה לאשה זאב..... בושי והיכלמי שונית למה לא לפרגן למה ? אפרופו חג הפסח לפעמים אני חושבת שהיו צריכים להשאיר את הנשים ללכת במדבר עוד 40 שנה אז אולי אלה שעדיין לא הפסיקו לדבר שטויות בטוח היו מפסיקות.

תאנה

New member
יערית

אם כבר הזכרת דובדבנים וקצפות - אני חייבת לציין שיש לך אחלה טעם וכל הכבוד לשונית על חדות העין - איך הצליחה לחשוף את הכל... ותגידי... איפה קנית כזה אוסף?

יערית

New member
התעוררת קסם שלי:)

לפני הכל,אני מודה לך שלא נחרת כל הלילה ;-) זה באמת הרגיע אותי יותר... לגבי האוסף,לא סיפרתי לך שחייתי בהולנד? הבאתי איתי כמה מזכרות לשעת הצורך... אני חושבת שאולי ההיה נדיבה ואתרום אותם לנשים לחוצות, או לנשים שאבד עליהן הקלח! יקירתי..... היה פשוט נפלא:) נשיקות. יערית.

למעלה