מה אני עושה עם זה?!

chimichanga

New member
מה אני עושה עם זה?!

יש לי חבר הרבה זמן.. היו בינינו עליות ומורדות ולפני כ4-5 חודשים חזרנו והיה נדמה כי הקשר שלנו באמת חזק ובאמת אמיתי. לפני כמה ימים הוא היה אצלי ונכנס לאתר של מסרים וחברים ושכח להתנתק.. כשאני באתי להתחבר התפתתי ונכנסתי לתא ההודעות שלו (כן, אני יודעת שזה ממש לא בסדר!) היו לו שם הודעות עם בחורות אחרות שהוא מציין שהן חמודות ויפות ושהוא עכשיו רווק וממש מנהל איתן שיחות.. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק ועכשיו אני כבר לא יכולה לבטוח בו! פעם שהוא היה יוצא עם חברים למסיבות לא רק שלא היה לי אכפת הייתי מעודדת את זה ועכשיו?! אני בקושי ישנה בלילות.. זה הורג אותי. מצד אחד הוא אומר שהוא אוהב אותי ורק מפנק אותי ומצד שני הוא יושב מול המחשב ומדבר עם בנות כאילו אני לא קיימת. האם זה סוג של בגידה?! מה אני צריכה לעשות.. אני לא מסוגלת להגיד לו שנכנסתי לו לתא הודעות.. זה גם לא בסדר.. אבל אני לא יודעת כבר מה לעשות!!!

elena20

New member
ואחרי כל זה, את עדיין איתו???

איך את מסוגלת להיות איתו ולא להגיד לו כלום, אחרי שהוא מדבר עם בנות מאחורי הגב שלך, או אפילו נפגש איתן ומכריז שהוא רווק? את חייבת לדבר איתו!!! מה שעשית לא היה בסדר, אבל הוא בוגד בך!! אני לא מבינה את ההתלבטות שלך בכלל,איך את יכולה להתנהג כאילו כלום לא קרה ולהסתכל לו בעיניים, ולהאמין שהוא אוהב אותך?

chimichanga

New member
נורא קל להיות אמוציונלים

ולהגיד "זהו נגמר".. ושלא תחשבי שזה לא עבר לי בראש. אני יודעת בוודאות שהוא לא נפגש עם אף אחת (ואת בטח חושבת שאני תמימה..אבל אני ממש ממש לא!) אבל מעבר לזה אני לא יודעת מה זה הפלירטוטים האלה.. שמעי קשה לפרק חבילה של כמעט 4 שנים. מה שעצוב הוא שאני יודעת בוודאות שהוא אוהב אותי ותמיד חשבתי שאם הוא ירצה מישהי אחרת אז הוא ייפרד ממני לא חשבתי שהוא צריך את הפלירטוטים האלו שקורים מאחורי הגב שלי, זה מה שכואב. ההחלטה וההתמודדות היא קשה מאוד.. וזה מאוד קל להיות ורדה רזיאל ג'קונט ולהגיד "תזרקי אותו".

elena20

New member
אני יודעת שזה לא קל, אבל זה מה

שהייתי עושה, את אפילו לא דיברת איתו על זה וממשיכה להתנהג כרגיל. לדעתי בלי אמון אין מערכת יחסים, ולא הייתי נשארת עם מישהו שאני לא בוטחת בו. זה קשה, אבל אין מה לעשות, מה עדיף לחיות עם הספק הזה, שאולי הוא לא מרוצה עם הקשר שלכם ומתכתב עם בנות אחרות? אולי מחפש לו מישהי אחרת? אני במקומך הייתי מתעמתת איתו על הדקה הראשונה שהייתי רואה את זה.

nate2000

New member
סיפרת שנפרדתם וחזרתם

האם הסתכל על התאריכים של ההודעות? אולי זה היה מתקופת הפרידה ואז הוא באמת היה רווק ולא חייב לך כלום. אבל אם זה קרה בתקופה שכבר חזרתם, הדבר צריך להדליק נורה מאוד אדומה. גם את לא היית בסדר ואם תבואי אליו בטענות של למה אתה מתכתב עם בנות אחרות ועוד בצורה שלא משתמעת לשני פנים הוא עוד יכול להוציא אותך לא בסדר כי חיטטת לו במיילים. בגידה זה מושג מאוד רחב. יש כאלה שיראו בזה בגידה ויש כאלה שלא. השאלה מה את רואה בזה? כי איפשהו הוא כן מעל באמון שלך. והאם יש עוד סימנים שהבחור מנהל איפשהו חיים כפולים? היעלמויות למינה, תירוצים עלובים לאותן ההיעלמויות? אם את מרגישה שהוא מרמה אותך ויש לך הוכחות אחרות למעט החיטוט במייל שלו, תציגי את זה פניו ודברו על זה בצורה בוגרת, בלי ריבים, הטחת האשמות וחפצים. אם תהיי מוכנה לסלוח לו ותחליטו לפתוח דף חדש תצטרכו בנות את האמון מאפס.

תגובה

אין בררה. עליך לשאול אותו על זה, האם זו בגידה. אם לא יענה, עזבי אותו. אם יגיד שזו בגידה, עזבי אותו. אם ישבע לך שזו לא בגידה, תצטרכי להרגיש כמה הוא אמין אתך.

נ ט ע 9 1

New member
אני אגיד לך

משהו אולי קצת מגעיל לעשות, אבל לא יודעת.. 4 שנים, באמת הייתי מצפה למינימום אמון...(..!!!..) אולי תירשמי מישתמש(או תבקשי מחברה, זו גם אפשרות) ותכתבי לו משהו, אבל לא יותר מדיי 'זורם' ולא יותר מדיי מפתה (כי כמובן היו חכמים שכבר גילו שאצלם הם חושבים ממקום אחר...וזה כמובן לא השכל..) אז שיהיה כזה פנייה אישית(למייל שלו) של:"מה המצב?.. אני מעוניינת בקשר..וכו'.. ואם הוא יהיה מעוניין אז תוסיפי שתישמחי להיפגש. טיפה מגעיל(מאוד מגעיל) אבל ככה אני הייתי עושה הוא לא ממש התחשב בך כציין שהוא 'רווק' משמע פנוי, זה מינימום לדעת אם הוא בעצם 'פנוי' וחי חיים כפולים. -בהצלחה

צומיש

New member
מי כמוני...

יודעת כמה קשה לפרק חבילה...של 4 שנים.. אבל לחיות בלי אמון ועם חשדות יהרוס לך את הקשר וזה אני אומרת מניסיון א' ב' בקשר זה תקשורת ואמון...

תלתלית3

New member
שתי אופציות

להתחזות ולהיכנס אליו כדי לבדוק. לנהל שיחה בנושא מבלי לציין מהיכן המידע נשאב. בהחלט משהו לא תקין.

למעלה